Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 18
Laura T spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Laura, hai ca sunt zapacita eu. Nu stiu ce am vazut pana la urma, dar am 61 in talie, ma si miram ca la 43 kg ale mele...
Deci, am sa iau marimea S.
Ma bucur ca ti-ai comandat pana la urma, abia astept sa imi spui daca iti vin.
Carrye, cu atat mai mult, daca ai 61cm trebuie sa iei XS nu S la slip. M-am masurat din nou, am 68cm in talie si unul dintre chiloteii luati de la VS anul trecut din State este M si este larg bine. Acum mi-am luat S.
Carrye spune:
Tatiana, bine ai venit! Inteleg sentimentul, l-am avut si eu pana acum ceva vreme, sa zicem ca aveam o oarecare reticenta la platile online. Acum ma linisteste iubitul meu IT-ist :p
Da, am fost destul de ametita, nu stiu unde am masurat. Laura, la costumele de baie mi-am luat XS insa eu vroiam sa imi comand o fusta si eram intre marimi, evident din vina mea, si nu stiam daca sa fie 2 sau 4. O sa iau 2. Imi plac foarte mult fustele si camasile alea office. Sunt innebunita dupa ele. Pana acum am mers mai mult pe cele casual sau sport dar sigur urmatoarea comanda va avea macar o bluza eleganta.
Pup
Giana spune:
Buna,fetele! Vad ca aveti spor la cumparaturi...
Ufff...ce mult imi plac si mie hainele de la VS. Si ma bate gandul sa comand si eu dar nu am card,nu stiu cum e cu taxele...am citit aici dar m-au ametit atatea la %.
Nu e nimeni din State care sa faca o comanda si sa scoata si etichetele?Am inteles ca nu se mai plateste asa mult,asa-i? Si eu trimit banii prin Western.Daca se poate...
Daca nu ma "cuplez" si eu cu careva de-aici.Ma primiti?
Giana spune:
Ahh...nu va spun...am facut eu o selectie cu tot ce-mi place...si ajunsese la aproape 800$ Am mai renuntzat eu la cate una,alte dar mai jos de 500 tot nu pot! Sa vad la ce ma mai lasa inima sa renunt!
Laura T spune:
Eu am dat comanda in 30.05 si am primit mail ca in 03.06 a fost expediata via overseas. Sa inteleg ca va sosi prin posta, adica nu la UPS? La voi cate zile a durat de la mailul cu shippingul pana v-a avizat posta?
pisicuta si matei spune:
Laura da inseamna ca le vei primi prin posta, ceea ce este super zic eu. pai cam 10 zile lucratoare ar trebui sa dureze pana le poti ridica de la posta.
Alicia_S spune:
Astazi mi-a sosit comanda, mailul de la ei l-am primit pe 23.05.A venit prin UPS si am platit taxe vamale 150 RON. Comanda a fost de 166 USD si 38 USD, transportul. Sunt multumita de produse si cred ca o sa mai comand. Am luat masura M la haine si parca imi sunt un pic mari. Eu port L-XL sau 42 (masura de la Zara sau promod) la hainele pe care le iau din Rom. Poate o sa incerc un S data viitoare sa vad cum vine. Am luat si o pereche de sandale masura 8,5. Eu port 39 si imi vin perfect. Cam asta e experienta mea cu VS.
Laura T spune:
Alicia, super, sa le porti sanatoasa!! ai luat cumva si costum de baie? ca ma ingrijoreaza faptul ca tu zici ca M iti este mare, in conditiile in care porti normal L-XL. Sper sa nu ma trezesc ca mi-s mari costumele S. In mailul tau cu shippingul era scris UPS?
Pisicuta, mersi, sper din toata inima sa vina cu posta, as putea spera ca scap de taxe?? nu cred...Daca fac socoteala, peste 10 zile lucratoare nu voi fi in tara, dar...cateva zile nu cred sa fie o problema daca intarzii cu ridicarea coletului, aveti idee?
pisicuta si matei spune:
Laura cel mai probabil, mie cand mi-au venit prin posta am platit o data 2 lei si o data 4 lei. Pai in mod normal ar trebui tinute la posta in 10 zile de cand primesti avizul, numai ca zic ei ca platesti taxe de depozitare, care sunt modice(cativa lei probabil). Dar voi sunteti intr-o vacanta continua, chiar m-am uitat pe pozele voastre. Petrecere frumoasa.
Alicia_S spune:
Laura, in mail scria ca a fost trimis via UPS. Am luat si costum de baie, din 2 buc masura M si imi este putin mare slipul, iar sutienul tb sa-l strang foarte bine ca sa nu se vada ca e mare. E ciudat, pt ca am un costum in acelasi gen luat de la jolidon care e XL. Ca sa-ti faci o idee am 1,71 m si in jur de 70kg, deci nu sunt slaba.