Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!
Raspunsuri - Pagina 13
gegea spune:
La multi ani, Alex, Calin si Rares! sa aveti o viata frumoasa si sa fiti sanatosi si norocosi!
mamacita, connie, raresionut, 

la multi ani, Andrada!Te pupam cu mare drag si iti uram tot ce e mai bun pe lume!

simonela, sa va traiasca frumoasa mica si sa aveti un party reusit!

Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
Anca Micaela spune:
Zuzu, multa sanatate Sofiei! Noi tot cu sosete cu otet scadeam febra mare, dar cred ca acum antibioticul era inevitabil! Pupici bolnavioarei!
La multi ani Andradei si Mirunei! Simonela, sa fiti sanatori si fericiti!
Distractie placuta cu prichindeii.
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]
zuzunaki spune:
Cristina,Anca,
multumesc frumos
Asa e,eu deja cand am ajuns de la serv si am gasit-o dormind(dupa ce sunasem de n-shpe ori acasa si avusese maxim 38)ma gandeam sa merg totusi la spital sa-mi dea antibiotic,sa nu risc.M-am documentat si eu (pt ca nu stiam nimic de otita)mai bine si am ajuns la concluzia ca raul (antibioticele)este in cazul asta necesar.Dupa prima doza de antibiotic si-a revenit chiar bine,a scazut febra spectaculos,de aseara nu a mai avut peste 37,7 .
Iar cu otetul de mere...nu mi-a dat prin cap,desi cu o zi inainte chiar am cumparat(pana acum nu vazusem in nici un magazin)sa am in casa.
simonela,
chiar ca esti boieroaica mai
Initial si eu puteam avea program normal,8-16,dar era ziua compromisa,nu aveam timp deloc de ei.In schimburi e mai bine,mai ales ca e unul din noi in permanenta acasa.Cu mutatul in Grecia,nu e numai o chestie interesanta,cat f curajoasa
Intr-adevar acolo are sotul toate rudele,aici nu avem efectiv pe nimeni,si in plus toti prietenii si rudele au copii de varsta alor nostri.Eu chiar am plans de Paste ca am fost singuri...Mi-a lipsit mult si sora mea,pt ca tocmai ce o vizitasem si am realizat cat de bine e sa fim aproape:((((Avem si casa acolo,nu e nevoie sa platim chirie,insa salariile sunt cam mizere,iar in comparatie cu cat castigam acum amandoi,acolo probabil va fi doar pe sfert
Nu stiu cum ne vom descurca,trebuie cantarit totul f bine,trebuie sa imi asigur de aici Proficiency-ul ca sa fiu sigura ca macar din meditatii pot sa castig ceva in plus.Il voi da oricum in decembrie.Pt ine cnatareste mai mult partea sufleteasca decat veniturile.Degeaba am bani aici,daca nu am prieteni,nu am cu cine sa vb,sa ies la o plimbare...ata,ca ma depresez .Nu mai plang.
Va pup si week-end placut!Plec intr-o ora cu Bubu la frizer sa ne facem frumosi.
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
laura72 spune:
LA MULTI ANI ANDRADA SA CRESTI MARE SANATOASA,FRUMOSA,PLINA DE NOROC.SIMONELA
sa-ti traiasca.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
adseana spune:
La multi ani, Sara!
Danna
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
Sa ajutam copiii nedoriti sa traiasca! Cu o simpla semnatura le putem salva viata!
rrox3 spune:
La multi ani Andrada!
Simonela sa-ti traiasca frumoasa, sa fie fericita si sa aiba cat de curand un fratior sau o surioara! 
La multi ani Sara!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si fericita!
Danna
te mai asteptam cu vesti ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
raresionut spune:
La multi ani Andrada
si Sara
!!!
Simonela,
Dana
, sa va bucurati de tot ce inseamna frumos si plin de fericire pentru sufletele copiilor vostri.
Rares va multumeste pentru felicitari.
Azi ne-am aniversat, deci suntem obositi sa scriem un mesaj mai lung, oricum nu pierd ocazia sa laud niste poze cu un bebe dragalas si ochi expresivi, Tudor,
la botez si sa ii urez lui Sofiliciu 
insanatosire rapida.
Laura, Nino, cum se simt prichindeii vostri?
Si musai trebuie sa spun, in special fetelor din Bucuresti, ca dupa vizita de ieri din capitala sunt foarte dezamagita de ce am vazut .
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
coco spune:
La multi ani! Andrada!
La multi ani! Sara!
1 mai superb cred ca au unele dintre noi. Eu lucrez azi, maine cred ca nu ![]()
Sofiliciu- un deliciu- multa sanatate! Zuzu- multa putere sa treci prin astea, iar in alta ordine de idei eu fac parte din cei care pun pe primul plan partea sentimentala...Am renuntat la bani in favoarea trairii mai aproape de minunea mea -copilul. Orcium nu-s un exemplu de urmat
, dar ma exprimam asa...
coco spune:
Laura- am discutat cu vara-mea- tanar pediatru, dar cu talent.
Mi-a zis ca cei mai buni cardiologi sunt in Bucuresti, dar nu trebuie sa te sperii, a zis ca 80% din copii au suflu sistolic 'neregulat'. ?! cine stie ce a auzit? oricum nu-i asa grava problema, e o parere.
connie1974 spune:
Danuta – sunt atat de frumoase pozele, sunt atat de draguti baietii si Mihai se vede ca e foarte protector cu Andrei, Gegea,Rrox multumim de urari.
La multi ani Andrada si Sara, sa cresteti mari si sanatoase.
Simonela, Danna sa fiti fericite alaturi de copiii vostri.
Distractie placuta celor care au liber zilele astea, noi suntem in campul muncii si azi si maine. Poate reusesc maine sa pun niste poze de la petrecerea de ieri.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos