Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

fetele am pus pozele de la eco pe adresa noastra daca vreti sa-mi vedeti puiutzii!

12+

-IRINA-

Ce frumosi sunt! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

multumesc la fel si voua la toate va doresc acelasi lucru sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

12+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

adina - da, nu inseamna ca daca eu nu sunt de acord cu asistarea la nastere am ceva cu cei care sunt de acord. Respect orice opinie .

10+
Petronela

Ah, nici nu m-as fi gandit ca ai ceva cu cei care sant de acord, ca doar nu stau langa tine sa te asiste...

eu inteleg amaandoua pareri, cred ca e si o chestie de mentalitate. Eu am crescut mai mult aici (in Austria), la toti prietenii (si prietenele, desigur) din RO li se pare foarte ciudat si nu doresc. Aici e ceva normal, chiar se uita lumea mai chioras daca el nu vrea sa fie de fata.
Dar daca el ar spune ca nu vrea, ca nu s-ar simti bine, n-as insista. E alegerea lui.
Si daca ma enerveaza, il dau afara!

Adina 5+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna seara la toata lumea :)
Va trimit o lege pe care tocmai am primit de la un proaspat tatic care a beneficiat de ea, si anume ca daca face un "curs" de puericultura, cu medicul de familie de exemplu, poate beneficia de 15 zile lucratoare de concediu platit prin lege:

http://www.mmssf.ro/website/ro/legi/egalitate/h244_2000.jsp

Pe mine ma incinta ideea si noi o sa facem demersurile sa beneficiem de ea, mi se pare foarte bine sa fie alaturi de mine in prima luna, pina ne obisnuim cu bebeul mic si drag :)

------------------------
Flory 10+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sheritra, foarte frumoasa burtica ta !!! Mi-a mai venit sufletul la loc, ca m-am uitat pe pozele fetelor si toate aveau niste burticute micute si delicate, a mea s-a tuguiat deja, si nu cred ca e doar de la micut sau intestine (suspectez un strat de carnita)...

10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_adi spune:

Buna seara mamici cu burtici,

va multumesc pentru urarile de la multi ani si inclusiv ca va bucurati alaturi de mine pentru (ca mie imi vine sa strig in gura mare de bucuroasa ce sunt).
Ati trait vreodata senzatia de-a rasu-plansu in acelasi timp? Ca sotul meu a trecut prin asta vazandu-ma pe mine cu testul in mana si nu stia incotro s-o ia ...

Azi am anuntat si eu la servici ca sunt in sapt 7 si spre surprinderea mea (nu am decat 6 luni la noul loc de munca) s-au bucurat foarte tare pentru mine. (mi-au marit si salariul, dar oare mi-l mai mareau daca stiau ?)

Sa va zic o chestie ciudata (cred ca am mai zis-o dar fiind in primele mesaje nu cred ca s-a citit) si sa va intreb daca v-ati confruntat cu asa ceva.

Dupa ce mi-am facut cele 2 teste sa fiu sigura (martea si vinerea), duminica am avut niste dureri de burta (mai jos). Normal ca dupa un avort spontan m-au urcat de urgenta in masina si m-am dus la maternitate. Doctoul mi-a zis ca am colul inchis, nu sangerez, si ca probabil ca erau niste ligamente care s-au largit iar sarcina ar fi cam de 6-7 saptamani (asta acum 1 sapt jumate). Miercuriea am fost la el la cabinet unde mi-a facut sotia lui echo intravaginala si mi-a zis ca nu crede ca are nici 5 sapt, ca pe echo arata w???, si ca dupa 5 sapt se vede la echo.

Crezand ca e oprita in evolutie sarcina, m-am dus imediat la Medinvest la echo normal si ce credeti: mi-a zis ca am 5 sapt si 4 zile - eram in sapt 6 - aproape cum imi spusese doctorul.

Din experienta voastra, e posibila o asemenea diferenta intre echografii normale sau intravaginale, sau nu a stiut tipa sa le citeasca?

Acum stiu ca sunt in sapt 7, dorm pe mine, ( mai nou de ieri dorm si pe WC ) spre deliciul sotului meu care se intinde in tot patul .... si imaginati-va cum vin clientii la servici la mine si-i apuca cascatul dupa 3 minute de stat de vorba cu mine ca eu casc intr-una .... (bine macar ca sefa-i in concediu)

Dar prin tot ce trec gasesc o parte pozitiva : iubitul meu pe care il astept cu nerabdare si ma rog lui Dumnezeu sa mi-l dea sanatos, ceea ce va doresc si voua.

Felicitari mamicilor de gemeni si multa sanatate!

Va pup pe toate si va multumesc inca o data ca m-ati primit in grupul vostru de mamici fericite!

IOANA 7

PS: Ma iertati ca scriu asa de mult, dar nu pot intra decat seara a ziua nu pot la scarbici si ajung acasa pe la 7-8 seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

o-ho, Irina..da ce bebelasi mari ai!!! sa iti traiasca!
eu fetelor, inca nu am ce poza cu burtica sa pun, ca in afara de ceva strat de grasime, inca nu s/a acumulat nimic...
ajung acasa si ma cantaresc vineri...poate am ajuns si eu inapoi la 50 de kg.
petro, multam de parola.
v/am pupat.
mai, toata lumea moare de somn ca mine???????????

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Se pare ca nimeni in afara de mine nu e incintata de legea pe care am descoperit-o si care chiar se aplica :(
Adevarul e ca noi nu avem cine sa ne ajute cu copilul si sincer, singurul om pe care mi-l doresc aproape in momentele acelea e sotul meu, de aceea pentru noi e un mare avantaj
Sheritra, tare draguta burticuta ta, si eu vreau sa ajung acolo :)
Eu ma aproprii de a avea 3 kg in plus, dar parca toate se duc la burtica, ca deja cu greu imi mai inchid pantalonii, asa ca probabil cit de curind ma duc la cumparaturi sa imi cumpar pantaloni de gravidutza :)

------------------------
Flory 10+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Spuneti-mi si mie va rog, gravibinonul se face in fesa ? Si fierul se ia din al doilea trimestru de sarcina ?
Multumesc mult.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Merci de parola Petro

Mergi la inceput