Mamici de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
karligutza spune:
daca macar juma' din salariul lu' esca l-ai avea pt.treaba asta, as mai zice! dar asa, o cam faci gratis... ![]()
las' ca daca te ascultam pe tine poate ii mai scade audienta ei! si e bine si asta
(sa mai lase locul si la altele!)
karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica 
jadi spune:
Nasti natural? Ca zau ca sunt dobitoaca, mi-a povestit Alina prima nastere dar imi lipseste imformatia finala, daca a fost natural sau cezariana! Ca stiu ca natural a inceput!
Deni &
Vlad & Tudor
valen spune:
jadi, nu stiu de unde le scoti dar esti mortala mai.Si eu am pompa manuala Isis de Avent si intr-adevar si-a facut treaba f bine; si acum tot pe asta o voi folosi.
Gina M spune:
Valen, vazand ca ti s-a apropiat termenul, am intrat sa-ti urez: nastere usoara, un copilas plin de sanatate, laptic mult &bun si recuperare rapida.Sa fii tare.

Poze & My Baby Development!
estecri spune:
mai am cateva pagini de citit din urma si va ajung si eu.
Cu toate astea am o intrebare pentru alina.a doctorul tau ce cantitate a zis ca-i face bebelinei tale din vaccinul imunoglobuline 0,5 ml sau 1 ml?
vreau sa va zic ca am o gramada de vergeturi pe burta sub buric cu toate ca m-am dat cu creme
. Partea buna e ca fac haz de necaz...ma bucur ca nu le pot vedea decat in oglinda ca de burta nu se mai vede nimic decat de la genunchi in jos.
sorina
30+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
otim spune:
Anto - ma bucur ca azi ai o zi mai bunuta , dar mai putintica rabdare , mai cateva saptamani si gata ai sa-ti tii in brate fericita o domnisoara sanatoasa si voioasa
Anya20 - multumim
orice sugestie e bine venita
Otilia
inceput 27+
Laurentiu
Antoanela23 spune:
Hai ca am reusit si eu sa scriu un raspuns, in sfarsit.
Cristina, imi pare rau ca ai intrat in clubul celor care facem gaura in canapea, dar nu-ti face griji, repausul ajuta mai mult decat orice tratament, ia-l in serios si totul va fi bine, bebe va sosi la termen. La sarcina trecutza colul meu avea 19mm la 28 de sapt, am stat la pat pana-n sapt 36 (plus tratament), apoi am inceput sa ma misc si in final am nascut la 39 de sapt si 5 zile. Si eu m-am stresat cand am citit la prematuri asa ca m-am lasat de sportul asta.
Madalina, bine ai venit, scrie-ne mai des despre tine si printesa ta.
Lia,
, sunt mai bine azi, mersi de intrebare. Tu cum esti?
Otilia, nasol cu regimul, bine ca scapi maine. Sanatate multa in continuare, tin pumnii sa-ti iasa bine analizele. Multumesc pt incurajari,
.
Ioana,
, uite ma revansez scriu azi si pt ieri. Bine ca era bucataria deschisa la Spring. Deci se cheama ca ai luat un brunch, foarte occidental
.
Karligutza, calciul nu prea e bun in sarcina, mai ales daca nu ti-l prescrie doctorul. Daca nu poti bea cafea incearca ceai ngru sau verde, au cam acelasi efect.
Anculici, am avut dureri din acelea la prima sarcina, dar temporar, trec dupa nastere sau cand bb isi schimba pozitia, nu-ti face griji.
Aylin, te
, esti foarte draguta, ca de obicei. Tu cum te mai simti, cand intri in concediu?
Andutzy, bine ati venit din vacanta, sunteti frumosi cu totii in poze, mai ales micul zambaret.
Alina.a, mersi,
, drum bun maine si bafta la dr.
Gabi, mai ai putintel, bravo, esti o mamica super.
Valen, si tu la fel, ce repede a trecut timpul la voi. Ma bucur ca esti bine si cu pregatirile in grafic.
Camasile de noapte sunt mai bune cu nasturi de sus pana jos. Pantaloni de pijama nu as fi suportat dupa epiziotomie.
Body-urile pt bebe in primele luni sunt mai bune cele gen plic, care se deschid in fata; cele care se baga pe cap il streseaza un pic pe bebe.
Treaba cu bb si biberonul e valabila numai primele luni, apoi sunt sanse sa treci in extrema cealalata. Cand Victor a inceput cresa avea aproape cinci luni si a refuzat biberonul, eu incepeam serviciul si eram disperata, facusem provizii de lapte muuls si el urla ca din gura de sarpe cand vedea sticla. A durat aproape o luna sa-l accepte fara probleme.
Dar toate cele de mai sus depind si de copil, asa ca ...
Pup fetele, o seara placuta,
Anto
31 si
Victor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
jadi, ti-ai facut temele f bine. vezi ca nu a stricat sa te bat la cap cu pisalogelile mele. sunt mandra de asa un elev ![]()
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
cristina_ana spune:
Karligutza, ca ziceai de tensiune mica. Tocmai mi-am luat-o si eu, ca simteam ca e ceva in neregula cu mine si cit crezi ca am? 9/4. Ce-o mai fii si asta? Asa ca stai linistita, ca nu esti singura!
Anto, deci zici tu ca am sanse sa ajung pana in saptamana 40?
Bine, nici chiar asa nu vreau, ca de-abia astept sa vad cum e sa schimbi scutece!
Si vreau sa tin si eu mai repede ceva moale si dragutz in brate! (in afara de pisicutzele mele!!!!)
Alina, bafta maine la doctor si la cumparaturi de bebe!
Cristina,
27+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE