Geta Voinea vs Blondi
Salutare.
Sunt in cautarea unui stilist bun care sa faca ceva frumos din podoaba mea capilara de care m-am saturat pana in gat si pe care o tin intr-o coada terna si plictisitoare
M-am tot uitat la televizor la diverse documentare despre hairstyle, mai ales la cele ale Getei Voinea. Nu pot sa zic nimic, e super-meseriasa din cate am vazut la televizor, dar ma intreb daca sunt la fel sau macar pe jumatate stilistii care lucreaza in saloanele ei. Aceeasi problema si in legatura cu cei de la Blondi... Ma gandesc ca nu o sa ma ia in primire Geta sau Costel, asa ca ar fi super daca am sti care dintre cei care lucreaza la cele doua saloane sunt mai buni si la cine sa cerem programare in cazul in care vrem sa ne ducem la ei.
Pupici.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Raspunsuri
CRIXIA spune:
Eu am nimerit la Geta, impropiu spus, in salonul ei, la Mariott - la unul din angajatii ei, Marian se numea. Am fost foarte multumita de tunsoare. In plus mi-a etalat principiile ce le-as putea aplica pentru av/dezavantaje in ceea ce ma priveste. Sunt si fete angajate, le-am privit si sunt pricepute.
karfe spune:
costel nu te primeste sa te tunda chiar el daca nu esti o personalitate!
eu mergeam in facultate la blondi si nu vroia sa ma tunda,chiar daca era liber si nu facea nimic.ma pasa la altii.oricum cei care au scoala blondi sunt f. buni in general.
de geta nu pot sa spun nimic ptr ca nu am fost niciodata prin saloanele ei. eu m-am atasat de o fata de la blondi care si-a deschis salonul ei ,si care ma tunde de 10 ani.
fab
josefine spune:
eu am fost la ambele saloane, am fost la fel de multumita, dar la blondi e mai ieftin, asa ca am ramas la blondi.
Idaira spune:
Pe vremea lui Ceausescu cind Geta tundea la coaforul din centru din Iasi,mergeam des la ea,bine eram o pustoaica si fara prea multe pretentii,pe atunci dar...am fost multumita de fiecare data, e foarte talentata, si cred ca cu anii si-a imbogatit experienta,mai ales ca a facut si multe cursuri prin afara.E precum vinul...cu anii...Dar ce vroiam sa spun e ca,sint persoane facute pt o anume meserie,ei ea este facuta pt asta,o are in sange.
Doris-Alina spune:
Fara doar si poate, Geta Voinea...
Maiestie, daruire, talent, bun gust, stil, tot ce vrei...
Am avut placerea sa o cunosc, la un seminar, e o tipa super talentata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Sabina spune:
ei nu inteleg, de ce sa nu te tunda chiar ea? sau el, Costel.
Mise pare lipsa de bun simt.
hai sa zicem ca-s f f ocupati, dar cu programare?
sau ei acum doar supervizeaza? e ok si asta, dar sa stim si noi.
eu m-am tuns odata la Tourette si a fost f dragut si amabil, doar ca acuma nu mai stiu unde are salon.
stie cineva?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iepumic spune:
Tocmai vorbeam cu o prietena acum 2 seri despre Cristi Pascu si imi povestea cum era sa ii strice nunta pt. ca a vopsit-o aiurea si avea un curcubeu in cap, ea cerandu-i sa o faca blonda.
Am si eu o intrebare, daca stie cineva sa imi raspunda: cam cat de scumpe sunt saloanele astea???? Ca daca ma duce un tuns + un aranjat (coafat) 1 milion.....mai bine ma lipsesc.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Idora spune:
Geta Voinea mi se pare super profesionista dar Cristi Pascu nu-mi place, are boala sa faca blonda pe oricine chiar daca nu i se potriveste.Asta din ce-am vazut pe Euforia tv!!
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by Onetzica
De ce nu incerci la Cristi Pascu? daca tot vrei un stilist cunoscut
Problema mea nu e sa fie un stilist cunoscut, ci unul bun si sa imi permit sa merg la ei. In plus, vreau sa stiu daca cei care tund la saloanele lor sunt buni, nu sa ma duc acolo si sa ies ca nebuna din scaieti cu parul valvoi. De salonul Getei din Londra 43 stie cineva ceva? La cine imi recomandati sa merg acolo?
Pupici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]