Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Markus > 3 ani

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ven ce baiat mare s-a facut si Markus! poza aia dupa baita e dulce rau! Numai baieti frumosi pe la noi:)Elena multumim de complimente, asa e Nadja seamana tare bine cu Alberto, numai ca e mai blondina si are ochii albastri. Asa era si Aldo, dar acum are ochii spre verzi, cam ca Alberto. Mai sa va zic si voua o birfa care pe mine m-a socat, ceva din categoria "ce porci e barbatii".Acum un an a intrat in clubul prietenilor sotzului meu un domn pe la 40-45 de ani, venea pe insula pt afaceri, tipul instarit, sa-i zicem herr porshe. Cind l-am intilnit eu, era cam ametit si o facea pe cuceritorul, mi-a devenit antipatic, ceva de genul barbat la criza de 40 de ani in calduri, asa mi s-a parut. In fine, tot timpul am avut o mare antipatie pt el si ma minunez acu' sa aflu ca am instincte bune. Atunci in vara am auzit si de povestea lui de familie, insurat, cu trei copii, are ditamai casa in hamburg, si vine aici pe insula si-si face de cap. Cica sotia lui rapitor de frumoasa, eleganta cica o lady adevarata de ia toate privirile de admiratie cind intra undeva. Herr Porshe in anula asta a dat divortz, deci el a initiat actiunea si s-a insurat cu o tipa uritica, la vreo 45 de ani, care are 2 copii. Si uritica si-a lasat sotul pt Herr Porshe. Toti prietenii l-au dezaprobat, in fine tipul nu i-a pasat de nimic, si-a luat casa aici si prin hamburg abia mai trece. Intotdeauna zicea insa ca sa arate ce inger e, ca i-a lasat nevestii tot si ca l-a usurat de bani considerabil.Acum se afla intreaga poveste, care m-a amarit complet. DEe fapt au avut 4 copii, trei baieti tripleti si o fata mai mare. Din cei trei tripleti doi bolnavi de leucemie!! Unul a murit deja, altul e prin spitale..va inchipuiti..! Si fata cea mare bolnava si ea de leucemie, dr nu-i mai dau mult de trait. Am ramas socata de povestea acelei femei. Sa ai trei copii bolnavi de leucemie, unul sa fi murit deja, sotul sa te insele constant, si sa si mai divorteze. Acum fie vb intre noi, cu asa o tragedie asupra copiilor ei, nu cred ca ea mai avea puterea sa fie marea sexoasa si doritoare de sex nebun co sotzul, si mai cred ca ar fi inchis ochii la mici aventuri, cred ca treceau pe un plan secundar pt ea. Dar mare nevoie ar fi fost de suportul moral al sotului, al unei familii intregi. Plus ca el nu mai da prin hamburg, oare ce le poate zice ea copiilor cind intreaba unde e papa? Uffffff, trista poveste.Gata birfa la cafea, de data asta trista. DE asta trebuie sa fim fericite cu ce avem, copii sanatosi si in rest sa stim sa ne apreciem familia. PupVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

wow, Laura, de necrezut! cum naiba nu se gandesc la ce lasa in urma, mai ales in situatia de fatza ca are copilashi bolnavi, si mai ales de leucemieoameni astia trebuiesc pedepsiti amarnic.

Ven, scuze, in loc de Markus am scris Matei
Iti seamana leit Markus, frumusete de baietvorba lui laura, numai baieti frumoshi la noi in trupa, ca sa nu mai zic de fetite

Aseara am zis ca ma uit la un film cu sotul ...am adormit pe canapea fara margarita fara baie cu spume...eram obosita rau de tot si am zis ca inainte de baie de spume si margarita sa vedem un film scurt, dar nici nu imi aduc aminte, am adormit si la 3 dimineata plangea David sus, am alergat sa ma duc sus la el , cand am ajuns in camera copiilor m-am speriat rau ca sotul era acolo cu ei doarmea josl-am intrebat de ce nu m-a trezit sa mergem in pat, a spus ca a tras de mine juma de ora si eu nimic, si ca de ridicat in brate nu poate asa ca...fiecare a dormit pe unde a apucat

pup gasca si weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ai mai baieti dorm in cort in gradinaAldo super obosit, a fost la un party de copii, al meu sotz a facut o siesta la prinz si degeaba, l-a secatuit asta mic de energie, acolo amindoi singurei, in spatiu mic, fara tv, fara desene, jocuri, normal ca a inceput cu intrebari de luna, stele tc etc etcA iesit capiat din cort la o tigara:)Acu' vad ca nu se mai aude vocea subtirica.Ciuf imi inchipui ce fun o sa aiba Luk in excursie cu (,) cortul. Chiar asa cit o sa stati?Imi aduc aminte de poze, peisaje superbe.Mai Elena saracuta de tine, dar mai lasa-le si tu! Ai grija si de tine. La mine casa nu mai arata ca inainte, fiecare lucru sa fie la locul lui, lool astea is vise. Am invatat nici sa nu ma mai agit Fac eu ce fac, dar neaparat si pauze multe:)Noapte buna.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele de data trecuta. Serviciu nu mi-am gasit. Caut.... Paul va merge la gradinita cu Alexa. Speram sa facem fata cu banii. E privata.
Acum hai sa va arat alte poze de la un eveniment.

http://new.photos.yahoo.com/alexa13tinta/album/576460762402730498/photo/294928804398694993/0

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Elena nu prea ai auzit pt ca nu prea s-a mai intamplat..decat asa jum de min si dupa ma pupa o ora ca sa ne impacam. In general e super cuminte, dar sapt trecuta...aoleu.
Zilele astea am iesit mult impreuna....acum e ok. Ii trecura supararile. Mi se pare insa ca e f obosita. Sincera sa fiu cred ca stau prea mult afara la gradi si joaca + soare + copii = Isabelita varzuca de obosala.
Dar ma bucur ca ies asa.
Sa vad de maine cand incepe iar gradi.....sper sa fie ok.

Laura vreau si eu pozele. Tu le-ai primit pe ale noastre ?
Nu mai am adresa pozelor voastre.
Incredibil de trista pov celor doi. Aventura lui banuiesc ca e undeva pe locul 100.
Mi-e tare mila de ei. Ce viata au unii saracii.
Pupacim piticii.
Elena da de ce nu te-a lut in brate domne ? Mi se mai intampla si mie sa pic asa, dar pe canapele de piele e un cosmar sa dormi asa ca ma trezeam singura iediat sa fug in pat.
Ven muama da ce a crescut.....si s-a schimbat....e un frumos.
Paula am vazut pozele. Sunteti tare frumusele. Imi place tare parul tau, te prinde super bine tunsoarea asta.
Incepe piticul gradi deja ?
Tinem pumnii, sa-i placa la gradi si sa gasesti jobul pe care-l cauti ( cu multi bani si program scurt ) Pupacim pe toata lumea.Alexandra

Mergi la inceput

Nu tin motis sa fie un job cu bani multi dar sa fie de bun simt. Sa pot sa-mi platesc macar darile lunare....
Paul nu a sta cu necunoscuti..... singur. Nu am alta solutie. Trebuie sa mearga cu Alexa in aceeasi grupa. De la 1 iulie cred sau de la 1 august, depinde de noi si de plecarile noastre.

Ma bucur ca ti-au placut si ca ai observat noua mea infatisare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

supermamica, pai nu poate sa ma ridice in brate ca sunt grea(80kg)a incercat el dar nu a reusit nici cand aveam 60kg, este operat la coloana si nu poate sa ridice nici de vrea

paula, superbe pozele! ce dragutza este Alexandra cu codite si ce par frumos si ondulat are iar tu arati EXCELENT!

Vikinga, si eu mai dorm in cort cu Alvaro dar noi dormim in casa sus in dormitor are alvarica un cort si ma bag si eu acolo cu el cand este tati acasa cu davidutza mic...si eu il invat pe Alvaro jocul ala cu cine adoarme primul...normal eu castig jocul ca adorm in 5 secunde...dar il mai las si pe alvaro sa castige din cand in cand.
Laura, de casa nu mai zic, sunt obsedata de curatanie dar nu mai pot...cad naiba jos de o sa mor odata de atata oboseala pe mine...Aseara am citit mesajul tau cand bagam rufe la spalat , am masina de spalat aici langa mine...si cum citeam eu ce ai scris tu...am inchis usa la masina de spalat, mi-am luat o bere rece din frigider , m-am dus pe canapea mi-am pus coatele pe canapea si picoarele in sus si i-am spus la sot ca sunt gata sa urmarim la TV orice vrea el!...se uita Al la mine si nu ii venea sa creada ca sunt eu ...nu mai reusea sa apuce telecomanda in mana sa bage un film si sa ne tinem in brate ca porumbei
MULTUMESC LAURAca daca nu citeam ce ai scris, eu mai bagam alta tura de rufe la masina si apoi la uscat si apoi la imcpahetat de ma prindea miezul nopti tot la curatanie...asa mi-am vizionat cu sotul James Bond...si am adormit langa sot
pup si sa auzim de bine

Alvaro si David au adormit putin acum asa ca am prins ocazia sa scriu si eu putinel aici.

Acum ma retrags sa termin ce am inceput asearaRUFELE

Mergi la inceput

Multumesc Elena.

Are un par foarte frumos si usor ondulat. Cam plange la spalat si pieptanat dar nu vreau sa o tund. Ii sta foarte bine cu par lung si arata ca o mica printesa. Mai nou nu vrea sa mearga la plimbare fara poseta. De parfum, fite....astea sunt foarte vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!
Greu, frate, greu cu caldurile astea....si inca nici n-am burtica....
plus ca de 3 zile ma apucara niste greturi....nu vomit, dar senzatia de greata e permanenta....bleah. azi la scoala a fost un chin, caldura, plus greata, imi venea sa morrrr
sper ca macar aceasta schimbare (fata de sarcina cu Markus) sa insemne ca e fetitz...
azi am fost la dr. de fam. sa ma ia in evidenta si sa-mi dea trimitere pt. analize. dupa calculul asistentei am 9 saptamani deja....m-am ingrasat doar 1 kg, am 50 kg, sper sa reusesc sa pun mai putin decat la prima sarcina pe mine.....
gata, ca flacaul meu nici azi n-a dormit si se cere afara in curte.....
v-am pupacit

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput