Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

LauraT, vrem poze, vrem poze, vrem poze!!!!!
Sa aveti o cina frumoasa si linistita!
Face mama cate cafele vrei tu, se poate? asta dc am loc de sotz in fata calculatorului

Adriana, ati invins soacra? Cu ce va supara? Sau nu e cazul sa intreb? A mea e pasnica rau, painea lui Dzeu, n-am a ma plange deloc.

Alexandra, tu pe unde umbli? Ti-ai mai revenit?

Azi am umblat brambura toata ziua, am avut ceva musafiri pe seara, maine iar avem. Saptamana asta tre sa ma apuc si eu de impachetat pentru concediu, mi-e groaza, cred ca mi-ar trebui un tir

Va pup

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Off, ce dragute sunteti.. Acuma ma apuca plansul de la orice.. Noi stam cu soacra in casa, ea jos, noi sus, si aproape la fiecare luna e o criza urata din care iesim cu totii sifonati.. Aproape ca a reusit sa se bage intre mine si sot.. ce sa mai zic, batranetea si "beneficiile " ei..
Nu mai au pisicii ei loc in curte de copiii mei. E prea multa agitatie, tipa, urla, si o deranjeaza.. De mine, nu mai zic..
Ma mangai cu gandul ca plec in august, si Dumnezeu cu mila cu ea...

...

Laura T.. hehe, ce cadou frumooos.. Si noi am fost plecati din NY cam o luna jumate, in Upstate si tare am dus dorul magazinelor romanesti.. Nici macar paine normala nu gaseam. Era toata plina de zahar, dulceaga si moaale... brr. Din punctul asta de vedere, mi-a fost usor aici in America, si pentru copii la fel..

Elena, nu mai zici nimic?
Ilena, cre'ca ma abonez si io la cafea, desi nici nu am timp s-o fac dimineata..
Unde plecati in conced? Si o luati si pe Ilincuta cu voi?

Sympa, spor la teaba, mai povesteste de gradinita, sa vedem si noi cum e

V-am pupat, plec s-a spal caprita

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Acu Laura chiar ca tre sa faci poze Sa vedem inelu, femeia fericita si implinita Žla 40 de ani! Si sampania:) Da' zi sincer a luat sotzu de capul lui ori i-ai dat sugestiiDe Craciun am primit si eu unul si nu-mi place modelul, e prima oara cind mi se intimpla sa nu-mi intre in voie diamantele, astea-s fitezele femeii de aproape 30 de ani Anul asta schimb si eu spre 30 si ma simt asa la bilant. Trag linii de pe acum si ma simt multumita.Am 2 amice aici una 35 una 40, fara copii, necasatorite..ce sa zic bine si asa libertate, tabieturile tale, somn de frumusete si croissant in tihna la cafelutza dimineata. Dar eu una m-as plictisi, mai fugaresti copii cu facaletzul ori lingura de sos pt spaghetii(io n-am facaletz) mai te certi cu sotzu din mici rahatzele, da pe urma-l pupi la loc:)) I-am luat lui Alberto de Craciun bilet la Formula 1 se duce cu amicul lui cel mai bun, e bilet pt un we. Si atunci eu cu nevasta amicului respectiv mergem in Legoland cu gasca de copii. De aici pina in danemarca la legoland cica nu fac mai mult de 2-3 ore asa la mers lejer.Eu ier si azi dimineata am deschis caloriferul in bucatarie, ca dimineata gresia aia rece e aiurea. 14°C, ploua si iar ploua de 2 zile, plus ca bate vintul. O cura de racoare pt gravidutele noastre, au nevoie:)?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

La multi ani LauraT!!!!!!!!!!

AM CITIT TOT ...nu ma lasa DAVID sa scriu...

edit:

Liliana, bine ai revenit, wooow...ce sa spun mai ca am ramas fara cuvinte!!!sanatate multa lui David si felicitari Laurei pentru FB si sa o tina tot asa.

Si, DAAAAA, sunt MAAAARE amatoare sa fug in varful muntelui cu tine sa-mi spal creierii :))

pup si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Hop si eu la cafelutza cu voi....
LauraT..frumos cadou inelusul tau.Vrem pozeeee.....
Vik..mersi fain de poze.Super faine.Sa-ti traiasca copilasii ca-s frumosi tare.Ai dreptate...cred ca si la noi in casa acum ar fi mare plictiseala fara copii.N-am mai avea pe cine fugari si da vina!!!!pe de alta parte le invidiez pe cele fara copii ca au timp de ele...si de somn....Eu una daca as fi avut acum 5 ani programul asta de somn nu mai mult de-o saptamana cred ca ma duceam la vale.Daca sufeream de ceva inainte era de somn...Nu-mi placea sa ma trezeasca nimeni si sa dormmmmmmmmmmm....Acum?????Nu stiu ce-i aia o noapte dormita fara sa ma trezesc.Teo e mai sensibilos la somn, mai maraie, tre' sa ma trezesc sa merg la el in camera..pana ma intorc inapoi in patul meu imi sare somnul.
Adriana...da-o-ncolo de ea soacra si nu o mai mai baga in seama.
Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Am revenit....dupa6 ore
Elena...v-am vazut pozicile....ce mai face Davidutzul?A inceput sa doarma mai bine noaptea?Ma bucur ca au iesit bine analizele lui Alvarica.Vin si eu cu voi pe varful muintelui sa-mi spal creierii....
Ciuf....da-ne si noua reteta de praz cu masline ca n-am mancat niciodata dar daca tu o faci tre' sa fie tare buna.Si vreau si eu adresa cu pozicile voastre.
Ileana..spor la impachetat bagaje.Si eu vreau la mare....Imi amintesc ca ultima oara am fost cand Andrea avea 8 luni si ne-am dus nu stiu cate cearceafuri cu noi sa nu stea fata pe nisip dar ea era numai pe langa ele.A fost fain.Cred ca as fi in aceeasi situatie cu Teo acum.Cand iesim la iarba verde tre sa fiu numai cu ochii pe el ca nu sta locului deloc si numai pe jos vrea si tot ce prinde baga in gura.Dar trece si perioada asta.A inceput sa mearga din ce in ce mai mult in picioare.O sa va pun niste filmulete cand am timp.
Alexandra....pup Isabelita cretofolina frumusica.V-am vazut si pe voi.Mersi de poze.Ce mai faceti?Tu cum te simti?Esti mai bine?
Sanatate multa la toata lumea...ma cheama datoria de mamica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Adriana, fruntea sus si nervi de otzel in razboiul cu soacra... Mai ai putin si veniti acasa, nu te lasa rapusa acu, la spartul targului

Vik, si io tot anul asta trag linia la 30, si sunt multumita de bilantzul meu. Mai ales ca ma serbez aproape deodata cu fata mea, o sa ma simt excelent. Sunt in floarea varstei, nah.
mai zilele trecute ziceai ca simti nevoia unui aer conditionat si azi ai dat drumul la calorifer? Grozav S-a tampit vremea asta de tot... Peste tot...

Sympa, chiar astept poze cu haiducul care deja merge. Io de a mea nu mai zic nimik, e cea mai mare lenesha. Abia acu, la 9 luni jumate, a reusit sa se aseze in 4 labe. Dupa 2 balanganeli a cazut fix in nas si asa a ramas.

ia sa schimb eu capitolul.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput
Mergi la inceput