*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by pussi
[Am dormit ff rau, pe tati l-am trimis din dormitor, el e obisnuit sa ma tina in brate strans cu picioarele si mainile peste mine si nu intelege ce nu am aer si am nevoie de libertate de miscare. Si dupa a venit furtuunaaaaaaa si mi-a fost frica ..si m-am mutat eu cu el

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Cele mai clare fite de femeie insarcinata: lasa-ma ca nu te vreau, primeste-ma ca te vreau! Oare asa fac si eu?

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ramonella imi place ff tare BEATRICE, dar la noi numele pt. fetite sunt hotarate..nu mai schimb nimic, dar nu avem nume de baietei..

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

ramo,felicitari pt.fetita, sa fiti sanatosi sa va bucurati de ea.

14+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza, burtici!! (era sa va zic Bonjour ca tocmai ce ma conversam cu un client de peste hotare ).

Irina ai grija de tine si sanatate multa. Sa faci si tu tot ce ne-ai sfatuit pe noi.
Ramo felicitari pt fetita. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Eu nu pot sa iti zic cum arata putzulica lu bebe al meu ca dr mi-a aratat el dar eu nu prea pricepeam mare lucru, asa ca......astept poate maine pricep mai bine de la Iosup.

Eu maine dimineatza merg la Iosup si nu mai pot. Abia astept sa vina ziua de maine sa stiu ca bebe e bine si are de toate. Dc e sanatos nu ma mai intereseaza altceva. Poate sa ramana baietel sau poate sa fie fetita, nu mai conteaza acuma. Doamne ajuta!!!!!!

Eu de dim iar am avut o repriza de varsaturi, nu prea mare, dar a fost. Si cand crezusem ca am scapat definitiv de ele, dar se pare ca mai pot aparea.

Va pup si va doresc o zi minunata.

Anca 14+ Matei Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pussi nici noi nu vaem nume de baietei.Niciodata nu am avut.Poate ne face o surpriza si e baietel.

poze
vine bebe

Ramonel14+ ???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sheritra

Cele mai clare fite de femeie insarcinata: lasa-ma ca nu te vreau, primeste-ma ca te vreau! Oare asa fac si eu?

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

cica-s asa de fitoasaaaaa, cu toane si mofturoasaaaaaa rauuuuuuu

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ramonelule FELICITARI!!!!!! ptr fetita ...fetele au preluat conducerea,asteptam baietii
Mai fetelor eu am un chef nebun de si cum nu mai avem nici interdictie...

anca 13+

Of ce bine de tine, te invidiez, vreau si euuuuuuuu

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna gravidutele mele frumoase!!!! Ce faceti??? iaca am aterizat si eu putin. Cam rarut dar sa stiti ca va citesc aproape zi de zi.
ieri am tras o mare sperietura... eram la birou si cand m-am dus la toaleta pe la ora 12 am observat pe tamponul zilnic 2 dare maronii si cand m-am sters pe hartie ramasese un chegulet de sange negru. M-am speriat groaznic si am fugit repede la dr. Bebe este bine, Slava Domnului! Dr-ita mi-a zis ca probabil am facut efort ceva sau este un sange mai vechi care s-a eliminat... Pentru ca n-am mai avut nimic! M-a consultat si pe masa, si transvaginala si eco abdominala. Mi-a spus ca bebe este f.bine, ii bate inimioara... e totul ok. Si culmea: conform ecografului am 10 saptamani si 2 zile!
Cealalta culme ar fi ca de vreo 2 zile nu mai am stari de rau decat o foarte usoara ameteala... Si ma cam nelinisteste putin in senul ca eu stiam ca abia dupa 12-14 saptamani inceteaza starile astea de greata. Voi ce stiti?? E normal sa ma lase atat de devreme??
aaaa am si eu poze cu bebe dar astazi sunt acasa si nu le pot scana. Maine cand ajung la birou le pun in album sa il vedeti pe bebelusul meu!

Va pup dulce pe toate!!!

O graviduta in al-!!!

Biby
8+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

eu stiu cum o sa il/o cheme de cand ma stiu :
Eduard _Lucian si Alisa_Yasmina, asa ca sunt pregatita pt orice ar fi , doar ca vreau sa aflu sa pot incepe sa cumpar cate una alta!!!

numa' main e nu-i poimaine si mer la dr

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

deci sa intelegem ca BB YASMI vine de la YASMINA?? si daca are cuc?? iti schimbi userul??? BB sa ramana ca esti junioara de la noi...printre atatea babe declarate

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sheritra sarcina usoara si frumoasa in continuare si bb sanatos!!!! ce frumos ca ai fetitza...ai sa vezi cat de frumos este dupa ce nasti! Si cu baietel cred ca este la fel de frumos dar inca nu stiu eu cum e

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput