Mamici de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
jadi spune:
Aici iar vine Anya si ne da peste mana, nu este nevoie de golirea sanilor decat prin alaptare. La Inceput o sa ii dai sanii alternativ ca nu vei avea suficient, dupa ce va creste produtia, o masa un san si astfel este OK ca va bea copilul si laptele de inceput care e mai subtire si tine de sete si laptele gros de sfarsit care este hranitor si din care va creste copilul. Pen ce sa golesti tita? Mi-am facut temeele bine? Sunt doxa la teorie, practica ma omoara!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Doamne ce cald poate fi afara si in birou, am transpirat numai in zona inghinala, cred ca acolo e grasimea cea mai multa
.
Deni &
Vlad & Tudor
X-ray spune:
da temele sunt betooon! da io acum incep practica!
ideea e ca nu cred ca pot sa am nou-nascut si sa nu am pompa.pai daca ii pun biberonul in gura cu sigurantza nu-i va mai place tzitzi meu,pe acolo iese mai usor laptele.
asa ca maine ma uit atent la deastea prin ungaria.plus forfecutza de unghii,hainute,paturica si ce mai am eu pe lista
alina
28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
jadi spune:
Eu am cumparat inspe forfecute de taiat unghiile si pana la urma cand vedea ca boante asa cum sunt nu taie nimic am fiert foarfeca mea si am folosit-o si zau ca e mult mai comod. Dar sa nu fie forfecuta de aia de pielite, foarte ascutita. Si cu pompita de nas la fel m-am chinuit. Nu iesea un muc din nasul copilului si ce il mai zapaceam. Pana la urma am recurs la metoda, il inghiti si il kk ulterior, spalaturi cu apa de mare sau ser!
Deni &
Vlad & Tudor
andicu spune:
Opa, am ajuns la discutii despre laptic!
sincera sa fiu eu cam am emotii cu chestia asta; cum zicea si Alina, mi-e sa nu fac febra laptelui sau mastita, ca am mai tras-o cu sanii si acum 1 an si 2 ani si tare frica mi-a fost sa nu dau Doamne-fereste in altceva ( am avut o usoara mastoza chistica). Am toata vointa necesara sa alaptez cat pot, sper sa si reusesc si s-o fac cum trebuie!
Deni, si eu ma ud la chiloti rau in ultima vreme, de la caldura!
ma enerveaza groaznic!
Eu incep sa ma gandesc la lucrusoarele pt bebe si sunt tare dezorientata!
pt ca se naste in iulie cand e f cald, cum o sa trebuiasca sa-l imbrac? ce-i iau la spital? costumase intregi? 2 bucati ? manecuta lunga sau scurta? din ce sa fie costumasele, adica cat de subtiri...habar n-am! 
Andicu
30+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai
X-ray spune:
da andicu si pe mine ma iau fobiile cateodata...atat de mult mi-am dorit sa alaptez si sper sa nu am surprize...
acum va pup si ne auzim joi ca maine nu stiu cand ajung
alina
28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
jadi spune:
Tinand cont ca va fi cald, ca va sta in cosuletul de la carucior, ceva cat mai sumar, body si o pereche de pantaloni scurti sau sunt un fel de body-uri/pijamale cu maneca scurta, incerc sa le caut sa le vezi ca model! Cat mai lejer, daca ti se pare ca e mai frig ii pui un scutec finutz peste... pana la Cta! Si daca vrei sa il ai mare domn, cumperi ceva pentru iesit la plimbare... salopeta cu bretele dar cu cracul scurt si il tragi peste body, cu sepcute asortate. Eu ma bazez pe body-uri si am curajul sa il scot din casa numai in body
.
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Ceva de genul www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/448097527/" target="_blank">asta din site-ul trimis de Alina!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Vorbesc ca teveul, va rog sa ma inchideti din telecomanda
. Da vreau acasa si nici pozele nu le-am pus!
Deni &
Vlad & Tudor
valen spune:
Uite ca apare si Valen. Alina.a, sunt bine, multumesc frumos ca intrebi mereu de mine. Acum stau acasa si alerg dupa Sarah; sarcina este ok, sambata termin 37 saptamani si sper ca Ines sa mai stea in burtica si saptamana viitoare. De vreo 2 zile am asa o senzatie ca la ciclu dar imi amintesc ca asa am avut si cu Sarah si am dus-o pana la termen, deci iau un no spa si-mi vad de treaba. Sunt foarte fericita ca am terminat vestitul bagaj de spital, i-am aranjat d-rei patutul, dulapul, i-am spalat,calcat, aranjat lucrusoarele; mai trebuie sa-i cumpar pompita de nas si foarfecuta si sa montam scaunul de masina...aa, mai trebuie sa caut paturica roz de la Sarah pe care nu-mi inchipui unde puteam s-o ratacesc. Ma intrebam aseara cat de pregatita sunt daca nasc, sa zicem, in 5 min...pai eu mai tare ma stresez ca nu am cu cine s-o las pe Sarah, ca-mi doream sa fie si sotul cu mine cand nasc dar vedem noi cum le aranjam pe toate. Imi repet ca oricat de dureros ar fi, nu tine o vesnicie, trece, apoi o s-o tin in brate, o s-o pun la san si gata, uit de toate.