Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!(III)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Dienuca, speranta moare ultima.
Eu sper sa iasa bine... pana la sfarsit

Am mancat cam mult azi de nervi... sper sa nu mi se faca rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

sper sa fie alegeri anticipate si pt parlament-atunci o sa vedem ce o sa iasa!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

cum ca el ar putea sa faca din Romania o republica prezidentiala....cand ca yo n-am auzit
si daca ar avea mai multa putere mie una nu mi-ar dispalace!!!
cum e in USA,cred ca e bine...
da' pierd astia ciolanul ...si sunt multi...ciolanul s-a cam subtiat!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:

Normal ca scrii unde vrei Saphir, normal. Asta si ziceam, ca e democratie. Si mai ziceam ca nu ma deranjeaza ca esti contra, ai dreptul la parerea ta si ai dreptul sa ti-o expui. Insa mi se pare obositor sa intri pe un subiect unde 99% e de acord cu ceva si sa te apuci sa iti susti punctele de vedere. Sa stii ca e cam greu sa schimbi parerile oamenilor, mai ales in contextul asta. dar daca tie iti place, no problem. go ahead.

asta e de departe cea mai tare replica pe care am citit-o de cand sunt membra DC...spune multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

stati asa ca vine si Tari la aparat....trebe sa arunce mingea ca e la el acu' ...la ora 8

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Lavinia Sandru e vanata de suparare ca au fugarit-o si pe ea si pe Gusa cei de la Universitate. Ce or fi cautand acolo? Probabil s-au gandit ca o fi inceput cumva capania electorala si trebuia sa apara si ei pe acolo...
Gheorghe e un porc, dar sunt mai porci cei de la care asteptam ceva respect pentru presedintele tarii. Nicaieri nu vorbeste cineva cu atata lipsa de respect la adresa Presedintelui ca in tara asta, mi-a spus asta chiar un cunoscut african, va dati seama ca am ajuns sa oripilam si oameni din tari care nu au pretentii atat de mari ca noi, mai ales in ceea ce priveste civilizatia.
Eu sper din suflet ca Basescu sa ne asculte pe noi, pe toti, si sa nu demisioneze! Nu datoreaza nimic parlamentarilor, ci celor care l-au ales! Nu i-ar fi rusine lui Tariceanu sa ceara demisia lui cand el a promis ca demisioneaza in 2005 si s-a razgandit peste o saptamana!
Si Geoana indemna la calm, oare el ar fi chemat minerii precum inaintasii lui, sau se crede mai bun?
Mi-a mers la suflet ceea ce s-a intamplat la Universitate, imi pare rau ca nu am putut ajunge, as fi facut 3 ore pe drum doar pt asta!
BASESCU MERITA MAI MULT DE LA NOI! SA NU-I LASAM PE NEMERNICI SA FACA AFACERI NESTINGHERITI DE NIMENI!

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Alessia, si eu am remarcat faza cu "inspiratia"... mortala!

Romanu e nascut poet

Si ce admiratie pe reporterii antenei 1 pt cei care au reusit sa zdrobeasca un sef de stat... da-o incolo, nu-si dau seama ca instabilitatea politica nu e buna pt ro!

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

greu de tinut pasul...nici n am apucat sa tot. dar stau cu tv pe realitatea si . base rulz. si pe lavinia sandru as . zilnic. sa mai argumentez? zic ca e evident....si vars si io o lacrima pt suspendare

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

[quote]Originally posted by violeta69

cum ca el ar putea sa faca din Romania o republica prezidentiala

Nu a zis, asa s-a reinterpretat.... ca de obicei, ca sa le pice lor bine.

Desi, poate nu ar strica sa aiba mai multa putere presedintele, ca oricum poporul tot pe el in injura.
Eram in tramvai odata si il injura o tanti (mai demult) - ca nu e pensii, etc, etc (agramat voit)
Si imi venea sa ii explic ca saracu' presedinte, base sau nu, nu are cum sa ii mareasca pensia nici daca vrea, nici sa ii dea medicamente, si asa mai departe.

Multi din poporul nu stiu ca de fapt presedintele nu are prea multe de zis la noi - nici putine, dar nici multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Propun respectuos si foarte serios crearea unui emoticon

BASESCU PRESEDINTE!

..n-am talent la grafica...poate ne ajuta careva.

Mergi la inceput