Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

"LAMULTI ANI !" PITICILOR

Sara Narcisa -Danna J
Vladimir -Sibip

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

va salutam si noi si va dorim 1 mai muncitoresc cit mai odihnitor :) !!
ii pupam pe tori sarbatoritii si le dorim multi multi ani fericiti impreuna cu cei dragi!

nu mai am timp de intrat pe forum,am fost cam bolnaviori cu totii in afara de simon patrick( am reusit sa ii schimbam numele:)), acum sintem mai bine. a venit mama lui relu la noi sa ne ajute, ca e tare greu cu 3 copilasi mici, si eu fara carnet de soferi ( inca!) . ..

cum zicea si zuzu, singuratatea e boala grea..si noi ne-am hotarit sa venim acasa, si in fiecare zi visam la asta.acolo avem familia toata, avem unde sta, si prieteni buni. si copiii cred ca ar creste mai fericiti decit cu de toate aici dar asa mai singurei..ii vad ce fericiti sint cind avem bunicii la noi, parca toate merg bine!

zuzu, sanatate multa lui sofi!
simonela, si eu am pierdut o sarcina intre nathan si gabriel si tare m-am necajit, dar cumva bucuriile si necazurile astea fac parte din viata cuplului..iti tin pumnii sa te refaci cit mai repede! pe mine m-a ajutat mult o mica vacanta cu familioara.
laura72nu te ingrijora cu suflul asta, cum zicea si rrox, foarte multi copii il au si dispare in timp, e fara nici o semnificatie rea..trebuia dr. ala sa va spuna, nu sa te necajesti asa de tare incit sa nu mai ai nici un chef de nimic..

ieri am fost cu Simonel la spital pentur o ecografie speciala prin fontanela, sa vada daca nu a avut lipsa de oxigen inainte de nastere, fiind strangulat de 2 ori cu cordonul ombilical, si asa de mult ne-am bucurat ca nu are nimic. Dumnezeu e bun cu noi, cind ma uit in ochisorii lui si ma gindesc ca il puteam pierde sau naste mort, cum se intimpla din cauza asta.. ma infior

e tare tare dulce si blindut, doarme bine noaptea, ma trezeste maxim 1 data. a inceput sa isi observe minutza, se uita in ochii nostri de citva timp, si ne zimbeste dulce.

cam asa cu noi. va imbratisez cu drag, si ma bucur cind citesc ce mai faceti,
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

se termina minivacanta.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Multumim frumos pentru urarile primite de ziua Andradei: adseana, ionela, gegea, ancamicaela, laura72, rrox3, raresionut, coco, connie si pentru gindurile bune, de sustinere pentru momentul nefericit prin care am trecut: andira, rrox, gabrianah!!!! Multumesc frumos si pentru telefoanele si sms-urile primite cu ocazia aniversarii printesei, danuta si gegea !!! Sper can-am uitat pe nimeni! va multumim ca v-ati gindit la noi!!!

Am fost trei zile la Bran, a fost frumos, am prins vreme buna in cea mai mare parte a timpului, ne-am hucat, ne-am plimbat, ne-am aniversat seara la un restaurant cu invitatii nostri (parinti, bunici, unchi, strabunica si nasii Andradei), unde, era, din fericire si o camera dejoaca penru copii. Din pacate, timp de o ora si ceva camera a fost ocupata, pe post de garderoba, de formatia de dansuri populare care a venit la restaurant...Asta a fost, ce sa facem, ghinion!!!! Andrada ne-a plimbat, ca de obicei, prin tot restaurantul, nu si-a schimbat deloc stilul a dansat, s-a dus la toti copiii, a urcat si coborit de 1.760 de ori pe scarile care duceau la etaj si a stat la masa cu noi cam 10 minute, in total, timp in care a ciugulit cite ceva...Dar a primit o multime de cadouri frumoase si afost tare fericita, in general!

Duminica am plecat in Brasov, unde speram sa ne intilnim cu Ligia si Raducu, dar din pacate nu ne-am inteles din timp si ei plecasera in Moeciu de Sud, asa ca n-am reusit sa ne vedem de data asta...Poate data viitoare sa avem mai mult noroc!

Cam a fost vacanta, pe scurt...Luni si marti am lucrat , asa ca viata a reintrat pe fagasul normal...

O sa pun poze cit de curind posibil, doar ca acum e cam nebunie la noi la serviciu si nu prea apuc nici sa respir, am intrat insa in noaptea asta pe DC pentru ca am tinut neaparat sa va multumesc ca nu ne-ati uitat!

Va pupam si va dorim o saptamina placuta!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Ce liniste e...

In primul rand vreau sa urez La Multi Ani! tuturor prichindeilor pe care nu am apucat sa-i felicit! Cele cu doi bb-ei mici stiu de ce.

Reusesc sa citesc, dar cand sa sciu si eu un mesaj se intampla cate ceva. Cand ma voi duce la servici cred ca o sa am mai mult timp...
Alexia s-a facut o domnisoara in toata pterea cuvantului. Se aseaza in oglinda, se alinta pe langa taica-su. Vorbeste foarte bine, stie culorile, numara dupa mine (inca nu singura), canta vreo 2-3 cantecele si spune vreo 2-3 poezii. Pe mine ma apuca cateodata disperarea ca nu ma pot ocupa mai mult de ea, desi stau acasa. La mine totul se imparte. Daria merge si ea, de la 11 luni si 5 zile. Saraca nici de ea nu ma pot ocupa foarte mult, nici nu stiu cum a mers asa de repede si bine ca nu prea am avut timp sa o sprijin. Intr-o zi s-a ridicat si a mers, pur si simplu. Cu mancatul stam prost, ca de obicei. Acum fac fitze amandoua. Ca nu era de ajuns una...Alexia bea in continuare foarte mult lapte, vreo 600-700 ml pe zi. Sunt multumita, tinand cont ca nu prea ii plac alte lactate (branza, iaurt). Rar mananca cate-un danonino.La capitolul fructe stam prost. Acum ii plac decat bananele si cateodata sucul de la portocale.
Si cu olita stam destul de prost. Cand face, cand nu face. Cum a dat caldura i-am scos pampersul. Pana mergem la mare trebuie sa faca la olita/ wc.
Acum nu mai pot sta ca mi s-a trezit o mandra.
Sper sa mai intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Catxo- nu-ti fa probleme -e normal sa nu ai timp! Mie nu-mi ajunge timpul cu unul, cred ca cu 2 eram super-obosita. Imi dau seama ori ca-s comoda, ori ca nu-s in stare. Ati vazut si voi ca unii au si murit de munca, off-topic fie vorba intre noi. Trebuie sa ma mai vitaminizez ca simt ca nu am vlaga.(desi nu ma omor cu jobul).
Iata ca apare si tipul cu mincarea, va scriu un mesaj la foame , de-aia-s acum asa disperata.
O sa revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna mamici si prichindei
in sfarsit gasesc timp sa scriu.
multumesc mult ca ma incurati.initial nu am fost asa speriata de Dg pus,stiam explicatia asemamatoare cu cea data de Rrox si ma gandeam ca e ceva ce va trece in timp fara interventii majore.insa am intrat pe net si m-am speriat de copii cu operatii complicate.voi ati fost cele care m-ati calmat putinCoco,Ana,Rrox,Simonela,Ligia,Raresionut. oricum am un sentiment aiurea ca am facut un copil "neterminat".am nascut la 36 sapt si pana acum am descoperit ca avem frau sublingual scurt,genunchi in X,fimoza si acum suflul asta.sper sa nu mai gasim si altele.
cu varicela suntem aproape de final ,mai avem cateva cojite.am fost iar la dr. de familie cea care ne-a zis de suflu-si care pana acum nu a gresit in diagnostice- si am tot intrebat-o.mi-a zis ca i se pare cam palid sa merg sa-i fac analize sa nu fie anemioc si de aici acest suflu aparut asa.la pediatra la care mergem de obicei nu am ajuns ca e in concediu.dupa ce primim analizele vom merge si la cardiolog.dupa mine l-as fi dus de atunci insa m-am gandit la copilasii cardiaci carora tocmai varicela era lucrul care le lipsea.de ieri m-am intors l;a serviciu si George sta sapt. asta cu mama si cu tati, care surpriza a facut si el varicela.dar urata rau .saracul e plin de bube.Nino sotul tau cum se mai simte? dar Alex? a scapat sau nu?din experienta asta am ajuns la concluzia ca e bine sa le faci mic.la "batranete" e cumplit.George nu a avut nici a 20-a parte din eruptia lui Razvan.
va pupacim si va uram noapte buna.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Laura- multa sanatate piticului si sotului vindecare rapida! Se stie ca adultii fac forme nasoale de varicela... Si nasul nostru a patit-o in primavara asta destul de urat.
Iti inteleg ingrijorarea, dar nu ai voie sa te culpabilizezi -auzi 'copil neterminat'! Stiu cazuri de bebe la 32 saptamani-prematuri care-s ok. Asta e viata- in genere, incercari continue. Trebuie sa ne luptam cu ele. Incredere in Domnul si totul se va rezolva!

Dariaaaaaa- mi-e dor de tine! Ce faceti? Ce face Brien?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare la toata lumea
LA MULTI ANI tuturor copilasilor si scuze ca nu am fost pe aici. Se pare ca viata e grea, asta o spun fiindca am inceput sa muncesc 6 ore, e drept, dar si drumul o ora numai dus si gata ziua mea. mi-e dor sa mai fiu somera....sau in concediu de crestere a copilului, eh ce vremuri...
vroiam sa va salut si sa fiti pe pozitii...
David este bine, sta la o baby sitter acasa adica la o romanca la o bunica de imprumut sa zicem, ii place acolo, nu plinge maninca bine. inca nu ii place mincarea americana ci doar cea gatita. vorbeste destul de mult, daca vede ceva cind mergem cu masina trebuie sa repeti si tu cuvintul dupa el, le rupe mai bine in engleza ceea ce nu imi place. aici copii de romani inteleg romana dar nu vorbesc.
la noi e foarte cald si nu stim de sosete doar tricou si pantaloni scurti. cu aceasta ocazie as vrea sa il invat la oala dar nu am succes deloc. nu vrea sa o vada! of, unde e bunica?
apropo de concediu in USA nu iti da decit 3 saptamini ! ma ingrozesc la gindul asta. ai loc special unde sa te "mulgi", frigidere dar.... mi se pare prea putin.
Acestea fiind stirile de peste ocean va las si vrem sa auzim si stiri din RO.
SAlut

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Salutare-salutare!!

Vad ca in ultima vreme e tare slaba activitatea pe aici...s-au terminat aniversarile si nu mai avem ce discuta??

Noi suntem in plina oepratiune "scapam de suzeta" si e cam nasol...Am inceput acum doua zile, dar seara si la somnulde prinz avem maaaari probleme! Plinge, o striga/cauta intr-una, e nelinistita, agitata, stau linga ea si o ora, o ora jumate sau o iau la noi in pat ca sa adoarma si nimic!!! Nici nu stiu ce sa mai fac?? Nici n-as vrea sa renunt, acum daca am inceput, dar pe de alta parte deja suntem zombi amindoua si nu stiu cit om mai rezista?? Ea care dormea in fiecare zi 2-3 ore la prinz si seara o puneam in patut si gata...ieri, de ex., mi-a zis bona ca n-a dormit deloc, si totusi pina pe la 10.30-11 seara n-a fost chip s-o culc! Sper sa trecem rapid si peste asta...Stiu ca in mod normal dureaza 3-4 zile sa se resemneze, asa ca imi tot spun ca trebuie sa mai am rabdare!

Am pus poze noi, de la aniversare, daca aveti timp si chef sa vedeti!

Va dorim un sfirsit de saptamina minunat si fara batai de cap!!

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput