Cedez programare Dr.Iosup
Raspunsuri - Pagina 3
gianina spune:
Multumesc mult!
9+
quote:
Originally posted by ancasilv
Hai ca ti-l dau eu:0724.464.646
Succes!
Poze nunta...
" target="_blank">Intilnirea cu Vladut...
anca+15
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
toma_lly spune:
cedez si eu programare la dr. Iosup, Centrul Medical Unirea, luni, 7 mai, ora 10
TOMITZA
20+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
AncaSiRoxana spune:
Mai, dar ce greu e sa obtii o programare la Iosup!
Am fost aseara la medicul meu, dr Badiu, la consultatia de luna a 6-a la CMU, unde sunt arondata (am 26 de saptamani acum).
Mi-a zis (cum ma asteptam, de altfel, stiam de la prima sarcina cum procedeaza) ca trebuie sa mai fac o singura ecografie pe la 33 de saptamani. Si la receptie am vrut sa-mi fac programare pt Iosup.
Ce, credeti ca am gasit mai devreme de 20 iunie? Si atunci as fi in 34 de saptamani! Dar azi dimineata am sunat direct la sediul din Unirii si am reusit sa obtin pe 11 iunie programare, la 33 saptamani, cum zisese si dr Badiu.
Sanatate!
Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)
Amarige spune:
Buna Ayla, sunt eu interesata de programarea de pe 21 mai daca mai este valabila oferta. Multumesc
ayla spune:
e valabila, amarige. da-mi pm cu datele tale ca sa sun la cmu sa fac schimbarea. imi amintesc ca mi-au cerut nume, prenume, data nasterii si un numar de telefon.
before-after spune:
Buna!
Are cineva de donat o programare la Iosup la CMU in jurul datei de 29 mai? Ar trebui sa fac o eco de 30 sapt, si evident ca nu am mai gasit locuri libere.
multumesc mult
25+ 
Amarige spune:
Buna Ayla, ti-am trimis PM cu datele mele. L-ai primit? Daca da, vreau sa stiu daca sa ma bazez pe programarea asta pentru ca trebuie neaparat sa fac eco morfo in perioada 15-22 mai. Multumesc
Amarige spune:
Buna seara, Anamaria. Am incercat sa-ti trimit un PM dar imi spune ca nu accepti mesaje private. Mai vrei sa ma ajuti cu programarea? As vrea sa stiu inainte sa incep sa sun la clinici desi cred ca e prea tarziu pentru a obtine o programare peste 2 saptamani.