Geta Voinea vs Blondi
Raspunsuri - Pagina 2
Mara76 spune:
Eu ma tund de multicel la Gett's de la Hotel Bucuresti si sunt foarte multumita. La fel si prietenii, inclusiv barbati, trimisi acolo. Tunsul e 32 lei, fara spalat, ca ala costa multicel, din cate am inteles.
josefine spune:
comparativ, la salonul geta voinea (cel de pe str londra) lasam 3 mil jumate, tuns, vopsit, spalat, aranjat ( nu neaparat in ordinea asta):) iar la blondi aceleasi lucruri, 1 mil jumate. asta-i cu banii, calitativ mie mi se pare la fel, ce-i drept nu am fost la sefii costel sau geta.
Zenobia spune:
da, deja mi-e foarte clar. josefine, si de cine esti multumita la Blondi? Merci mult.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
josefine spune:
sunt multi buni, eu am auzit ca unul razvan ar fi foarte bun. eu ma duc la claudiu, dar pe tura lui mai e si o tipa blonda care am vazut ca face si multe vedete. eu de obicei cand nu cunosc pe nimeni, ma duc la salon si vad ce persoana imi place:D
nu cred ca o sa iti para rau nicaieri, nici la geta voinea nici la blondi. dar cand eu trebuie sa ma vopsesc la 2 luni jumatate nu imi permit sa scot atatia bani din buzunar numai de fitze.
Gabrielama spune:
Geta Voinea este foarte talentata si daca te programezi la ea, din cate stiu eu, te tunde chiar ea - nu are fite de genul asta.
La Blondi nu stiu....
Saloanele Gett's Hair Studio nu mai sunt ale Getei; ea le-a infiintat, dar acum sunt ale fostului ei sot; care face doar management[/i], n-are treaba cu hair styling.
Geta are doua saloane ale ei, care se numesc Geta Voinea - unul in Satul Francez si unul pe strada Londra.
Cat despre Cristi Pascu, eu merg la el de ani buni; intr-adevar sunt blonda, dar nu pentru ca asa m-a vopsit el, ci pentru ca asa sunt eu... si are muuulte cliente care nu sunt blonde. Eu il recomand cu caldura!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
ancasoare spune:
Eu ma tund, coafez, vopsesc de 2 la o coafeza care de 1 an de zile lucreaza la Cristi Pascu (streetline de pe stefan cel mare). Despre Cristi am inteles si eu ca nu lucreaza decat "vedetele", dar tipa la care merg eu e super tare, asa ca o recomand cu caldura, o cheama Cristina.
Daca e cineva interesat pot sa ii dau nr pe PM.
Bad Dobby!
goanga23 spune:
Fetelor,
va intreb si eu ceva: dupa ce va tundeti/coafati/vopsiti la saloanele acestea renumite unde va costa milioane bune...mai lasati si "ciubuc"..daca DA , cat? cum ? tot asa in buzunar sau ..
Aici il adaug pe nota de plata la sectiunea "tip" (cam 20% din nota de plata) dar inca nu am gasit pe cineva de care sa fiu multumita asa ca as vrea sa merg la cineva renumit cand voi veni in tara. Am parul cret natural asa ca imi trebuie o "mana" foarte buna care sa ii dea o forma frumoasa si moderna. Astept cu interes raspunsurile voastre.
Multumesc,
Andreea
Sky's the limit...
Gaby spune:
Buna
Eu ma las pe mana dnului Bogdan de la "salonul" Andreas, de pe Popa Tatu 43; este ok ca si preturi; Bogdan tunde si coafeaza de minune! pe mine m-a cucerit. Pentru toate cele (plus tratament) 1.800.00 este media; depinde precizez ca sunt in doua nuante vopsita (costa)plus tratamente pentru par masaj la cap....deci pretul mai poate sa scada daca renuntati la unele !!! si las si lui bacsis- maxim 500.00- depinde
Am fost la Blondy si nicio data nu ma tundea Costel, ca de, nu sunt vedeta! Eu ii inteleg---e ca si in alte domenii creative: se pasteaza pentru ca vedetele sunt fitoase si le cam papa energiile:)))