De ce sunt luate gravidele in ras?!!

De ce sunt luate gravidele in ras?!! | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

In fiecare dimineata obisnuiesc sa citesc revista presei. Azi am ramas inmarmurita cand am gasit acest articol http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Monden/61578/Atentiune-nastem in care o femeie face glume si cred ca se distreaza copios pe seama a doua gravide. Ia cititi va rog si astept sa vad care e parerea voastra.

Sunt foarte indignata!!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

f urat din partea simonei tache. as zice ca e de-a dreptul incalificabil. o stiu din academia catavencu si de prin alte publicatii, e destul de acida, dar articolul asta e meschin si gratuit. e al unui om marunt si rau, care crapa de invidie. asta imi transmite mie.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Nu mi se pare asa scandalos. E doar un articol prost si prost scris.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Unii ziaristi scriu, doar de dragul de a scrie.....
Pe orice subiect si despre orice.....
Pacat ca e femeie!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Trebuie sa fie o persoana taaaare frustrata aceasta Simona Tache. Foarte urat din partea ei si nu numai a ei, ci si a celui care a dat unda verde acestui articol in care citim , exact cum afirma, inchipuirile ei. Pai eu, ca cititor, d-aia dau banii pe presa? Sa citesc cum isi inchipuie una diverse tampenii? Pai d-astea le poti auzi si la clubul barfitoarelor, la colt de strada si fara sa platesti!!! Incalificabil!!!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

E pur si simplu un articol la misto si banuiesc ca aceasta "doamna" inca nu a dat nastere unui copil. O astept cand va fi si ea gravida sa ne mai povesteasca cum e cu greturile...

ps poate ii trimite cineva linkul discutie de pe forum sa vada si ea parerea cititorilor despre "articolul" ei..

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu zic la fel, prostie in stare pura, ce va obositi???
imi pare si rau ca mi-am irosit un minut cu inepriile alea.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Sabina

si eu zic la fel, prostie in stare pura, ce va obositi???
imi pare si rau ca mi-am irosit un minut cu inepriile alea.

idem. s-a chinuit sa aiba umor si i-a iesit mitocanie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jollie spune:

Femeia asta sigur nu e mama. Si poate are frustrari legate de subiect, ca altfel nu se explica "reactia" ei.
Foarte urit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Urat din partea ei.O femeie gravida e un lucru foarte frumos.E cel mai important lucru pentru o femeie.poate e invidioasa,altfel nu-mi explic.Sa scrii un articol doar pentru a fii scris...Mai ales ca e femeie..

poze
vine bebe

Ramonel14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Trebuia sa-si justifice si ea banii pe ziua de lucru si ce sa mai scrie?!Si uite asa i-a venit o "idee sclipitoare" si tzushti cu desh'tele in tastatura...Rade acum,dar 'io veni ei randul la greturi....sau poate niciodata....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput