Cum e mai bine sa procedam?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mi-e greu sa cred ca s-ar ajunge totusi la distrus masina in asa fel incat sa aiba nevoie de piese de rezerva.
Ca si sofer de 15 ani in bucuresti evenimentele mele personale legate de parcare s-au limitat la:
- cauciucuri taiate
- cauciucuri dezumflate
- legat masina cu funditza....da asta era cu niste tipi care faceau misto de mine ca faceam scandal nonstop pt locul de parcare
- oglinzi indoite
- mancare aruncata pe masina
- masina zgariata
- masina vopsita
Nu am avut evenimente majore si nu cred ca se ajunge chiar la asa ceva.
Si apoi sa mori de nervi in fiecare seara da sa-ti fie frica sa-ti aperi dreptul...unde e farmecul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

apropo de ce nu incerci sa inchiriezi si locul respectiv de parcare? Nu sunt chiar o avere si sa vezi dupa aia distractie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
- legat masina cu funditza....da asta era cu niste tipi care faceau misto de mine ca faceam scandal nonstop pt locul de parcare

ce elegant!!
Data viitoare nu-mi mai nenorocesc rimelul - iau citiva m de panglica decorativa de tinut in portbagaj, ca sa fac buchetzele la o adica...

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aici nu ai parcat cum trebuie ai gasit amenda in parbriz sau masina dusa de acolo.
NU exista NICI o scuza ptr parcare aiurea.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Aici nu ai parcat cum trebuie ai gasit amenda in parbriz sau masina dusa de acolo.
NU exista NICI o scuza ptr parcare aiurea.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Da, in principiu si la noi in viitor se intentioneaza asa ceva. Insa ca sa poti sa aplici, trebuie sa si oferi locurile de parcare necesare. dar cum in Bucuresti acestea lipsesc...nu pot reglementa inca , asa ca fiecare-si parcheaza masina pe unde poate.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Marina

apropo de ce nu incerci sa inchiriezi si locul respectiv de parcare? Nu sunt chiar o avere si sa vezi dupa aia distractie

Marina

Marina, fundita rosie?
locul unde e parcata dacia nu e de cumparat, de fapt nici nu e loc de parcare popriu-zis ci cale de acces catre alte locuri de parcare...

hai ca's pe fuga
revin dupa Paste

UN WEEKEND SUPERB, PLIN DE LUMINA SI SARBATORI FERICITE!

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nella spune:

noe , eu cred ca este bine sa tel. la firma de ridicat masini abandonate ,poate este chiar furata !
Si eu imi gasesc mereu locul de parcare ocupat si politia mi-a spus ca poate fi ocupat si de alt autovehicul pana la ora 17 dupa care vor ridica acea masina .Am fost amenintata ca-mi taie cauciucurile ,dar nu s-a intamplat asa (deocamdata).
Iti doresc sa rezolvi cu bine aceasta situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by nella

noe , eu cred ca este bine sa tel. la firma de ridicat masini abandonate ,poate este chiar furata !
Si eu imi gasesc mereu locul de parcare ocupat si politia mi-a spus ca poate fi ocupat si de alt autovehicul pana la ora 17 dupa care vor ridica acea masina .Am fost amenintata ca-mi taie cauciucurile ,dar nu s-a intamplat asa (deocamdata).
Iti doresc sa rezolvi cu bine aceasta situatie.

Nella

daca locuiesti in sectorul 3, de cateva zile s-a schimbat regula: locul de parcare iti este rezervat 24 de ore din 24.Asa regret ca nu locuiesc si eu in sectorul asta...:(!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
30+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput