Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)
Raspunsuri - Pagina 25
adameasca spune:
'neatza! Cam tarziu cu
, dar mai bine decat deloc ![]()
Am vazut toate pozele, avem niste copii grozavi, sunt mandra de ei ca-s frumosi, destepti si cuminti. 
gata, am fugit afara, ma chinui de juma de ora sa scriu 3 vorbe aci si tot n-am reusit 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
adriana spune:
Mai fetelor, oare ce mai face Liliana Csaki? Nu mai intra pe aici? Ma gandeam la ea zilele trecute.
Super mami.. ce faci? sper ca sunteti bine
.. nu mai dadusi pe aici.. ce se intamplaaaa?
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
adameasca spune:
Da, si eu ma gandeam la Liliana zilele trecute, am vazut ca mai posteaza cand si cand pe forum...
Alexandra???? Ce faceti?
Carmenaaaaaaaaaaaa!!!!! Zi-mi ca n-ai nascut! ![]()
Sympa!!!!! Tu apari cateva zile si apoi dispari in ceatza ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
adameasca spune:
Finally am culcat si eu amandoi plozii, azi au fost galagiosi amandoi ![]()
Luk nu mai are febra, dar are un puroi in gat de-ti vine sa-ti iei campii nu alta. Surprinzator, mananca si cere de mancare, chiar ii e foame.
Elena, ce-ti fac haiducii? ma bucur ca nu mai are febra Alvaro si ca e totul bine la corazon ![]()
Yael, ai niste copii de-o frumusete, ce par frumos si blondutz au, se incadreaza perfect in peisaj ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
vikinga spune:
Ma doare gitul ingrozitor, cum naiba sa merg cu ei dupa mine la dr de familie..nu am nici un chef. Si oricum alaptez asa ca mare lucru nu am ce lua. Si uite asa stau de vreo 5 zile
Aveti idei ce sa iau?Aldo iar a stat acasa, se vede cit ii place "scoala". Oricum m-am suparat ieri pe gradinita lor, a invatat numai prostii pe germana si mi le trinteste la 5 minute, pe romaneste si spaniola nu stie nimic rau, dar pe germana mult prea multe injuraturi, nu ca ar avea nemtzii multe
Miine le iau la intrebari, sa vad inafara de limbaj huliganesc care i se potriveste nu zic nu
, ce invata copii mai educativ p'acolo.Ca tot ma doare gitul si tre sa ma iau de careva:))Sa va mai zic ca tot ma laudam eu ca nu fac mai nimic, ca am o doamna ce vine saptaminal. Ei bine gata nu mai vine. Pt 10€ pe ora cit lua, a ridicat alte pretentii. In fine madam rusoaica nu mai vine, si uite asa madam romanca e de doua zile la curatenie de nu stiu ce-i cu mine
. Si am gasit zone mai ascunse pe unde ea nu a trecut mai deloc, e clar ca facea asa de ochii mei. Ori cind o fi vazut ce burtoasa sunt, o fi zis ca sigur nu ma pot apleca ori urca pe scaune sa ma uit pe jos, pe sus. A fost bine cit am fost insarcinata in ultimele luni, acum e ok. Prea multi bani pt nimic. Ca eu una daca fac o treaba o fac bine nu asa numai de ochii lumii. Plus ca-s cu ochii pe recordul la slabit al Elenei care misuna non stop prin casa
. Yael are chiar copii frumosi, eu am jurat ca Nardi e fetita:)Alexandra da un semn pe aici.Laura, glumesc cu mama si zicem ca sigur tata rezista vreo luna si pe urma isi ia alta
Cit timp o sa string bani pt Diana fetita Laurei B, o sa scriu mai putin un pic, timpul liber pt net se imparte.va pupezVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
adriana spune:
Laura, pentru gat nu-mi vin in minte acum decat: lamaie cu miere, bomboane Ricola(poate se gasesc si pe la voi), ridiche neagra lasata la macerat, si .. cam atat 
Sanatate multa![]()
Ileana, idem si la tine pentru Luk.. ai incercat cu lamaie pentru gat?
Sanatate bre.. pup pe dulcinica fara par
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Elenalove27 spune:
Laura, eu mancam bomboane din alea de la RICOLA pentru dureri in gat...te mai lasa durerile,sau ceaiuri caldute cu lamaie(leacuri babesti)
daca tot nu trece atunci mergi la dr.
Eu aici daca vreau sa am femeie in casa sa imi faca ordine(curatenie numai eu stiu sa fac
), gasesc si cu 8$ pe ora...vad ca la voi este cu 10euro pe ora(scumpel
)
La mine slabitul era pe ultima lista dupa ce am nascut pe Davidutza, dar dupa vestea rea, am slabit automat!!!nu imi vine sa cred ca am slabit 30kg! acum m-am blocat la 80kg, nu mai pot sa dau jos nici macar suta de grame ca sunt puturoasa si fara ambitie...bag in mine numai prajituri![]()
Oricum eu zic ca ambitia conteaza enorm cand vrem sa fim slabutze :)
Daca incepe una dintre noi sa faca vreo dieta, hai sa facem toate(care avem nevoie)o dieta, dara fara sa trisam
...asa poate iese ceva.
Eu am ramas cu vergituri pe burta de la David(la alvaro nu am avut)...si acum atarna si burtica...am purtat dupa nastere niste corsete speciale sa stranga burta...dar acum trebuie sa cumpar marimea M ca ce am eu sunt XL
(intru ca in sac in ele)
In rest toate bune...Alvaro azi a facut casa vraiste, dar nu ma ma deranjeaza , mai bine asa duracell decit zacand.
Cum mai Laura, cine il invata injuraturi pe ALDO!!!
nu imi explic asta![]()
Laura spor la curatenie, si lasa slabitul ca ai tu timp...dar la vara viitoare sigur te vad iar in poze si salivez cand ma uit la tine![]()
Yael, si eu muuuult timp am crezut ca Nardi este fetita! asta pe bune...de cate ori ma uitam la poze puteam sa jur ca este fetita...dar acum tuns este absolut baiet drag si frumos.
Ileana, ce nasol, mai , ori e una ori e alta la Luk! off off...sanatate multa.
Merg si eu la strans de jucarii...si sa apuc sa fac o baita rapida.
Laura Takacs spune:
Laura, gargara cu apa oxigenata diluata cu putina apa calduta, o gusti (nu inghiti) sa nu fie prea tare, cat suporti. Pe langa asta restul ce ti-au mai zis fetele. Sanatate si spor la curatenie (ca io am)!
Mai Elena io dadeam $120 pe luna si venea la doua saptamana. Una singura (poloneza) mi-a facut bine, restul erau din astea "fusheriste". Acuma nu mai am pe cine critica, fac singura.
adameasca spune:
'neatza!!!!
e gata!
Laura, ceai de tei cu multa miere si lamaie ptr gat. Bomboane de gat. Vezi ca in Ro se gasesc produse Boiron, homeopate, ptr diverse afectiuni. Au Homeogene9 ptr gat, sunt niste pastilutze excelente. Poate gasesti si pe acolo.
Si Luk a injurat o vreme, ne scosese din minti, dar l-am dezvatzat. I-am dat voie sa aiba si el "injuratura" lui la nervi. "Fi-r-ar sa fie de treaba". Atate Ruri in ea ca se calmeaza pana o spune corect 
Noi avem o femeie la curatenie de 3 ani jumate, inca suntem multumite de ea. Vine o data pe saptamana, freaca totul cu spor ![]()
Io am stagnat la slabit, dar nici nu mi-am mai dat silintza. Inca mai am 6 kile de dat jos sa ajung la greutatea dinaintea sarcini... Nu-mi regasesc ambitia deloc.
Nu ma mai motoveaza nimik... Nush ce-i cu mine. Dar abia astept sa plec la mare
. Saptamana viitoare la sfarsit plecam, de pe 22 pe 29 iunie.
Copiii mei sunt bine, nu mai au febra, tre sa termine antibioticul. Luk mai are gatul urat, dar trece si asta. Macar nu-l mai vad lat cu febra in pat.
Gata pauza mea de cafea. Va pup si sa aveti o zi insorita!
Ileana
poze,poze si iar poze...