Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)
Raspunsuri - Pagina 28
adameasca spune:
LauraT, sa fii sanatoasa si voioasa si sa ai baietzi cuminti care sa-ti aduca nurori de treaba
!
Sympa, deci ne-ai auzit pana acolo strigand dupa tine
. Felicitari pentru primii pasi ai lui Teo si pentru noua gradi a Andreei!
Liliana, David va tine ocupatzi la maxim, zi merci ca nu te plictisesti ![]()
Ciuf, ori te bate vreun gand de-un botox?
La multi ani de ziua tatalui!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
ciuf spune:
Pai, Laura, atunci la multi ani pentru maine. Iti dorim sanatate, bucurii si cat mai multe impliniri.
Imi amintesc, apropos de obiceiul americanilor de a te scoate la restaurant, eram in primul an de America si voluntariam de zor la Crucea Rosie. Se intampla sa imi cada ziua taman intr-una de voluntariat si musai sa ies cu ei la masa. Imi faceam atatea complexe ca nu imi ajung banii, sa nu se adune prea multi ca numai chef de sarbatorit ziua mea nu mai am. Si cand colo plateau ei consumatia mea.
Sympa, deci daca te strigam mai des poate ne mai scrii cate un randulet. Daaaa?
Felicitari pentru primii pasi ai lui Teo.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea
Laura Takacs spune:
Multumesc Ileana si Valeria pt urari
. Da, asa e, aici te cinstesc ei de ziua ta. Ba te mai si intreaba unde vrei sa mergi. Faza asta am patit-o si eu Valeria, in primul an de America Imi cautam buzunarele si ma rugam sa nu comande ceva care sa treaca de maruntisul meu.
Copiii mi-au facut o felicitare inca de aseara, s-a semnat si ala mic, SS indescifrabil
, si pe urma a vrut felicitarea inapoi, ca "si io vleau s-o am pe a ta".
vikinga spune:
La multi ani Laura! Mai da' tu poze nu pui? Ia sa te vedem cu sampania in fata, zimbind toata asa cum ii sta bine unei sarbatorite:)Sympa felicitari pt primii pasi a lui teo! Ohhh dragul de el!Trimit poze si la tine.Liliana nici tu nu ai poze noi, noi noute sunt de anul trecut
Dar l-am vazut pe David la 3 ani, pe alea nu le vazusem, tare frumusel! Tu pozele din concediul in Uganda le-ai pus recent in album? F interesant! Ati fost pur si simplu acolo in vacanta? Adica ati fost la o agentie si ati ales acolo? Ca in viitor mi-as dori macar o tara din Africa sa o vizitam, dar stiu ca tre sa te informezi bine inainte.In alta ordine de idei, Nadja mea sta pe burtica f bine, ridica pieptul sus si se uita mindra la noi, de fapt statea ea de cam 2 sapt, adica de cind avea 2 luni, acum la 2 luni jumate sta citeva minute, timp destul sa o pozam. Si e asa de fericita de ce poate ea!!! Ride fata mea cu gura stirba mai tot timpul. E chiar un copilash bun. Pai in 2 luni jumate nu am avut decit o seara cind am zis ca o arunc pe geam
ca nu stiam ce sa-i fac, de ce oare plinge. Si faza a tinut-o putin. Plus ca pina la urma ii era iar foame atita tot, de m-am simtit ca naiba ca nu m-am prins mai repede. Doar ce mincase in urma cu o ora un bibe urias! Ei bine a mai vrut unul la fel de mare. Si Aldo mic a fost destul de ok, dar Nadja e si mai si. Fazele de "aruncat pe geam" erau mai dese la el
Aldo e doar un mare lenos, ca la gradi ii place! I-a placut din prima zi. Si e tare fericit cind ajunge acolo. Nu am avut probleme cu el toata iarna, ei bine acum de cind cu noptile mai scurte, nu reusesc sa-l culc inainte de 10! Asta e tirziu, pt ca la prinz nu doarme, Si la 7.30-8 dimineata nu are nici un chef de trezit. Si nu prea imi place ca doarme asa putin. Asa ca prefer sa-l las sa doarma dimineata pina pe la 9.30-10 cit are el chef. Vb aia e mic, nu tre sa-l fortez la un program, si asa stau acasa, nu e mare problema.Chiar vroiam sa va intreb de cum arata ritualul de nani la copii vostri. Ca la Aldo dureaza o ora si ceva! Intii ii zicem ca mergem, urmeaza protestele, aminari de 5min si inca 5 si inca 5. ca nush ce masina nu a parcat-o el bine. Apoi dezbracat, dushat, apoi pijama, pipi, spalat dintii, o poveste, apoi mai vrea inca una..si ma roaga cu niste ochisori de nu rezist, ok inca una. Si uite asa ritualul asta lung ma adoarme pe mine si el e inca in pat si tot vorbeste si-si parcheza masini pe acolo. Si cind zici ca e chiar gata sigur mai vrea la pipi si dupa ce iar il invelesc si chiar dau sa ies din camera mai vrea odata bubit, adica iubit
Dar vad ca la Laura poate fi si mai rau
De fugarit prin casa inca nu am facut-o, dar cred ca e timp de orice:)Ciuf, citi ani are tipa intinerita cu botox? Chiar asa mare schimbare zici? Si Alberto e tare mindru de familia lui, de copii, acum la bere cu prietenii lui vorbeste de puii lui, celelalte subiecte s-au mai palit:) Mindru tatic! Are 43 de ani, am trecut de crizele de 40 de ani
, de al treilea an de casnicie, de care se zice ca daca-l treci e de bine. Familisti si noi pe aici:)Sa aveti un we frumos!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
adameasca spune:
Iar sunt insomniaca 
Vik, ai o fata, o comoara. Si io tot o data am zis ca o arunc pe geam pe-a mea
, mai zilele trecute chiar, de fapt o noapte in care n-a dormit mai deloc. Nah, in 9 luni jumate e un adevarat record sa nu ma vait. Va mai aduceti aminte cat ma vaitam de Luk cu noptile lui nedormite?
La Luk ritualul de seara dureaza 45 de min, maxim o ora. Cu tot cu baie. Daca face doar dush, mai putin. Eu nu negociez decat foarte rar, cand stiu eu ca nu e obosit. Dar mai mult de 15 min nu las de la mine. Il anuntz ca peste 5 min mergem la nani si de cele mai multe ori se conformeaza. Dush, bagat in pijama, citit povesti, spus rugaciuni, pipi, spalat dinti, nani. Cu povestile iar avem regula: le-am impartit in 2 categorii: scurte si lungi. Regula e ca citim ori 2 mai scurte, ori una mai lunga. La inceput se enerva, acum s-a invatat asa. Le alege singur. Doar daca cumva a fost exceptional de cuminte peste zi are voie 2 povesti lungi. Ii citesc cam o 20 de min, maxim juma de ora.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Laura Takacs spune:
Multumesc Laura. Maine e ziua mea de fapt. Zici ca la 40 se intra in crize? Va zic saptamana viitoare daca la mine se aplica sau nu.
Un lucru e sigur, n-am crezut ca si io ajung la 40. Daca stau sa fac bilantul pe ultimii 22 de ani, tre sa zic ca-s multumita. Am doi copii reusiti (ca daca io nu-i laud atunci cine?), un sot care ma iubeste, parinti care tin la noi toti, sanatate si job. Altceva ce sa mai cer? ei, as putea, dar nu vreau sa fiu lacoma.
Mi-am cumparat tort, ca nu are cine-l face, decat subsemnata. Ai mei mi-au zis sa-mi cumpar flori din partea lor, ca ei oricum sunt blocati in casa, dar m-au cadorisit frumos cu bani. Sotu' sa vedem cu ce se prezinta maine. Laura, n-ai idei rele, in caz de nevoie stiu cui sa ma adresez. La sampanie nici nu m-am gandit.
Ma apuca jalea ca trebuie sa impachetez copiii, dar stiu ca le va merge bine in Romania. Cel putin Calin are vacanta aranjata cu copiii prietenelor mele. Mai are o saptamana de scoala, luni da test pt clasa avansata de mate din toamna, adica accelerata cum zic ei, face mate de a 7-a in paralel cu cea de a 6-a. Ptiu, ce baiat mare are mama! Alex va fii fericit ca are si el copii in parc, nu ca aici, unde suntem doar noi si nimeni altii. Acuma e fooarte linistit, nu stiu pt cat timp, ca se uita la Tom si Jerry, desenele lui favorite. Spre surprinderea mea a invatat engleza de la TV, nu de la noi, ca nu vorbim in casa engleza.
Weekend placut si cu soare, va pup pe toate cu cupii cu tot.
Editez ca am vazut-o pe Ileana. La noi e un circ intreg cu nani. Nici io nu negociez, dar fara lingura de lemn nu razbesc cu el. Si eu mai mult dush ii fac in timpul saptamanii, ca merge mai rapid.
adameasca spune:
'neatza! si-o 
LauraT, spor la impachetat copii. Cu sigurantza or sa aiba o vara frumoasa, sunt cu bunicii, ce naiba. Daca nici cu bunicii n-or sa se simta bine... Matematician il faci pe Alex? ![]()
Cred ca esti super tare cu lingura de lemn in mana
. Ia baga niste poze, sa te vedem cum alergi dupa ei.
Ileana
poze,poze si iar poze...
sympa spune:
Neatza mamicutze....am venit la cafelutza.Mersi Ileana...
LauraT...La multi ani!!!!!", multa sanatate, fericire si sa va bucurati de copiii minunati pe care-i aveti.Spor la impachetat....felicitari pentru matematicianul tau.Ce bine o sa le fie in vacanta la bunici!!Si voua la fel, o sa aveti timp si de voi...
Pauzaaaa......
adriana spune:
La multi ani, Laura T!
Sa fi sanatoasa si iubita pana la adanci batraneti.![]()
Noi pe aici, obositi, in plina lupta cu mama soacra..
Revin cand e mai calm pe la noi![]()
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Laura Takacs spune:
Scumpele mele va multumesc! Adevarul e ca ma simt cu voi ca pe vremuri, abia astept sa vin sa povestesc.
Acuma ne facem siesta. Am fost de dimineata la un magazin polonez, au produse apropiate de ale noastre, am cumparat printre altele si ceafa, pt ca in marketurile americane nu se vinde, e prea grasa pt americani. Am facut un gratar, salata, tort si bere, sampania a ramas pt deseara, cand iesim doar noi doi la restaurant. "Tutz" (Alex) sta cu mine aici si se uita la Scooby Doo, iar Calin citeste,c a el e intelelctualul familiei (si matematicianul).
Maine ma apuc de impachetat, asa incet, ca mai am o saptamana la dispozitie.
Adriana, succes cu soacra. Io-s norocoasa ca sta in Ro, si nu o vad decat o data la doi ani cel mult.
Sympa, acuma vad ca tu mai ai un pui mic. Sa iti traiasca copilasii, sa te bucuri de ei.
Ileana, faci tu cafeaua luni, da? Io beau de obicei espresso cu lapte, dar mi-e dor de una turceasca. Pupici la Luca si Ilinca. Doamne ce dulci sunt amandoi!
Am uitat sa va spun ce era mai important: cadoul a fost un inel cu diamante.