Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

e gata!
si atat ca plecam afara, de cand cu caldurile astea iesim afara devreme

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ufff Elena..mititelul de Alvarica..imi inchipui ca iti este sufletul chinuit rau..Dar sa fim acum realiste, Alvaro a trecut deja peste cea mai mare cumpana din viata lui. Sigur nu are niciodata cum sa fie mai rau. Mici probleme (ori medii) de sanatate intimpina mai toti copii.Aldo a incheiat anotimpul rece cu diagnosticul de bronsita asmatiforma, tre sa avem mare grija in anotimpul rece ce va veni, tre sa faca tratament de intarire a imunitatii, tre sa reusim sa scapam fara astm.Ce vreau sa zic e ca, orice ar avea Alvaro, cu siguranta e tratabil si se face puiul mamei iar golanel si duracell.Cind copii fac febra sunt si mai obositi si nu au chef de joaca. Si Aldo e cam asa acum. De parinti..of si iar of, Ciuf te inteleg atit de bine. M-am saturat de atitea desprtiri si lacrimi in ochi, la tren, avion.. De la 22 de ani tot sunt departe de ai mei. Si acum cind gasisem modalitatea cea mai usoara sa-i aduc aici, iar alte hopuri. Nu mai povestesc ca ma supar iar..Oricum, ma incapatinez sa-i aduc. Problema e ciinele meu ce e interzis aici in Germania, dar il aduc prin Danemarca unde are voie. Si apoi trecem cu barca noastra in Germania. Adica ilegal ca pe marfa de contrabanda. E la juma de ora Danemarca de insula, dar oricum, e enervanta situatia. Plus ca am gasit un zbor direct bucuresti copenhaga, la ore bune de zbor, ca sa avem timp sa ajungem pe lumina in port, si am cumparat biletele. Cind colo sun sa ma interesez de ciine, surpriza! Zboara pe ruta asta cu avioane mici si nu au loc pt ciini! Am anulat biletele. Vreau ca mama sa stea sa-si vada nepotii crescind, ca e loc si pt ea si pt ciine, separat de noi, s-ar simtzi ok. Dar asta inseamna sa-llase pe tata singur in ro, ca el inca munceste, mai are 2 ani pina la pensie. Ajung sa-mi despart parintii...Dar trebuie sa-si vada nepotii de mici, nu peste 2 ani, sa se uite la ei ca la straini.Mi-e dor de ei si ma ia plinsul cind o aud zicind ca are pozele lui Aldo si Nadja peste tot, cum ma pune sa-i explic tot ce face Nadja, cum ride..tot.Nu e drept sa se bucure parintii nostri de nepoti doar din poze.Pe mai tirziuAdriana pe unde o fi?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Laura pentru fotografii si pentru nazdravanii Aldo si Nadja. Ce sa spun mititica e o dulcetica si e maareee pentru varsta ei, pare de 4-5 luni...Ma topesc dupa fetitze cu "strampi" roz, nu stiu daca asa le zice la ciorapeii cu totul...E mortala. De Aldo, ce sa zic, stii ca e printre preferatii mei, ma tot uit la ochisorii lui si ma intreb s-o prinde si la mine la bb 2???Nu de alta, dar ma gandesc ca si bb 2 va fi tot clona lui tac-su...eu 9 luni cu ei in burta, el cu laudele"Vai dar ce bine seamana cel mic cu tati, nu are nik de la mami!!!" Sa-ti traiasca dulceteii sa fie sanatosi, si sa stii ca imi ridici moralul extraordinar cand povestesti de ei, abia astept si io sa il tin pe bb2 in bratic, asa micutz...

Azi am cumparat o salopetzica pt bb2 - mama ce mica e...Ma obisnuisem cu hainutzele lui Stefi de golanel, apai astea de nou nascut chiar sunt mici...

Elena, Adriana multa sanatate la pujuti! Si noi am fost putin raciti saptamana trecuta, i-a iesit si streptococ B la exudat lui Stefi(de-ale colectivitatii placeri...) suntem pe antibiotic, speram sa fie bine ca pe 26 vrem sa plecam la mare. Evident ca i-a iesit si giardia din nou la analize desi el nu are nici un simptom, mananca, nu a facut diaree...Nu stiu cum naiba, la unii copii care au clar simptome de giardia nu iese la analize iar la el, fara nik, iese.. Oricum il am doar pe regim homeopat ca Zentel am auzit ca e periculos pentru ficat. Asta e, copii mici, probleme mici, copii mari probleme mari... Trecem noi si peste ele, rabdare cu caru' ne trebuie si nervi de otel...

Ven si eu am glicemia mica in sarcina. Da-i cu fructe si niscavai carbohidrati si incearca sa stai departe de dulciuri(daca poti, eu n-am putut si rezultatele sunt pe masura, am 17 kg in plus pana acu...).

Valeria mi-au dat lacrimile cand ai povestit de despartirea de ai tai...Cand ma batea gandul cu emigrarea(acu vreo 2-3 ani) a fost principalul motiv care m-a intors - recunosc ca n-as putea sa stau departe de mama, desi ma vad cu ea o data la 1 luna-2. Acum, iese si ea la pensie si ne vom vedea mai des, va veni sa ma ajute cu pujutii...E greu fara cei dragi, ma gandesc deseori, copiii nostri vor simti si ei dependenta de parinti asa acut ca noi?! Nu de alta, dar m-as simti inutila sa stiu ca vin la mine, doar asa de curtuazie si nu din dragoste cum fac eu cu mama...

Azi vin sa-mi monteze aer conditionat, ca m-au doborat caldurile astea...Si cu 2 calculatoare deschise, crima nu alta...Maine am sa afisez doar fete zambitoare pe aci...

Ileana azi scumpa la vorba, dar ramai datoare pentru maine, sa stii..Hai ca te iert, ca faci ceam mai buna cafelutza virtuala..

Va pupicesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Noi tot cu 40.
Sunt putin ingrijorata...de duminica ia antibiotic si are 40 zilnic.
Noaptea obligatoriu de la 23 la 5 am....face 40 cu ceva.
N-am mai dormit de duminica, mi-e frica sa adorm sa nu cumva sa creasca mai mult. Si stau cu medicamete si comprese pana scade.
Azi s-a trezit bine, ziceam ca poate scapam....acum iar are 39,5.
Dar e vesela si plina de idei. Nu o doare nimic....ceea ce e fantastic.Oricum, am hot sa trec mult mai usor peste necazuri mici ca asta...mi se rupe sufletul cand aflu ce probleme au altii.
Ce-am tot citit pe aici in ultimiul timp.....of.Elena multa sanatate. Laura are dreptate, ce a fost mai rau a trecut. Ma rog sa fie bine cu inimioara si sa va linistiti.
Laura complicata situatia. Nici nu stiu ce sa zic. O sa ma gandesc si eu.....poate-mi vine vreo idee.
Ma gandesc sa-i scoti din ro un certificat....ca e dresat pt ceva anume....ajutor pt stapana.....ceva.....s-o putea oare ?
Ven pofta buna Socrul meu nu mananca dulciuri deloc. E un tip f sanatos, atletic si incredibil de energic. Mananca f sanatos.....legume, peste, vita, fructe multe....mai ok decat la carte. I-a iesit colesterolul sub limita. La 55 de ani.
Trebuie sa plec sa-i pun comprese puiutului.
Va pup si v-am trimis poze....cine nu le-a primit sa-mi spuna.Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Supermamica, asa mi-a inceput si Alvaro cu febra! si acum am ajuns sa numar 2 sapt cu febra si antibiotice si supozitoare si nu mai stiu ce nu i-am dat, numai sa scada febra!!! incepe sa faca febra pe la 11/12 noaptea si pana pe la 5/6 dimineata creste si coboara :(
pup pe Isabela si sper sa fie doar un virus ceva nimic grav. Eu ca sa pot face fatza zic ca are doar virus si gata.Sunt absolut TURMENTATA de oboseala! DAvid se trezeste numai pe la 5 dimineata...iar ziua Alvaro vrea sa stea la mine in brate!
Simt presiune pe nervii mei de otel.

Laura,sanatate lui Aldo si sper sa reusesti sa aduci la tine pe mamica ta si cutulica :).
Unde sunt pozele??? eu nu am primit nimic!!!

carmena, sanatate lui Stefi si vacanta placuta la mare.

Ileana dar unde plecati afara asa de dimineata?
eu merg pe langa casa dimineata la 5:30 cu David in brate!

O sa pun catvea poze sa vedeti ce am eu pe langa casa:)
Alvaro iese afara si zice, mami este o iguana MAAARE afara!!! ii zic bine mami...mai iese el de cateva ori,(eu cu usa deschisa sa nu il pierd din oki)...dupa care vine iar la mine si zice ca este HUGE IGUANA langa canal???
cand merg sa vad iguana, ce credeti mai ca era un ALIGATOR zacea la soare!!!!!!!

Va pup si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

MY GOD!!! Aligator in curtea casei si tu zici ca ti-e frica de ciini:)) Pai si ce faci mai cind vezi dihania?? Inafara de pipi in chiolotzei ca eu sigur asta as face. Elenush tre sa facem o luna schimb de case pina la urma din gluma o dam pe bune. Pai iti trebe relax mai, printre impuscaturi si aligatori, vai mie cum te tine inima!Siiiiiii....MERCI de surprizaaaaaa!!! Acum am primit cadoul de la tine! Am intrat sa-ti zic si cind colo te vad inconjurata de aligatorim pe acolo, chiar asa pe la 5.30 e intuneric pe la voi, ai grija cu plimbarile alea in jurul casei. Mie frica de reptile, m-ar lua cu frisoane si la vederea unei iguane!Mai ce rochitica si chilotzei Ralph Lauren plus o pijama dulce foc tot Ralph Lauren, primi fetitzul meu! Merci tare mult de surpriza, tare inimoasa mai estiIti imbrac nora si-i fac o poza sa o vezi cum ii shade:)Pozele le-ai vazut, ca m-ai complimentat pt silueta din spania.Carmena multumim mult de complimente! Ce idee bine venita cu aerul conditionat! Alta viata o sa fie! Fug la Aldo. Mama ce galagios e cind e bolnav, suge energia din mine ca altcevaVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Dragelor, sanatate la copilasi
Super mami, multumesc de poze. Isa e o minunatie de fetita, parul ei e super, Olguta e lesinata dupa parul lung.. ai tuns-o vreodata?

Ciuf, imi pare tare rau de despartire.. ce sa zic, cred ca ai inima rupta..... macar acum esti singurica cu sotul, trebuie sa vezi si o parte frumoasa a lucrurilor...

Ileana, ce faci mai? supi?

Vik, poze noi cu fetiztu?

Elena, tare rau imi pare ca treci prin atatea cu alvaro.. Sa dea Maica Domnului sa fie bine la examenul pt. inimioara si sa nu te mai ingrijorezi.

Legat de boala, am avut niste episoade de febra cu ai mei copii.. horror.. Intai Codrin, a facut febra foarte mare de 40-41 grd C, aproape non stop.. nu scadea cu nimic, decat cu prosoape reci pe el..
Apoi Olga a facut febra, aceeasi ca si Codrin, dar la ea a durat cam 5 zile.
de ce mi-a fost frica n-am scapat si Cornelia a inceput cu febra si crestea, crestea... am ajuns sambata trecuta la Urgente cu ea. Avea 40,5 si cu termometrul in funduletul ei vedeam cum tot creste.. Ea era aproape inconstienta,, nici nu mai deschidea ochisorii, nu mai manca de cateva zile, mi-a fost frica sa nu faca convulsii.. Am fugit repede cu sotul la Urgenta..acolo deja ii scazuse febra.. i-au facut analize .. mi-au spus ca e viral sa ma duc acasa.. m-am dus bou, m-am intros vaca..
Dupa 3 zile a trecut de febra si.. cu asta basta..
Ma gandesc ca si la Alvaro poate fi asta, dar el fiind mai slabut cu imunitatea poate de asta dureaza mai mult febra.

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

mai, mai ce de copii bolnaviori... sanatate multa va doresc!

nu sunt suparata, dar nu mai am timp de forum. dimineata ies afra 4-5 ore, venim acsa, dormim nitzel, apoi iar afara vreo ora, doo. intre picaturi curat in casa, spalat rufe, mancare la copii... pur si simplu nu mai am timp, se termina ziua prea repde. ilinca s-a marit, cere mai multa atentie, abia mai respir. acu e la mine in brate...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

mama a fost plecata doua sapt la tzara si astazi s-a intors. mama e febletzea lui Luk. Asa ca mama nu poate asta seara nici sa faca pipi fara Luk. Am scapat si eu vreo 2 ore

Elena, ce viatza palpitanta avetzi cu tot felul de lighioane pe acolo...
Ma rog la Doamne Doamne sa nu fie nici o problema cu inima lui Alvaro. Sa ne tii la curent.

Ciuf, ti-ai mai revenit? Ti-ai facut planul de bataie? Mie mi-a fost greu fara mama 2 sapt, dar tie dupa atat vreme...

Carmena, la noi in zona obiceiurile de nunta sunt asa: nasii platesc slujba la biserica, lumanarile, voalul miresei si broboada aia care se pune pe cap la despodobit si ceva de infrumusetare cand luam mireasa de acasa si se face imbodobitul ei. Teoretic mireasa e imbodobita de nasha, practic mireasa se duce singura la coafor si machiaj , dar un fard, un ruj tot trebe sa iau, macar asa, de fason.

Laura, o adevarata aventura sa aduceti cainele acolo, nu-mi imaginam ca e asa de greu . Oricum, succes in trecerea frauduloasa a granitzei

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Laura,pentru iubita mica Nadja si abia astept pozici noi.
Am crezut ca ai trimis la fete pozici noi de asta am spus ca vreau si eu sa vad :) ...si scuze,! am fost pe fuga sa pun pachetul (ca sti povestea de la posta cu pitici dupa mine)...si dupa ce am trimis plicul am vazut felicitarea in masina :)...dar ce am scris a fost pentru Nadja sa creasca mare sanatoasa si sa fie cuminte ca sa o am de nora :)si pup si pe Aldo.

Da,da sa sti ca am o oroare de caini de orice rasa :)...cand am vazut aligatorul nu prea m-am speriat asa tare ca m-am obisnuit sa vad aici tot felul de soparle,serpi si cate si mai cate iguane si crocodili/aligatori...imi este frica ca se joaca copii aici la canalul asta unde sta toate animalele astea preistorice :)

Merg sa pun pe Davidutza in patut si mai revin la scris...

daca nu mai apar sa stiti ca David este de vina :) pozele sunt aici

http://www.flickr.com/photos/8729372@N04/

Mergi la inceput