Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!(III)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

ce ***** mananca sandruleasa asta? De unde au gasit-o? Si astia sunt penibili!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

auziti si voi...Traian Basescu a adunat oamenii cu ajutorul serviciilor si a PD-lui

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Sunt dusi...

Si cred ca base cu serviciile si pd ne tin pe noi aici, scriu pe toate forumurile ziarelor si asa mai departe. Sunt asa de tari, dar nu i-au putut opri pe parlamentari.
Ei sunt penibili... dar din pacate sunt la tv si asta face rau ....

quote:
Originally posted by violeta69

auziti si voi...Traian Basescu a adunat oamenii cu ajutorul serviciilor si a PD-lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

De ce, va supara ca nu-s de acord cu Base???

Scriu unde vreau...nu te obliga nimeni sa citesti sau sa raspunzi.

nU ZICE NIMENI SA AI ALTA PARERE DECAT PE CEA PROPRIE, SI NICI NU AFECTEAZA PE NIMENI PARAREA TA, CE DERANJEAZA ESTE SARCASMUL CU CARE SCRII, CRED CA DEFAPT VREI DOAR SA PROVOCI SI SA FII IN CENTRU ATENTIE, SI CUM NU REUSESTI TE SIMTI FRUSTRATA, DOAR ATAT!

BASESCU PRESEDINTELE ROMANILOR!

Iliescu analist politicpai sa inceapa cu autoanaliza, si apoi cu analizele medicale, ca ar fii mai bine

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ia uitati'va acilea mostra de penibil :

S-ar putea crede c#259; prin acest avertisment sincer Traian Basescu a facut gestul sinucigas de a impinge Parlamentul sa-l suspende.
Nici vorba.
Traian Basescu stie ca Parlamentul nu-l va suspenda.
Cum stim si noi.
Cum stie si Calin Popescu Tariceanu, care a dat ieri un semnal clar liberalilor de a vota impotriva suspendarii anuntand ca domnia sa va fi prezent în sala, dar se va abtine de la vot.
Calin Popescu Tariceanu va fi fost din nou imbrobodit de juramintele presedintelui ca-l va lasa in pace daca scapa si de data asta.
Bietul premier!
Nici nu stie ce-l asteapta dupa ce Traian Basescu, trecand cu brio de votul din Parlament, se va crede infinit mai puternic decat pana acum!

Zicea Cristoiu' acum mai putin de 24 de ore.
Mare vizionar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mai, yo zic sa ne certam "constructiv"...nu ca in parlament!!!
fiecare e liber sa spuna ce vrea ...si daca are si argumente e si mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Bai frate, abia poate omul sa tina pasul cu voi. Cand am inceput sa citesc, dupa ce v-am cautat, au mai aparut inca 2 pagini in plus. Chiar ca nu mi-a fost dat sa vad un topic atat de activ.
Sunt plina de nervi si de spume. Si sunt sigura la serviciu in aceasta tabara.
Din cate am inteles, nici Base nu a fost prea cuminte, a facut niste afirmatii destul de periculoase, cum ca el ar putea sa faca din Romania o republica prezidentiala, ceea ce nu prea e frumos sa spuna. Imi pare atat de rau ca nu am urmarit discururile lui, macar nu mai imi spuneau unii si altii.
Parerea mea, si vad ca nu sunt singura: NU e normal ce se intampla. EU l-am ales. Daca nu-mi mai place de el EU il dau jos, nu "alesii" din parlament. Eu nu i-am ales pe ei, ci partidul. Dar pe Base, EU l-am ales si tot EU aleg daca-l mai vreau sau nu. Daca isi da demisia ... am cam pus-o, ca va trebui sa asteptam anticipatele. Problema stiti care este? Ca s-ar putea sa-i interzica sa mai candideze. Si atunci am pus-o si mai original.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai ce astepti mai mult de la Cristoiu, pai chiar dimineata cand a inceput sedinta, jura ca nu il vor suspenda.Oare nu era platit de mafia Tari-G(e)oana(dupa putere)
BASESCU PRESEDINTELE ROMANILOR!

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by copiloi

De ce nu v-ati revoltat, cand Vacaroiu a fost ales presedintele Senatului?

Se stia de atunci, ca presedintele Senatului este al doilea om in stat (conform Constitutiei).

Alina

Ba m-am revoltat, dar nu pe forum!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

mai fratilor...... cum vine asta????...un reporter doreste sa ii ia o declaratie lu Hrebenciuc ....raspunsul " nu am inspiratie acu " ....insipratie sa ce??? sa ne abureasca cum ne-au aburit atatia ani cat au fost la putere

Sincer ..or fi politicienii si analistii politici destepti si noi prosti ..dar noi e multi ..si ei putini ...Doamne Ajuta !!!

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput