De ce DA de ce NU pentru Basescu?!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Roxana, Parlamentul nu poate fi dizolvat decat in conditiile specificate in Constitutia actuala. Eu unul nu sint de acord sa introducem prevederea asta in constitutie doar pentru faptul ca la ora actuala Parlamentul e o sandrama in descompunere.
Mai degraba votul uninominal poate rezolva problema.

Cea mai eleganta solutie pe care o poate da CCR ar fi sa declare referendumul invalid pe motivul incalcarii constitutiei de catre parlamentari (vezi modificarile recente ale legii referendumului , nerespectarea dreptului la opinie) si sa hotarasca renumirea lui Basescu in functia de presedinte.

In momentul ala Parlamentului nu'i ramane decat sa'si constate propria nelegitimitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Roxana, Curtea Constitutionala nu poate fi sesizata sau sa se autosesizeze in legatura cu neconstitutionalitatea formularii intrebarii de pe buletinul de vot?? ...pentru ca e contrara legii 3 din 2000?...spun, inaintea referendumului

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by sirimie
Eu nu inteleg, are sau nu are dreptul sa apara la tembelizor?

Da, in distributia filmelor din grila TVR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Un articol din www.economist.com/daily/news/displaystory.cfm?story_id=9084743" target="_blank">The Economist .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Hai sa-mi zic si eu parerea! Dupa mine, indiferent ca e bun sau (ne)bun, ar trebui acceptat (macar penrtu o vreme) pentru ca nu cred ca este un moment potrivit (politic, economic, european sau cum mai vreti sa-i ziceti) pentru asa ceva. Nici pentru suspendare/demisie si nici pentru alegeri anticipate. Am intrat de bine-de rau, in comunitate (si aici, sunt pareri pro si contra), nu cred ca "da bine" un asemenea circ.
Cum zice o alta "forumista", "parerea mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Eu nu inteleg, are sau nu are dreptul sa apara la tembelizor?

Eu cred ca deja manipularea e in floare, mai ales manipularea anti parlament. E stat in stat, media.

Toata "marea dezbatere" a fost in jurul unei obscure emisiuni TV, "tribuna partidelor parlamentare", difuzata de vreo trei ori pe saptamina, la neshte ore stupide (parca 2 sau 3 dupa-amiaza), o emisiune unde partidele trimiteau materialele facute de ele spre a fi date pe post, sau pur si simplu aparea cite un speriat care zicea cite ceva, ce a mai facut, ce a mai dres partidul cu pricina. E o emisiune a partidelor care a existat tot timpul, asa cum exista emisiuni de bucatarie sau "ora satului".
Probabil ca in campanie va fi difuzata mai des, desi ma intreb cine naiba se uita la ea. Altele sint "alea adevaratele".
De altfel, din cite se spunea ieri nu mai stiu la care televiziune, in acel moment Basescu era invitat la cel putin 5 emisiuni de interes, talk-show-uri in prime-time, numai sa vrea sa vina! Deocamdata nu a vrut.

Toata isteria a inceput de la faptul ca Realitatea TV a dat stirea trunchiata. (Si nu a corectat-o nici dupa ce Ralu Filip i-a sunat pe redactori si i-a lamurit cum stau lucrurile.)

Alta furtuna intr-un pahar cu apa.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by iileana
...

Toata isteria a inceput de la faptul ca Realitatea TV a dat stirea trunchiata. (Si nu a corectat-o nici dupa ce Ralu Filip i-a sunat pe redactori si i-a lamurit cum stau lucrurile.)

Alta furtuna intr-un pahar cu apa.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

, mey, aia nu dau stiri trunchiate, asa sustin unii . ma abtin sa spun mai multe, ca dupa aia iar se vorbeste de trucaje si altele ...

Mergi la inceput

Nu am nici cea mai elementara pregatire juridica, nu pot aprecia in ce masura sint reale scenariile amicului lui Aquariuspro, insa parerea mea este ca daca se va ajunge la varianta:

quote:
Originally posted by aquariusrpro

Basescu va fi suspendat etern. Lovitura de stat pe motive procedurale.

iese mare deranj. Miscari de strada. Scandal la toate nivelurile societatii.
De aceea cred ca se va evita "intinderea corzii".
Chiar si asa, la cite a facut parlamentul zilele astea, la cite prostii a zis Dl. Geoana & comp., incep sa cred ca sint atit de stupizi incit isi sapa singuri groapa. Actioneaza practic in defavoarea lor! Daca au reusit deja sa ma enerveze cumplit pe mine, care nu-s fan Basescu, imi inchipui reactiile in rindul fanilor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cl

, mey, aia nu dau stiri trunchiate, asa sustin unii . ma abtin sa spun mai multe, ca dupa aia iar se vorbeste de trucaje si altele ...

, Claudia, au recunoscut si ei, cei de la Realitatea, si si-au cerut scuze. . si-au mai zis ca nu nu nu, nu au facut-o cu rea intentie.

P.S. Da' chiar asa, io tot la ei ma uit, ca doar n-o sa ma uit la antene....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by cl

cl, dupa cum vezi, daca se trunchiaza ceva, se afla pana la urma:))))))

Iar in cazul zis de iileana era vorba de o stire (trunchiata)data live, nu pe net .....

Reclama tu la Realitatea ca discursul lui Tariceanu de pe net e trunchiat

Alina

Mergi la inceput