De ce DA de ce NU pentru Basescu?!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by conchita

Ellej, Elle_seb, Guestus, daca aveti ceva de reprosat Americii, va rog s-o faceti personal, nu sunt intermediarul vostru, cu atat mai mult cu cat ati inceput atacul la persoana. Ellej, imi cer scuze ca am facut imprudenta sa te suspectez de buna credinta in dialog.

N-am nici o treaba cu America, insa tu, din pozitia romanului plecat dincolo, (n-am nimic cu fetele din diaspora, este mesaj adresat strict conchitei) iti dai cu parerea vis-a-vis de modul cum voteaza romanii. De unde ai tras tu concluzia ca romanii voteaza a la apaca? Uite, pe mine prea putin ma intereseaza suvita lui Basescu si fapul ca joaca cu tigancile pe plaja. Cum am mai spus-o si ma repet, in opinia mea, Basescu este primul care a avut taria de a arata cu degetul neregulile si primul care a atentionat parlamentarii pentru mainile bagate pana-n cot in baierile noastre, sa nu mai vorbim despre legi si ordonante date in scopul de a servi intereselor proprii. Asta de la tine de acolo nu se vede?
Un exercitiu de imaginatie: sa presupunem ca Basescu nu trece de referendum; care crezi tu ca ar fi urmatoarea mutare a parlamentarilor romani?
Si nu mi-ai raspuns la intrebare: americanii cum voteaza?

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mai intal sa va lamuresc. Nu fac parte din nici un partid insa sunt de 17 ani simpatizant si votant constant al PNL-ului.

Si acum raspund direct la subiect:
DA - pentru ca este un presedinte de dreapta, exponent al unei formatiuni democrate afiliata la Partidul Popular European democrat care este un partid de dreapta
DA - pentru ca a fost garantul formarii unui guvern cu un program liberal-democrat de dreapta
DA - pentru ca a condamnat comunismul ceea ce nici un alt presedinte nu a avut curajul sa o faca
DA - pentru ca a trimis dosarele de la SRI la CNSAS
DA - pentru ca sustine cu un discurs extraordinar de bun si la obiect problema invatamantului romanesc
DA - pentru ca inainte si dupa constituirea aliantei DA si-a dorit impreuna cu Stolojan (pe atunci presedintele PNL) ca cele 2 partide sa fuzioneze si sa faca o DREAPTA unitara - anticipand, dupa modelul CDR, esecul in guvernare a mai multor partide.
NU - din cauza Elenei Udrea
NU - din cauza lipsei de tact si a faptului ca din cand in cand se lasa luat de val.
NU - intr-un fel este vinovat de ruperea PNL
Daca trag linie iese DA

Copiloi: eu nu am facut altceva decat sa transmit o stire pe care am citit-o la Realitatea TV azi dimineata la ora 8.00. Nu am comentat-o.
Dar acuma comentez: se stia de cel putin 2 ani ca vom intra UE si tot de atata timp ca vor incepe sa vina fonduri. De ce nu au pregatit din timp absorbirea lor? Mai ales in agricultura - punctul slab al Romaniei?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Daca vreti sa va reamintiti de '89...
http://www.youtube.com/watch?v=am0No2NdXS4
Sa nu uitam ca PSD-istii de azi care-l vor jos pe Basescu sunt comunistii de ieri, daca inca mai sunt dubii in privinta asta.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by liliana29s
Mi-am dat seama si singurica ce inseamna "vot tip apaca" dar nevazind asa ceva pe forum am banuit ca te referi la altceva. Oricum nu inteleg ce e cu graba asta de a eticheta.

atunci de ce ai spus ca nu stii ce-i aia?

chestie de perceptie. eu am vazut. si, dupa cum ai observat, au vazut si altii, nu numai eu. dar probabil ca, avand steagul care este sub nick, sunt o tinta mai atractiva pentru mesaje pasuniste.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Conchita, chiar vrei sa ajungem la ZZ? Tu incepi cu "apaca", ti se raspunde pe acelasi ton, continui cu"mesaje pasuniste" si asa mai departe. Hai mai bine sa ne concentram pe de ce (sau de ce nu) Basescu, nu crezi?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellej

Conchita, chiar vrei sa ajungem la ZZ? Tu incepi cu "apaca", ti se raspunde pe acelasi ton, continui cu"mesaje pasuniste" si asa mai departe. Hai mai bine sa ne concentram pe de ce (sau de ce nu) Basescu, nu crezi?

draga ellej, mai pe romaneste de atat nu pot sa ma exprim: parerea mea on topic despre votul pro sau contra basescu pe motive extra-electorale este ca apartine tipului de vot apaca. puneti brad pitt in loc de apaca, daca asta va deranjeaza, desi nu vad de ce, ca e o intreprindere romaneasca, nu americana.

cine se simte jignit de catalogarea asta inseamna ca a uitat cine a facut PR pentru Petre Roman cand a avut acelasi succes cu apaca originala. Bingo, tot Basescu. iarasi, cine se simte jinit de catalogarea asta, ar face bine sa nu mai voteze suvita lui Basescu, sau pe Basescu ccc ca sa nu iasa Iliescu.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si ce propui...sa asteptam sa vina fecioara maria sa candideze sau cum?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elle_seb
Sa nu uitam ca PSD-istii de azi care-l vor jos pe Basescu sunt comunistii de ieri, daca inca mai sunt dubii in privinta asta.

sa nu uitam nici ca basescu de azi e securistul comunist de ieri.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Daca vreti sa va reamintiti de '89...
http://www.youtube.com/watch?v=am0No2NdXS4

Ei, hai, hai, nu exagera acuma.
-N-au nici in clin nici in mineca evenimentele din '89 cu ce se intimpla azi.(decit ca, desigur, cele dintii le-au facut posibile pe cele de acum)
-Nu numai PSD-istii au votat suspendarea, ci toate partidele parlamentare cu exceptia a 1 partid si'un sfert, adica alea prezidentiale (PD si PLD)
-Basescu e, la rindul sau, unul din "comunistii de ieri".

Asa ca asemenea asocieri imi par absolut deplasate, cum a fost, de altfel, si utilizarea imnului golanilor la mitingul de ieri.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Faptul ca PSD sunt niste comunisti e un motiv extra-electoral? Ca eu asta votez, nu pe cel curat ca lacrima, ma indoiesc ca exista, dar pe cel care, dupa cum spuneau altii inainte: a condamnat comunismul, a incercat, impreuna cu monica macovei, sa mai starpeasca coruptia. Da, a si gresit, una din greselile mari fiind madam Udrea. Dar una peste alta, e mai putin rau decat ceilalti.

Spune tu, cu cine ai vota (sau ai sa votezi, daca mai ai cetatenie romana)? Si din ce considerente ?

Mergi la inceput