Cedez programare Dr.Iosup

Cedez programare Dr.Iosup | Autor: ancadragoman

Link direct la acest mesaj

Buna fetele
Am pe data de 3 mai,la ora 18.30 programare la dr Iosup si vreau sa o cedez cui are nevoie,eu at o sa am 13 saptamani si medicul meu a spus ca este mult prea devreme ptr o eco.3D.Cine are nevoie o cedez cu placere ptr ca este pacat sa se piarda.

anca 11+

vine bebe....
poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

anca, dar ai facut eco de masurare a pliului nucal(aia inbtre 11 si 14 sapt)?
ca daca nu, iti e taman buna asta la 13 sapt. Nu face numai 3D, masuratorile le face 2D.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sabina nu am facut ,deci tu spui ca ar trebui sa merg?
Gasesc pe cineva la telefon acum sau maine?

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Anca, eu asa stiu, ca intre saptamanile 11-14 e foarte importanta ecografia,nu renunta l;a ea.
Pe cine sa gasesti la telefon, nu inteleg.Ai renuntat deja la eco?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Nu am renuntat la eco,intrebam daca gasesc pe cinva la cabinet la dr.Iosup maine.

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
nu este nici o problema daca ti-ai programat 3D si iti va face 2 D (pe mine nu m-au intrebat de care sa fie, doar cate saptamani de sarcina voi avea la data ecografiei).Foarte importante sunt si cele 2D, nu trebuie sa fi doar 3D.
Si eu mi-am programat o ecografie in sapt. 12-13. Am vrut asa pt. ca se incheie primul trimestru de sarcina, stiu ca acum ar trebuie sa se incheie in mare organogeneza, deci un prag important in sarcina.
Ecografia o voi face tot la dr. Iosup (CMU Unirea). Apropo, mi-a zis ca atunci sa vin pregatita cu numele copilului .
Eu mai am programata una la aproape 20 saptamani (la dr. Pop), cand sper sa imi dea si imagini 3D (pe langa 2D).

Tu la ce cabinet ai programarea? daca ai la CMU Unirea, suni la receptie si rezolvi problema

Multa sanatate!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Initial creeata de ancadragoman

Buna fetele
Am pe data de 3 mai,la ora 18.30 programare la dr Iosup si vreau sa o cedez cui are nevoie,eu at o sa am 13 saptamani si medicul meu a spus ca este mult prea devreme ptr o eco.3D.Cine are nevoie o cedez cu placere ptr ca este pacat sa se piarda.

Anca, asa cum a spus si Sabina, nu rata ecografia asta! este morfo-fetala de trim. I, care, in mare, e 2D (sunt si secvente 3D si 4D), dar cu aparatura performanta, inclusiv doppler. la morfo-fetala masoara pliul nucal (pt. sindrom down) si pot fi observate eventuale anomalii fetale. pe la 20-22 sapt. (poate chiar 24) se face morfo-fetala de trim. II, iar dupa 30 de sapt., cea de trim. III.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">27+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc mult de tot ptr sfaturi,o sa merg sa o fac.

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cedez eu programare la Dr Iosup, la Fortis, pentru 26 aprilie ora 13 (ora o sa o verific si va confirm sau vedem exact cand fac programarea). Astept doritori!

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

ma intereseaza pe mine, roxana! vb la sept-oct?

Poze nunta...
anca +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vb pe privat, da datele tale!

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput