gravida la .....mare...soare.....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalyadelya spune:

Buna,
Eu deja am o fetita, acum astept cel de-al doilea bebe si va pot spune din experienta ca am mers la mare cand eram insarcinata in 7 luni si ceva, ba mai mult, am fost si in delta.
Am o fata frumoasa si sanatoasa.
Recunosc, am stat aproape tot timpul sub umbrela si acoperita si....tot m-am bronzat.
Toata lumea se mira pe acolo ca merg la plaja.
Anul acesta vrem sa plecam in Bulgaria la mare, deci si mai departe si...cred ca o sa merg desi, sarcina asta este mult mai "grea".
natalyadelya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

quote:
Originally posted by chris80

quote:
Originally posted by Mokika

Va salut si eu de la mare, de la Constanta. Sunt o graviduta in luna a 5-a. De-abia astept si eu sa vina caldura, sa pot merge pe plaja. Sper ca nu vor aparea probleme cu sarcina, desi va fi destul de inaintata in acea perioada. Va pup pe toate, concedii placute si nasteri usoare. Mergeti la mare, ca sigur nu va va face rau daca veti fi cumpatate!

MM

bine ai venit pe si felictari pt !

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mersi pentru urarea de bun venit! Iti doresc o vara insorita! Pupici pentru Alexandra. Am vizualizat fotografiile. Este superba!

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_ms spune:

Fetelor si eu ma pregatesc de plecare,maine dimineata plec la Mamaia ...yupi ! Sunt in sapt. 26 in evolutie(deci o perioada inca potrivita pt.calatorii,pt.o vacanta) si i-am spus sotului meu ca-mi este foarte dor de mare,de nisip,de soare si tare mult mi-ar place sa stau sub umbreluta pe plaja si sa-mi scald piciorusele in mare si ca urmare sotul meu s-a executat,adica si-a luat un mic concediu de o sapt.si mergem,da mergem la mare ! Aveam o sg.nedumerire,pana acum cel putin...nu stiam daca am voie sa intru in apa si sa innot desi innotul pt.gravide stiam ca e foarte indicat,de soare stiam ca trebuie sa ma feresc,sa nu exagerez,doar in orele potrivite dar cu innotul,asta era baiul dar acum m-ati lamurit,se pare ca am unda verde ! Ahhh...ce sexy voi fi cu burticuta mea si ce ma bucur ca il duc pe bebe la mare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor eu mi-am mai dat cu parerea la subiectul asta! am intrebat dr. dupa ce am fost la mare ce poate sa se intample daca prind soare si mi-a zis ca pot sai fac rau....nustiu ce vrea sa spuna ca n-am mai insistat cand merg la dr. am atatea inteb ca uit mereu cate ceva sa-l intreb.dar mi-a zis ca cu cat prind mai putin soare cu atat e mai bine pt el.si ca poate sa-mi iasa pete ceea ce imi iesise deja dar poate voi aveti mai mult noroc ori din cauza cremei???

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

a mi-a mai mai spus ca doar soarele cu ultraviolete de mare face sa se fixeze vit. D2 dar asta nu inseamna exagerare...
si ca inotul face ffff bine atat noua....
mi-a dat voi si la bai termale

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Pana la 4 luni nu prea e indicat sa stai la soare si sa intrati in apa. Chiar se spune ca pana misca colilul. La sarcinile mici caldura excesiva si soarele pot dauna foarte mult, creste tensiunea si se poate pierde sarcina. Nu v-as indica sa mergeti la mare , mai bine asteptati pana mai spre sfarsitul sezonului. Dupa ce misca bebe, daca nu sunt contraindicatii din parte medicului, o cura de plimbare pe plaja si innot este tocmai ceea ce va trebuie.
Eu am avut o sarcina cu risc si multe probleme toata perioada de sarcina, cu tratament pana la 30 de saptamani si contractii si risc de a pierde sarcina. La 30 de saptamani dr ginecolog mi-a dat unda verde sa merg la mare, asa ca am fost in septembrie, si am prins o super vreme, nici cald nici frig, apa numai buna de facut baie, am stat numai sub umbrela, imi acopeream burtica (de fapt burtoiul ca parca eram umflata cu pompa) si stateam numai pana la 10.30 su dupa 5 seara. Innotul in apa ma facea sa ma simt extraordinar nu numai fizic ci si psihic ptr ca ma simteam foarte usoara, nu m-a mai durut nimic de atunci, nu am mai avut contractii, analizele mi-au iesit f bune dupa acea escapada la mare. Nu as fi crezut ca voi face fata atat de bine dar am avut noroc si a fost totul ok.
Daca insa simtiti oboseala, ca vi se umfla picioarele, ca respirati greu sau mai stiu eu ce alte simptome, cereti imediat sfatul unui medic. Luati-va tensiunea regulat. Beti multa apa, stati cu capul si burta acoperite, faceti plimbari multe si totul va fi perfect.
Va doresc o vacanta placuta daca v-ati propus sa mergeti la mare, dar nu riscati aiurea.
Numai bine la toate burticile.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna fetelor,
Eu fiind o gravidutza in sapt 11 mi-am intrebat dr ginecolog daca e bine sa intri in apa, sa inoti si sa zburzi pe acolo, ia r sfatul lui a venit prompt si la obiect: maxim 10 minute in apa pt ca razele soarelui trec si prin apa si-l pot deranja pe BB si pt ca apa te oboseste f tare si nici nu simti. Pe urma 1 ora de stat sub umbreluta si cu burtica acoperita si cu multe multe lichide de baut.
Asa ca nu stati f mult in apa pt ca e periculos!
Pupici.

[g r a v i] 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid_sim spune:

natalyadelya pls daca ma vezi, spune-mi si mie cate ceva:
in sapt 21 vreau sa merg si eu in delta (la gura portitei) si am citit ca si tu ai fost cu burtica. ok, ma feresc de soare cat pot, doctorii mi-au zis unul ca pot merge la mare (si atat!?!????) altul ca trebuie sa nu fac plaja si in apa doar pana la genunchi cica am voie... cred ca le voi imbina, oricum nu ma omor dupa soare, nici nu inot, dar sa ma balacesc un pic seara, in apa calda (daca mi s-o parea calda)...

acopar capul si burtica, stau cat mai imbracata si cat mai sub umbrela, asta ziua!!!

dar seara, ce ma fac cu tantarii??? AUTAN? nu reusesc sa aflu daca am voie (stau 3 nopti, zic ca n-o fi foc daca ma ating un pic pe fata, gat... oricum bluza si pantaloni cred ca o sa am cu maneca lunga, eu sunt mai friguroasa... acum vedem si ce-o fi)

tu cum ai procedat???

pls, abia astept raspunsul tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_ms spune:

Fetelor eu tocmai m-am intors de la mare,am si facut baie,m-am si bronzat putin,am stat la soare doar in orele permise,intre orele 11 si 16 am stat doar pe sezlong sub umbrela cu burtica si capul acoperit.A fost foarte relaxant,n-am avut si sper sa nici nu am nici in continuare o sarcina cu pb. dar cu toate astea cand i-am spus medicului de escapada mea mi-a zis foarte direct ca sunt o mama imatura !!! Dupa parerea lui era indicat sa stau acasa si nu sa bat drumurile patriei,sute de km pt.un moft,asta este,m-am simtit jenata cand mi-a spus asta si in final dupa control mi-a spus ca sunt o norocoasa si ca atat eu cat si bebe suntem cat se poate de O.K si asta e pana la urma cel mai important ! Adevarul e ca in aprilie am plecat pt. 2 sapt.si din tara,un drum de germania,tot cu masina...a stiut si despre asta...acum si cu marea...cred ca a fost prea mult pt. el dar pt. mine a fost cat se poate de O.K ! Va pup si vacanta placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu voi pleca peste 3 zile la mare, in sicilia, dar cu avionul. am sa revin cu detalii cand ma intorc!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ de 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput