Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
crissintibun spune:
Pet.cost,iti multumesc mult de mesajul privat.
Desi nu am mai reusit sa intru de ceva timp am fost cu sufletul alturi de voi si va citesc aproape zilnic.De azi inainte promit sa intru mult mai des.
Irina ,ti-am vazut si eu puiutii si vreau sa te felicit.Sunt superbi!Multa sanatate la toti 3!
Noi am fost luni la echo ,dupa ce am asteptat cu nerabdare 5 saptamani sa ajungem acolo!Bb e f bine ,a crescut de ne-au dat lacrimile cand l-am vazut ,mai ales ca a fost pt prima oara echo morfologica pt masurarea pliului nucal.Are 50 mmm si era extrem de vioi ,dadea din picioruse si statea cu un degetel in gurita.De indata ce reusesc sa scanez echo voi pune si eu pe contul comun.
Noapte buna burticilor care se pregatesc de somn!
Cristina
12+
crisstiana spune:
Pufulet, stai linistita. sunt sigura ca fetele verifica deja link-ul care l-ai trimis si vor fi super incantate de aceasta lege. eu daca as fi in tara mi-as dori sa am parte de sotul meu, 15 zile lucratoare si platite pe deasupra. Fetele iti vor raspunde cu siguranta, doar ca forumul merge cateodata mai greu. te pup si ai grija de tine si de bb
6+
mihuta spune:
pufulet, la noi nu e cazul ca avem firma noastra asa ca ...n-are cine sa ne dea concediu !
Dar cred ca e bine de stiut pentru cei care sunt angajati.
Sa stii ca tot cam 3 kile am luat si eu, desi tot mai sper ca poate sunt de la digestia incetinita. Sau de la lichidele din corp ca am mancat cam sarat, bla bla bla.
10s
crissintibun spune:
Eu am luat un kg si sunt f multumita mai ales pt ca am mancat tot ce mi-am dorit.Nu pot sa renunt la sare, mi se pare ca mancarea nu are nici un gust fara ea si ma gandesc cum o sa rezist in ultimul trimestru cand voi fi cu adevarat nevoita.Am auzit ,pe parcursul facultatii ,f multi profi universitari care recomandau excluderea aproape totala a sarii in ultimul trimestru.Dar sa ajungem noi cu bine acolo ,ca asta e ultima grija![]()
Cristina
12+
pufulet74 spune:
Si eu am mincat cam ce mi-am dorit, cred ca tocmai aia e problema...
Cred ca trebuie sa o intrebam pe Sheritra ea cit a luat in greutate...
------------------------
Flory
10+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
Multumesc Crisstiana de incurajare, numai ginduri bune si pupici si pentru tine si minunea din burtica :)
Cred ca e si tirziu deja, si din pacate eu la ore din astea lucrez inca de aceea sunt pe net.
Tot timpul m-am gindit cum e sa nasti in alta tara, cum sunt conditiile de acolo, cum esti tratat, etc ...?
Sotul meu e olandez si ne gindeam la un moment dat daca ar merita sa nasc in Olanda, dar odata ca ar fi enorm de mari costurile cu asigurarile si apoi nu stiu daca mie mi-ar place sa fiu intr-un loc strain unde nu as intelege mare lucru ce se vorbeste, si pe de asupra si fara el linga mine mare parte a timpului ... aici macar stiu cu cine stau de vorba, vorba aia ... dar poate ma insel si ar merita efortul ...?
------------------------
Flory
10+
Is it really true ... ?
pufulet74 spune:
Multe felicitari Irina tocmai am vazut pozele cu aia micii, sunt superbe !!!
Nu iti vine sa crezi cind ii vezi acolo asa mici si ghemuiti :)
Eu tot sper ca la urmatorul eco o sa zica ca is doi, da nu prea cred, pentru ca tare mi-ar place ideea de gemeni ...
------------------------
Flory
10+
Is it really true ... ?
Gina M spune:
Draga Petronela,
Atunci cand userul Nov-Dec2007 a fost acceptat, am primit notita speciala din partea unui moderator al forumului - a felului in care acest user trebuie folosit si, a fost de datoria mea sa va aduc la cunostina acestea.
Uite mai jos ce mi s-a scris:
Hello Nov-Dec2007.
You made a post in the Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ... forum
entitled Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15). Oana_B has decided to
approve your post for the following reason:
Gina, sper ca stii ca userul comun este folosit doar pentru inchis si
deschis subiectul pentru care a fost creat.
If you have any questions, please contact Oana_B at oana_b@comcast.net
Este limpede scumpa?!Offf, off, offff...hormanii acestia!Incerc sa te inteleg.
Te
dulce si sper sa treaca neintelegerea.Fetelor,astazi l-a doctor deoarece asistenta care ia sange nu a fost prezenta, mi s-a facut doar un test de urina care a fost suficient.A fost pentru toata lumea 100% pozitiv.
A ramas sa ma reprogramez pentru analiza de sange.Abia dupa ce voi face aceasta, ma voi putea programa pentru examenul ginecologic,ecografie etc. Mai am de asteptat un picut insa, am tot timpul in fata.Ma rog Domnului ca totul sa fie bine de data aceasta.
Altcumva,toate celelalte sunt bine. Au cam inceput sa ma incerce starile de greata insa, acesta este un semn bun.
Incerc sa mai citesc din urma si apoi daca timpul imi va mai permite am sa revin. Va

POZE
+
Gina M spune:
quote:Irina,ce frumoasa binecuvantare ai primit!Felicitari pentru cele 2-a comori
Originally posted by irina_stef
buna fetelor!v-am zis ieri ca azi ma duc la eco ptr prima data,e totul bine multumesc lui DUMNEZEU si am avut parte de o surpriza de proportii,am in burtik 2 bilutze,deci am gemeni.ieri ziceam ca o sa fac pe mine de emotii dar azi nu mai puteam nici vorbi.cand mi-a zis doctorul ca am doi,eu am intrebat,cum nu ma asteptam,zic doi ce?la care el razand imi zice doi bb-i.nici acum parca nu realizez.sunt in doi saci diferiti.fetelor va pup12+
-IRINA-

!Fratele meu are 2 baieti gemeni si stiu ca nu-i usor insa, este tare frumos.
Ma rog ca totul sa fie bine cu voi si fie ca Dumnezeu, sa-ti daruiasca inca de pe acum, tot ceea ce ai nevoie pentru a putea face fata.Imi imaginez cat de mari iti sunt emotiile!Bravo!
Bebika, v-am vizionat pozele de la nunta si tin sa-ti impartasesc faptul ca, mi-au placut mult.Sunteti tare scumpi!
Sheritra, am vazut ecografiile puiutului tau.Frumos si emotionant!Felicitari!

In ceea ce priveste doctorul, eu prefer un "El" deoarece la prima sarcina am avut parte de o "Ea" si ne-a dezamagit complet.
Ne-a spus ca am uterul malformat (cu aspect bicorn), iminenta de avort si ca sunt extrem de slabe sansele sa avem copii.Ei bine,m-au vazut si alti doctori si s-a dovedit departe, tare departe de adevar.
Totul a fost in regula cu mine si fetita noastra iar acum, avem nu una ci 2-a fetite frumoase si pline de sanatate.

Sotului meu ii place sa mearga cu mine si asista la fiecare consultatie ginecologica.A devenit f' bun prieten cu doctorul.
De asemeni,a asistat la nasterea fetelor,si i-a revenit sarcina de a taia buricul.
Au fost tare frumoase si emotionante acele momente.
Uitati AICI o imagine cu sotul si micuta noastra Jessica Priscilla in primele minute de la nastere!
Sunt mandra de el!

POZE
+