Cancer la san - niciodata nu e prea devreme

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Lilach, iti tin pumnii stransi si sunt alaturi de tine. Sa dea Domnul sa nu fie nimic rau. Gandeste pozitiv cum au spus si fetele si mai ales nu uita ca cei trei muschetari ai tai tare au nevoie de mami.
Te pup cu toata simpatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Buna!
Lilach,ma bucur sa aud vesti de la tine.Pari destul de tonica si optimista,sau doar mi se pare?Inca nu ai motive sa fii altfel,repet,pana nu ai un diagnostic clar in mana,nu te gandi la nimic rau.Tine-ne la curent cu ceea ce ti se mai intampla.Aaaa,era sa uit:ti-ai facut tema?
Acum pentru B Nica.Tu chiar crezi ca restul lumii nu se teme?E normal sa fie asa,ar fi anormal sa nu te temi,mai ales in situatia ta,dar hai sa-ti spun un secret:fiecare dintre noi avem de infruntat temeri mai mari sau mai mici,diferenta o face modul in care trecem peste ele.Presupun ca in cariera ta de medic ai avut de a face cu multe persoane care au reactionat diferit la acelasi tratament.Sau care au dezvoltat sau nu o boala,chiar daca aveau acelasi fond genetic(eee,aproximativ).Cert e ca tu nu trebuie sa ajungi sa traiesti cu spaima in suflet,daca e sa se intample,se va intampla indiferent cat esti tu de precauta,asa ca TRAIESTE-TI viata!
Si pentru toate fetele de pe aici,multa,multa sanatate si nu uitati sa zambiti.

PS.Eu sunt foarte bine,totul e in perfecta ordine si sunt fericita!
Pupici!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

SARBATORI FERICITE CU SANATATE SI BUCURII!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ophelya spune:

si eu am intles ca se poate face o analiza sa vada daca ai gena cancerului, si sa ai supraveghere medicala.

cica si daca o ai nu intodeauna dezvolti cancer.

didi-anda nu cred ca ai nimic grav daca te doare din ce am auzit eu cica sint periculosi nodulii care nu dor .

multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ophelya spune:

quote:
Originally posted by Ada_S

Cele trei NU-uri pt tot restul vietii:
Fara plaja deoarece din cauza radiatiilor ajuta la recidiva.
Fara bai termale din acelasi motiv.
Si fara vit B ( doua din ele dar nu mai stiu care, maine o sun pe mami si va zic exact), deoarece favorizeaza cresterea tumorilor.

nu inteleg legatura dintre baile termale si cancerul de sin.

la ce vitamica b tereferi, la B6?
auzisem pe cineva c cica si vitamina E nu ar fi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Baile termale nu sunt bune deoarece in adancul pamantului intalnesc minereu radioactiv si astfel au o doza de radioactivitate care in cazul bolnavului de cancer poate ajuta la recidiva.
Vitamina B6 e buna, acum am sunat-o pe mama sa imi spuna care e interzisa ca eu nu mai retin si vit B12 e interzisa.

Ada 9+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

De vit E nu am auzit nimic, in schimb pt tumora mea eu am primit vit A forte si m-a ajutat mult. La CJ ziceau ca mamele care au fete ar fi bine sa le invete de mici sa manance cate un morcov crud la zi deoarece le apara de cancerul ovarian si de cel de san. Ma gandesc ca dadeau acest sfat deoarece are continutul de vit A foarte mare si e mai bine sa iei vitamina din mediul natural.

Va pup pe toate si va doresc un an nou fericit si un sincer La multi ani!!!!

Ada 9+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

La multi ani si multa sanatate!!!
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema10 spune:

Bravo fetelor!
Cred ca va dati si singure seama cat sunteti de grozave! (Ciudat ca infruntand atat de multe (sarcini, boli, crestere copii), ne emotionam totusi la cate un ghiseu sau ne pierdem in fata sefului!)
Am citit intr-o carte ce se adresa crestinilor si nu neaparat unei fractiuni anume (eu sunt ortodoxa), ca atunci cand te imbolnavesti trebuie sa te intrebi de ce te-ai imbolnavit, ce anume trebuie sa schimbi in viata ta, ce ar trebui sa faci si n-ai facut inca. Am inteles de aici ca o schimbare fundamentala a relatiei cu Dumnezeu poate conduce la schimbarea situatiei. Incercati si voi sa reganditi cazurile din jurul vostru prin aceasta prisma.
In alta ordine de idei, trebuie sa va intreb ce parere aveti de faptul ca mie mi se umfla pieptul des si pentru mult timp. Am fost la oncologie anul trecut si mi s-a spus sa merg la endocrinologie. Am fost si acolo, mi s-a recomandat Dostimex. Am luat si s-a mai calmat pt cateva luni, dar acum a inceput din nou. Am citit undeva pe forum ca ulterior acestui fenomen a aparut cancer la san.
Va doresc sanatate! Sa va bucurati cu si de copii vostri!
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

De cateva zile citesc aici si acum am reusit sa termin cele 30 de pagini.Vreau sa felicit toate fetele care au avut puterea sa treaca peste aceasta incercare mare ,cancerul mamar.De ce am citit? Poate nu m-as fi incumetat sa citesc(de frica mai mult sa nu trec prin asa ceva )dar am o cumnata care a descoperit un nodul la san si vreau sa o ajut si eu cum pot.
A venit la bucuresti la fundatia renasterea la un control ,a facut si o ecografie si a rezultat un nodul de 13 cm ,acest nodul este bening .Nu pot sa spun mai multe pentru ca nu mai retin bine rezultatul.Concluzia a fost sa faca ecografie din 6 in 6 luni sau sa il opereze. Ea are 18 ani.De patru luni a oprit anticonceptionalele si eu personal cred ca de la ele a facut acest nodul.
Ea s-a hotarat sa il opereze ,oare face bine ?

XIO ai putea sa ma ajuti cu un sfat?

Ralu pisi cum te mai simti ? Ce face micuta ta ? Si celelate ,mai dati un semn ,spuneti-ne si noua cum va mai simtiti.

Acest buchet pentru toate fetele curajoase.

Mergi la inceput