Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mama cit v-am cautat. Eu dau intotdeauna pe subiecte active si nu aparea subiectul nostru acum deloc.Ven eu decolteul l-as face in spate. Eu am avut o rochie decoltata verde de ziua mea, eram tot asa prin lua a patra. Si aveam sinii mult prea voluptosi de a trebuit sa port un sal de matase sa mai acopere. Si pina la urma, mai tirziu m-am schimbat, nu m-am simtit confortabil. E alta un decoletu natural ori siliconat si alta decolteul, chiar adaca f generos si voluptos al unei femei insarcinate ori care alapteaza. Ok dpdvd al unui barbat poate e la fel:)) dar e probabil ca si femeie sa vrei sa-ti protejezi intimitatea celor 9 luni speciale. Stii tu ce vreau sa zic.Si apoi rochia aia purtata de Nicole Kidman la reclama pt Chanenel e absolut bestiala! Daca ai spate frumos go for it:)Si eu mi-am facut mari probleme de cum oare o sa mai pot iubi alt copil si va asigur fetelor ca a mai crescut o inima in piept! Si ce bine e sa iubeste cu puterea data de doua inimi :)Elena, pup la Alvarica..ceva trebuie sa aiba el de vomita si face febra..ce Dumnezeu te trimit acasa cu el zicind ca nu are nimic..? Ar trebui sa cer analize mai multe. mai insista tu, nu te lasa numai pe mina unui singur medic.Si Aldo e bolnavior, are iar otita..E in sfirsit cald si pe la noi, in we am fost tot timpul la plimbare.Merg la nani ca-s tare obosita. Miine ma delectez cu pozele noi si trimit miine linckul cu pozele noastre la cine mi-a cerut.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
e gata!

Sanatate lui Aldo! Abia astept sa vad pozele, Laura.

Eu iar am dormit "repede', is cu ochii in punga . Luk iar a facut pipi in pat, a treia oara de cand a renuntat la pampersi, cred a-s doua saptamani...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura, nu de reclama la Chanel ziceam, ci de asta. Pe care cred, totusi, ca o sa mi-o fac, ca prea mult mi-a placut de la inceput. Cat despre decolteu, stai linistita, ca nu dau pe dinafara. Eu de felul meu sunt foarte slab dotata , doar acuma, cu sarcina ce ma pot mandri cu un decolteu frumos. Nici pe departe de a fi exagerat. E exact asa cum mi-as dori sa fie fara sa fiu insarcinata
Pupam Aldo sa treaca rpd otita

Ileana, si eu ma intreb cum rezista, dar rezista foarte bine. Adica nu mai e "turbat", cum era inainte cand nu dormea. Acuma e ok, doar ca la ora 9 seara pica de somn. Asa ca intre 9 si 10 pica lat pana dim. la 8 cand il trezesc pt. gradi.
Ce bine ca la noi nu e obiceiul sa cumpere nasa la mireasa nimic. Numai lumanarile trebuie sa le comandam, sincer, habar n-am de unde! Dar voi afla eu pana atunci. Tot ce am convenit cu mireasa ca-i cumpar eu e jarteaua aia albastra...

Si noi il luam pe Markus cu noi. O sa vina la nunta si sora mea, asa ca ea va fi cea care va alerga dupa el prin biserica, Primarie, etc. Si la restaurant o sa-l luam, dar numai cateva ore. Apoi acasa la bona.

Cam atat pe azi. Hai, mai scrieti si voi! Alexandra, Valeria, restu' lumii, pe unde sunteti?? La apel, va rog, ca acuma scot catalogul!

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna cafelutza...Mai ales ca Stefi m-a trezit de 4 ori la pipi azi noapte, nu stiu ce o fi baut aseara si noi n-am luat seama...

Sarumana mult de aprecieri la adresa lui Stefi, creste inima in mine de mandra, de cioara cu puiul... Intr-adevar educatoarele lui Stefi sunt niste fiinte deosebite si foarte implicate, sunt foarte multumita. Doar ca Dna Mihaela(de altfel colega cu noi pe forum...) ai intrat in prenatal, o sa nasca in jur de 20 iunie. Deci de la anu' vom avea o doamna noua, Doamne ajuta sa fie o fiinta draguta si rabdatoare ca de nu, jar mananca la cum sunt io de nebuna cu Stefi...
Ileana, venim venim in petit, a inteles Ilinca care e treaba cu degetu' in gura?? Daca nu, las pe Stefi ca o dezvata el...Trebuie sa cumpar si farduri la mireasa???Ca asta nu stiam. Eu stiam ca trebuie sa iau parura, voalul, palaria, lumanarile si buchetul ei. Buchetul meu stiu ca trebe sa mi-l faca finu' nu e asa? In fine si biserica(noi le-am facut cununia civila si logodna in noiembrie, deci acum facem cununia religioasa si nunta propriu-zisa la restaurant). Mai spune-mi si mie sa nu ma fac de ras, ca ai vechime in pozitia de nasa.. Si apropo, dar de nunta cat le dati, ca eu si aici am o dilema?

Ven bafta la ales rochita, cea din poza e bestiala...Acum si eu am recomandat decolteul in fatza pentru ca si eu am sani frumosi doar in sarcina, in rest sutienele "push-up" sa traiasca!! Apropo de asta, mi-am luat unul cu pernite de silicon...bestial!!!
De analize, eu le-am facut doar pe cele uzuale de sange. Am intrebat-o pe dr ce analize sa mai fac si mi-a spus ca e suficient, ca am un copil sanatos, o viata ordonata, nu am animale in casa...N-am facut nici macar triplu test, tot din aceleasi considerente, mi-a spus Dr ca poate da rezultate false si nu vrea sa ma stie stresata toata sarcina...Acum nu stiu daca am procedat bine, am mers pe mana ei...Recunosc ca sarcina asta nu m-am mai stresat ca la Stefi, am fost mult mai relaxata... Si nu am auzit sa fie obligatorie toxoplasmoza, vorba ta, obligatoriu pe banii mei???Pai si cine nu are??Sa fim seriosi, la tara crezi ca mai fac analize peste analize si stau toata ziua cu animalele langa ele, si mai mult de atat fac copii sanatosi...Si crede-ma ca acu si la tara se mananca nesanatos, s-a daramat mitul cu mancarea sanatoasa si pe acolo!

Laura eu nu am primit adresa cu poze... Sa vad si eu pui de printesica vikinga...

Pup fetele.

Carmen30+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna fetelor, iertare pentru lipsa dar am avut f mult de lucru la servici(am avut auditorii de sfarsit de an) si acum suntem in pregatiri de serbare, o avem joi si suntem iepuras. I-am inchiriat un costum de la fabrica de petreceri sper sa fie ok. Ca eu nu am apucat sa-l vad si l-am trimis pe tatic.In rest abia asteapta sa vina vacanta mare.
Pupici si revin sa va citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ce frumos e Stefi ehei cu freza facuta cu gel, ce mai, un banditel mic:) Carmena f dragute bluza si pantalonii, esti o graviduta eleganta! Aoleo mi-e mila de tine, pe caldurile astea cu burtica marisoara. Dar ai sa vezi ca trec toate cind vine bb.V-am zis faza auzita de fratele meu la radio? E in italia, deci cugetare italieneasca de barbati. Cica in urma la nu stiu ce studiu au tras concluzia ca daca barbatii ar fi fost "insarcinati" si ar trebui sa nasca, nu ar fi suportat durerea si marea majoritate ar claca, ori ar da coltzulAzi la 5 dimineata erau treji amindoi, aldo a vrut la baie si cind a vazut lumina ca ziua nu a mai vrut inapoi in pat. Ei cum sa-i explic io lui ca e inca noapte? L-am convins intr-un final dar era el cam dezorientat de explicatiile mele. El stie noaptea e luna si stelele, ziua e soarele. Si domnisoara la fel cind a vazut lumina deja era in forma buna si dadea zimbete in stinga si dreapta.Ah ah ah viata cu copii mititeiVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Noi suntem de cateva zile acasa...bolnavioare.
Are 40 de vreo 3 zile....a mai scazut dar in 10 min creste de zici ca ia foc puiutul.
E cumintica, ia pastilute, bea lichide ( norocul nostru ) si sper sa se faca bine repede.
Ieri a fost mai binisor, dar seara facut 40 iar...pana pe la 3 AM.
Scade doar cu supozitor si baita. Antitermicele par sa nu ajute deloc.....ciudat.
Ia si antibiotic.
Chiar nu ma asteptam, mai ales ca sambata a avut o zi superba....am fost la o petrecere...s-a jucat afara de la 11 la 22.
Si si la 23 avea 40, la 15 min dupa ce am ajuns acasa a facut febra.Saracuta imi zice toata ziua ca e "trista si obosita"....e atat de dulcica.Ei, o trece si asta.
Vad ca nu suntem doar noi. Sanatate bolnaviorilor
Am inceput sa incarc niste poze, dar nu am terminat. Cand sunt gata vi le trimit.
Pupici dulci
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Nu am chef de nimic. Cafeaua nu actioneaza asupra psihicului meu cam cum mi-as dori eu. Sunt nauca de somn (hihihi, deja incepui sa ma vait). Aseara veniram pe la vreo 9 din plimbarile noastre, copiii dupa 6 ore de stat in masina aveau o energie debordanta, vroiau sa se joace cu jucarii cat mai zgomotoase, chitaitori de simteam ca mi se tocesc nervii, nu stiam cum sa ii potolesc sa nu se certe pe lesa lui Cezar, un amarat de creion, etc.
Apoi aveam de facut snitele ca sa aiba si ai mei pachet la ei in aeroport. In Atlanta stau 9 ore, asteapta de li se albeste parul.
Apoi se facuse vreo 11:30 si Eva ioc somn la ea. Patrula toata casa si chiuia de vesela ce era.
Am reusit in cele din urma sa culcam natiunea pe la 12. Iar la 4:30 scularea ca sa ii duca sotul pe ai mei la aeroport. Despartire dureroasa, nu am mai reusit sa adorm. Jeleam ca dupa un mort. Nu ma puteam abtine. Ma gandeam si la micutii mei care sunt asa de incantati de bunici. Noroc ca am venit la serviciu ca acasa nu as fi fost buna de nimic. Ma consolez cu gandul ca am trimis cadouri la fiecare si astept reactiile. Astept cu nerabdare sa vad daca ii incant cu ce le-am luat. Atat de mult imi doresc sa ii multumesc pe fiecare, sa fiu atenta cu toata lumea. E placerea mea sa fac cadouri si sa le si nimeresc.
Copiii se trezira cu chiu cu vai, ochisori umflati, fiecare cumintel in scaunelul lui in masina si cu paturica in brate, iar privirle pierdute undeva departe. Cred ca visau cu ochii deschisi.
Trebuie sa incep sa ma organizez ca altfel imi va fi tare greu. Sa le fac cat de cat un program. Uitai de dim. Sa le dau siropul de tuse. Tusesc amandoi destul de nasol. Cu Eva am fost vineri la medic si stiu ca e curata la plamani. Vad ca de cand am inceput sa le dau medicamentul de tuse se simt mai bine.
Ai mei, bietii de ei, se simteau vinovati ca au lasat casa dezordonata, nu mi-au udat florile ..,. dulcii de ei. Mama facuse mancare inainte de a pleca in minivacanta si mi-o pusese la congelator ca sa nu fiu nevoita sa gatesc azi. Nu a putut sa isi ia la revedere de la copii. Era prea dureros.
In rest ce sa va mai zic decat ca incerc sa imi construiesc o rutina cat de cat ordonata.
Super mami, sanatate multa micutei tale. Si prin Spania se circula idea ca cu cat e copilul mai expus la virusi cu atat isi construiesc un sistem imunitar bun?
Aveti grija de voi.
Elena, cand primesti rezultatul la analize? Cum se mai simte Alvaro? Tu cum faci fata? Poate mai reusim sa vorbim pe mess. Daca ma organizez bine poate o sa am timp si de asta.
Ven, optez pentru rochie mulata, sa se vada un pic burtica si spate gol. Cat am fost insarcinata m-am vazut o zana. Ma pozam, aveam grija de mine, imi dedicam mult timp. O gravida cu o burticuta care incepe sa ii creacsa e tot timpul frumoasa. Emana multa sanatate si frumusete.
Despre iubirea pentru bb doi pot sa spun ca nu are element de comparatie (si pe mine m-a macinat toata sarcina acest gand, ca daca pe bb doi nu il voi iubi la fel de mult ca pe Luca). Nu ma vad facand diferenta intre ei. Nu ma rog decat sa am rabdare cu ei, sa fiu calma, sa nu ridic tonul la ei si sa ma bucur de ei in fiecare zi. Imi amintesc cand eram obosita si nu mai faceam fata ma mai enervam pe bietul Lucut (ca deh, Eva era prea mica si nu ma puteam supara pe ea, chiar daca aveam momente cand nu mai stiam ce sa fac cu ea sa o linistesc), tipam la el … urat.
Despre vacanta mea nu va pot spune decat ca am vazut niste locuri de vis. O sa revin cu impresii cand m-oi mai aduna un pic. Pana atunci sunt pe baricade si va citesc.
Carmena, o sa ma uit pe pozele de la serbarea lui Stefi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vai, Valeria, stiu cat de grea e despartirea de bunici. Si cand pleaca, parca iti taie cineva o mana Markus ultima oara cand a fost mama la noi (si a stat numai 1 sapt. jumate, nu ca ai tai) atata a plans cand am condus-o la gara si s-a urcat in tren de abia l-am calmat. Si maica-mea plangea si ea, si eu la fel, de mila lor si de ciuda ca nu sta si ea mai aproape de mine Asta cred ca este si va ramane cea mai mare suferinta a vietii mele, ca ai mei parinti si bunici sunt departe de mine Si noi ne vedem cam la 2 luni,asa, ori vine mama la noi, ori il ducem pe Markus la Intorsura cate 2 sapt. El ii iubeste foarte mult pe ai mei si ei pe el, si de cate ori vorbim cu ei la telefon, sau despre ei, se duce sa se incalte, ca el "pleaca la Cici si la Mache" :) Tatal meu e vanator in timpul liber si bineinteles ca Markus, intrebat de cineva "ce te faci cand vei fi mare?", am avut surpriza sa raspunda prompt "Vanator!" - eu care eram convinsa ca habar n-are copilul ce se raspunde la o astfel de intrebare, pentru ca nu-i mai fusese adresata pana atunci :-)
Deci te inteleg perfect, si stiu ce gol mare simti acum.....dar trece, asta e viata, n-avem ce face :( Lasa ca-i ai pe pitici, care-ti umplu viata si timpul :))

In alta ordine de idei, mi-am luat rezultatele de la analize. Pai am analize de om subnutrit, asa a zis aia de la laborator Adica glicemia sub limita (eu una n-am mai auzit asa ceva ), calciu sub limita, magneziu sub limita....Anemie n-am, sunt ok. Restul ok, inclusiv cele de la urina. Deci e clar de ce mi se face rau cand mi-e foame. Imi scade tare glicemia, si .... ma ia cu lesin :)
Concluzia e una placuta: trebuie sa consum glucide

Gata, v-am pupat, vadca azi sufar de logoree.
Pupam tare-tare toti piticii bolnaviori, sa se faca bine repede de tot!

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

off dragelor ce sa zic plang cand ma gandesc ca mamica mea dulce a plecat de langa mine pentru totdeauna...si nu nu mi-a vazut si mie pe David...si nu prea a avut timp sa il vada nici pe Alvaro...ce sa zic ca am citit mesajele voastre si plang ca o prostutza :(...imi este dor de mamica mea...dor mult...
Dumnezeu sa te ierte mamica draga

Alvaro nu imi este prea este bine...mi-a spus dr. ca nu este ceva bine cu el in legatura febrei in toiul nopti pe fiecare noapte timp de 2 sapt :(...sapt asta mergem cu el la control/inima si o sa facem un test special sa vedem cum si cat au crescut arterele unde a fost operat...si de ce este mai tot timpul obostit si fara chef de joaca!...eu pe Alvarica il stiu doar copilul duracell...toata ziua alearga si face rele...de 3 sapt nu maie ste asa...este moale si nu are chef de nimic :(((...

va pup si sa auzim de bine.

laura,supermamica,ciuf si cine mai are copilashi bolnaviori, muuulta sanatate si refacere rapida.

p.s ileana, si Alvaro mai face pisu noapte pe el!eu mai folosesc pullups(chilotei), ca sa fiu sigura ca de face pisu pe el macar nu mai uda si lenjeria de pat...eu sunt de vina ca in loc sa ma duc sa il trezesc sa faca pisu noaptea, eu il las ca imi este mila sa il trezesc.

Mergi la inceput