*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a

Sheritra sarcina usoara si frumoasa in continuare si bb sanatos!!!! ce frumos ca ai fetitza...ai sa vezi cat de frumos este dupa ce nasti! Si cu baietel cred ca este la fel de frumos dar inca nu stiu eu cum e

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Merci mult Ingeras , a dat bunul Dumnezeu si am ajuns sa-i vad si sexuletul! Ce face Maya? S-o pupi din partea mea, abia astept s-o cunosc.
IR-urile mi-au iesit 0.58 la sg si 0.7 la dr. Am tinut minte sfatul tau, si l-am facut praf cand ii explicam sotului de fata cu el ce inseamna IR si ca se corecteaza cu pregnyl. Sa vad ce zice si Marinescu.

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by pussi

quote:
Originally posted by bb_yasmi

eu stiu cum o sa il/o cheme de cand ma stiu :
Eduard _Lucian si Alisa_Yasmina, asa ca sunt pregatita pt orice ar fi , doar ca vreau sa aflu sa pot incepe sa cumpar cate una alta!!!

numa' main e nu-i poimaine si mer la dr

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

deci sa intelegem ca BB YASMI vine de la YASMINA?? si daca are cuc?? iti schimbi userul??? BB sa ramana ca esti junioara de la noi...printre atatea babe declarate

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

da Pussi, de akolo vine bb_yasmi
dupa cum scriam ami devreme sapt viitoare merg la un curs pt mamici, daca te intere si te tine, am sa iti pove dupa!!

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Biby ce bine ca e totul ok!Cred ca ai tras o sperietura!!!

Am pus poze!!!Dar nu se vad foarte bine,ca e poza facuta la poza.Si cea cu sexul nu s-a vazut deloc,deci nu am mai pus-o.Dar se vede bebeu putin.
Intrati la poze,la poze bebe.

poze
vine bebe

Ramonel14+ ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata fetele!
Ramo felicitari inca o data! pentru Alexia si pentru poza.
E marisoara, si intr-adevar e foarte emotionant sa vezi ce fac ei pe acolo prin burtica.

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ramonella, felicitarii pentru fetita, frumos nume i-ati ales. Noi eram mici la 11s2z asa ca nu s-au vazut organele propriu zise ci un fel de tub din care urmau sa se formeze, si in functie de inclinarea acestui tub (orientat in sus creste penis , orientat paralel cu corpul creste clitoris) ne-a spus ca va fi 80% fetita

Irina, imi pare rau ca te-ai speriat asa de tare, aveai si motive ca sarcina e marisoara deja ( e mai mare ca a mea si eu n-as mai putea concepe sa se intample ceva acum). Probabil ca situatia e si mai delicata ca sunt 2 bebei. Bine ca ti-a dat tratament de sustinere, probabil ca pana acum nu luasei nimic. La noi cred ca iti da automat la gemeni utrogestan, dar poate ma insel.

Sheritra, mie nu mi-a spus nimic de IR-uri la ecografie, mi-am dat seama de-abia dupa ce am citit aici. Am sa-l intreb pe doctor dar de-abia peste vreo doua saptamani. Si noi avem interdictie la sex, de la punctie incoace si nici inainte cu vreo 3 saptamani nu s-a putut ca eu am plecat singura la monitorizarea stimularii ovulatiei la Istanbul. Dar am incalcat-o de cateva ori in ultimele saptamani, cu mare grija si emotie si totul a fost ok. Dar rar si incet. Si cu firestile regrete de dupa....

Fetelor, voi aveti de gand sa mergeti in vacanta in vara asta ? Daca da, mergeti vreuna cu avionul? Ca noi ne gandeam, daca totul e ok si doctorul ne permite, sa mergem o saptamana undeva, nu foarte departe, in Grecia de exemplu. Sau undeva unde putem merge cu trenul.

Voi ce parere aveti ?

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput

darleena, tu de ceai 13 sapt la semnatura??
ramo, ce mare a crescut Alexia!!

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Fetelor, voi aveti de gand sa mergeti in vacanta in vara asta ? Daca da, mergeti vreuna cu avionul? Ca noi ne gandeam, daca totul e ok si doctorul ne permite, sa mergem o saptamana undeva, nu foarte departe, in Grecia de exemplu. Sau undeva unde putem merge cu trenul.

Voi ce parere aveti ?

12s + Sophia 80%

noi plecam luna viitoare (voi avea 20 de saptamani), mergem cu avionul. din cate am inteles daca e sarcina normala si nu sunt probleme, poti merge linistita!!

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mihut, mi-e frica sa merg cu avionul, sa nu prinda goluri de aer si sa ma zgaltaie de sa faca ceva rau.
Asa ca mergem in Bulgaria, daca Doamne-Feri ceva, fuguta in tara la Marinescu.
Aniast (daca o stii de la FIV) e in Paris acum, a plecat cu avionul si banuiesc ca e ok. Doctorul i-a spus ca nu-i nimic.
Da io nu am curaj, la cat am asteptat...

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri cat trebuie sa fie IR?
eu am la st-0.61 si la dr-0.46.

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor voi cum va descurcati cu spalatul pe cap????Ca eu ma spal deasupra la vana,si deja ma doare capul cum stau aplecata.Al meu e lung si cret.Cred ca il voi tunde putin,si ma voi duce la cuafor sa-l spal de acum inainte.

poze
vine bebe

Ramonel14+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput