Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 19
pisicuta si matei spune:
hai sa mai zic inca o data ca cel mai bine este sa folositi size chart-ul lor , uneori sunt diferente de la produs la produs!
ofe55 spune:
fetelor am nevoie urgent de ajutor!1!! mi am facut comanda la victoria desi nu stiam exact cum se face.....si am facut cred o mare prostie nu am bagat nici un cod si cred ca am de paltit o groaza de taxe ORDER TOTALS SHIP TOTALS
MERCHANDISE TOTAL $355.99 $318.49
SHIPPING/HANDLING $83.99 $77.25
SALES TAX $0.00 $0.00
ORDER TOTAL BILL TODAY
PAYMENT SuMMARY $439.98 $395.74
taxe... imi arata asta ce inseamna ca trebuie sa platesc 395$???...... o sa anulez comanda dar va rog da ti mi o adresa de mess k sa mi explicati mai bine......offfffff ce grea sunt de cap
Laura T spune:
Am primit astazi coletul expediat pe 03.06 (comanda e din 30.05). Sa va povestesc. In primul rand, satisfactie maxima in ceea ce priveste taxele, adica nu mi-au luat nimic cei de la Posta, ori erau ametiti, ori nu stiu ce sa cred (caci valoarea era de 160$)...Cel de la vama a desfacut pachetul, a aruncat un ochi inauntru si pe factura, a bagat factura la loc si "buna ziua". Costumul intreg negru cu inscrisul Victoria Secret este ok, imi place, si mi se potriveste numai bine masura S (sa zic ca partea de jos ar fi mers putin putin mai mica, dar nu imi e larg, iar partea de sus nu mi-ar fi fost buna daca era XS). Cu cel de-al doilea costum am avut o surpriza, in sensul ca slipul e ok si S (desi poate era mai indicat XS, dar legandu-se in parti e foarte ok si asa), dar partea de sus, care era un tankini, a lipsit cu desavarsire, in sensul ca in punga cu codul si numele lui corect, am primit o pereche de jeansi albi, care noroc ca imi sunt tocmai buni (hehe...pantaloni cupa 34C ) si ca nu mi-a ajuns vreo parasuta de carpa imensa ...Cred ca undeva cineva a gresit la etichetare, nu stiu cum naiba nu si-au dat seama ca trebuia sa fie inauntru ceva de la costumul de baie si nu un jeans . In plus, am mai avut 3 chilotei tanga de bumbac, imprimati, tot masura S, care sunt ok, dar cred ca data viitoare trec totusi la XS.
Ideea e acum, sa ma risc sa comand din nou tankini ala? daca imi ajung iar jeansii albi? nici macar nu ma dau in vant dupa pantalonii albi
Ati mai patit careva asa ceva? sa primiti chestii aiurea?
Am uitat sa va zic ca pe timbrele de pe plic scria ca a venit "by airmail" deci nu cu vaporul. Si alta chestie: masurile le-am stabilit folosind size chartul lor si tot mi se par putin mari.
Carrye spune:
hehe! Laura! Foarte tare! Uite ca americanii nu sunt perfecti. Si eu am comandat un hanorac la un moment dat si mi-au trimis un sort. Dar imi place foarte mult si am lasat-o asa cum a picat. Cine stie ce s-a intamplat. Intr-adevar, cand ridici coletul de la posta nu platesti mai nimic, eventual cativa lei. Ma bucur tare mult ca nu au venit prin UPS. Si eu vreau sa fac o comanda mica sa vad cum vin hainele. Cat despre marimi, ti-am zis ca iti trebuie XS insa la costumul ala de baie fiind intreg si tu cu implant, a fost bine S. Stiu ca se insista mult pe size chart-ul ala insa si eu initial m-am ghidat dupa el dar imi trebuie o marime mai mica fata de calculele facute. Asa ca mi-am format obiceiurile mele de a imi alege marimile in functie de material, de produs si mai ales de croiala. Daca este ceva pe corp iau XS, insa daca modelul este largut clar va fi XS indiferent de size chart-ul minune.
Sa le porti sanatoasa! Sunt tare curioasa pe unde o sa se plimbe costumul ala de baie...:p
Cat despre sutien, nu stiu cum iti e slipul, dar poate il combini cu un alt sutien. Nu trebuie sa fie neaparat identice ca si model. Sora-mea si-a comandat slipul verde simplu si sutienul verde cu buline albe.
iuliya spune:
Vreau sa-mi comand un sutien, mi-am calculat marimea pe size chart lor si mi-a iesit A cup, dar cand trebuie sa aleg marimea produsului ce pun, 32A?
Roxana Claudia spune:
Am indraznit, in sfarsit sa comand la VS. Mi-am cumparat 2 rochite frumoase, casual si cativa bikini, desi visam la rochita aceea 7 in 1, pe rosu. Desi port M, vorbesc de masura de la Mango, Zara (sau 38), am comandat S pt ca mi-a fost teama ca nu cuma sa-mi fie mari. Daca-mi sunt mici imi va fi invatare de minte. Dar eu mai am acasa ceva lenjerie intima de la ei si-mi vine bine masura S, ba chiar XS...Cand ma vor anunta cum imi va fi livrata comanda?
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
iulllyyy spune:
Buna fetelor.Am facut comanda la VS acum o luna ,iar azi trebuia sa vina.De fapt asa mi-a scris in comanda.16.06.2008.Mi-au oprit bani d pe card dar eu nu am primit asa cum spuneati voi vreun e-mail care sa-mi confirme ca au plecat produsele.Le-am trimis azi un mail.Sper sa nu astept degeaba.Mi-am comandat un costum de baie pt vara asta si daca nu vine va trebui sa-mi caut...:(
XIO spune:
Stiti cumva daca au si magazine ? Ca merg in Canada si America , poate trec sa-mi iau pantofi
Costumele de baie imi placeau si mie , dar am gasit in TM la cineva niste costume dementiale , modele ca de la VS , material de calitate...incredibil e , iar pretul
Cine e din TM si vrea sa-mi scrie pe PM sa explic unde e .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by XIO
Stiti cumva daca au si magazine ? Ca merg in Canada si America , poate trec sa-mi iau pantofi
Costumele de baie imi placeau si mie , dar am gasit in TM la cineva niste costume dementiale , modele ca de la VS , material de calitate...incredibil e , iar pretul
Cine e din TM si vrea sa-mi scrie pe PM sa explic unde e .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
buna,
da, VS are magazine dar comercializeaza acolo numai costume de baie si lenjerie .. hainele le poti comanda doar pe site, din pacate ..
Giana spune:
ma chinui si eu cu coanda abea...am o nelamurire...scrie la pantaloni 33'' inseam. Banuiesc eu ca-i vorba despre lungime...insa masurata de unde? Crac sau pana sus? Adevarul e ca o iau cam pe bajbaite...am cam lipsit la lectiile de engleza!
Ma puteti ajuta?
Si inca ceva...la majoritatea s-a intamplat sa fie mai potrivite hainele cu un nr mai mic?