gravida la .....mare...soare.....

gravida la .....mare...soare..... | Autor: ramonzca79

Link direct la acest mesaj

fetelor cucuietelor......cum este cu sarcina si soarele???ai voie la plaja....??insarcinata in 1-2 luni e vreo problema daca stai la plaja???dar mai tarziu???sarcina mai inaintata....pleaseeee...astept raspunsurile voastre!!!

un an de convietuire-13 august

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

chiar nu stie nimeni????pleaseeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

iti zic eu: plaja pana la 11 si dupa 4, hidratare si iar hidratare, crema multa, si, f important, burtica acoperita si data si ea cu crema chiar daca e costumul intreg. cica soarele deranjeaza ochisorii lui bebe si de aia nu se recomanda burtica la vedere. eu am urmat sfaturile astea si a fost super.si nu intra in apa cand sunt valuri. e bine sa inoti, sa te plimbi, dar nu exagerat, ci doar cat sa te simti tu bine.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Ramontzca,
eu nu mi-am pus problema asta in timpul sarcinii pentru ca nu prea aveam chef de plaja si sa ies la costum de baie (prinsesem lunile de soare cu burta destul de maricica si oricum de regula nu ma prea incanta soarele)

dar stiu multe fete care au plecat gravidute la mare in luni avansate sau la inceput si au venit bronzate bine si nu au avut nici un fel de pb pe urma.
eu cred ca nu are nimic daca stai cite putin si la ore cand nu arde puternic, cu multa crema cu protectie si cap protejat.

Daca ai ten f deschis si destul de multe semne pe corp eu te-as sfatui sa te feresti de soare pt ca s-ar putea ca semnele sa se mareasca si sa te umpli de noi alunite pe corp si pete pe fata mult mai repede.

Vezi ce zice si Dr tau si ce mai spun alte fete aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Ramona, aceasi intrebare o aveam si eu, eu voi avea vreo 5 luni cand voi pleca la mare afara din tara.
acelasi sfaturi le-am primit si eu nu sta la soare intre 11-16, sa nu intri in apa daca este rece, sa nu stai in valuri, sa te hidratezi ffff bine, sa nu stai cu burtik in soare!
iar akuma vreau sa iti zic ca anii trecuti cand mergeam la mare am vazut f multe gravidutze, cu burtik destul de mare. deci daca ai grija de tine eu zic ca e OK. eu de abia astept sa plec peste o luna jumate.
sa ai grija de tine!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Va salut si eu de la mare, de la Constanta. Sunt o graviduta in luna a 5-a. De-abia astept si eu sa vina caldura, sa pot merge pe plaja. Sper ca nu vor aparea probleme cu sarcina, desi va fi destul de inaintata in acea perioada. Va pup pe toate, concedii placute si nasteri usoare. Mergeti la mare, ca sigur nu va va face rau daca veti fi cumpatate!

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Mokika

Va salut si eu de la mare, de la Constanta. Sunt o graviduta in luna a 5-a. De-abia astept si eu sa vina caldura, sa pot merge pe plaja. Sper ca nu vor aparea probleme cu sarcina, desi va fi destul de inaintata in acea perioada. Va pup pe toate, concedii placute si nasteri usoare. Mergeti la mare, ca sigur nu va va face rau daca veti fi cumpatate!

MM

bine ai venit pe si felictari pt !

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si eu abia astept sa se faca timp de plaja .....voi merge cu siguranta ,dar pentru apa ,inot ,aerosol ,etc.
Pana in 10-11 dimineatza si dupa 16.30-17.00 seara este ok ,sub umbreluta ,inot mult si plimbari pe malul apei ,hidratare multa ,si este ok ...daca nu sunt interdictii de la medic.
Si eu voi avea o imensitate de burta la plaja ,dar nu-i bai !

22+

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

multam fetelor pt sfaturi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

eu taaare as vrea la mare in vara asta... dar am dpn pe 20 iulie :((

si medicul ne-a zis ca de pe la 7 luni e mai bine sa stam pe langa casa decat sa plecam undeva...

eu sunt bolnava dupa mare, as merge numai ca sa vad marea si sa respir aerul acela ...

si ma doare sufletul de cea mica (va deveni "sora mai mare" in curand) - are aproape 5 ani si ii place si ei la mare... sotul a zis ca nu merge fara mine...asa ca... bucurati-va de mare si pentru mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ce bine ca am gasit acest subiect...

Si eu as fi vrut sa mergem la mare, mai ales pt fetitza noastra care va face in iunie 2 ani. Acum am 21+ sapt, deci voi naste la sf lui august.
Vad ca mai sunt mamici ca mine care merg la mare, deci poate vom ajunge si noi o sapt.

Ana si Casandra

Mergi la inceput