Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 29
ramomar spune:
Neata,
Gety, multi pupici si de la noi pentru frumusica Maria. Ce soferita mare are mama
. Legat de schimbatul locului de dormit, noi nu am avut probleme cu Patricia, adoarme la fel ca si acasa, iar de dormit doarme destul de bine. La ai mei nu mai e o problema cu acomodatul pt ca si inainte de Pasti am stat aproape o saptamana, iar acum cu timpul acesta frumos sigur o sa mai evadam destul de des.
Cristina, off saracutul pui mic cu branula. Imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva. Pupam puiul mic sa se faca repede bine, iar la mami ii dorim sa aiba multa puterea sa treaca peste toate.
Marina, Sandra, Mamilili, lexi, multi
-ici de la noi.
Mamilili, am executat: am pus pozele in albumul de Pasti. Astept azi sau maine sa ajunga si scaunelul nou de masina si completam si la bucuriile calatoare![]()
elenia, multumim de cafea, e foarte buna si bine-venita.
unde sunteti mamicilor, tot petreceti?! haideti la raport....![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
La multi ani bucuriilor de 11! 
mami fericita de
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Elenia - bunaaa cafeluta!!!
Am vazut o Maria - soferita - ce cuminte sta ea acolo la volan...superbe poze...si ce grasunica e...
O sa incerc sa-mi fac timp sa sortez pozele si sa trimit si eu cateva poze pt noile albume...avem multe poze cu grasanu care doarme in scaunu de masina...ca doar am fost calatori zilele astea![]()
Cristina - cum se mai simte Vladut?
Ramonar - am vazut pe Patri ce incantata era ea cu oul in mana...mi-a placut!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
ramomar spune:
alexutza, chiar asa, asteptam pozici cu Gabriel plimbaretul 
mami fericita de
anangel_lexi spune:
Wow, ce frumoasa e Maria Diana!!!
Si ce serioasa e ea la volan!Probabil au enervat-o colegii de trafic pt ca au condus aiurea![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Mirabelac spune:
Ramo ti-am admirat frumusetea si tortul de paste, super.
Cristina imi pare tare rau ca ati ajuns la spital pana la urma, bine macar ca sunteti acasa, despre conditii ce sa spun, te duci cu una si vii cu mai multe de acolo, eu in timpul sarcinii am colectionat 4 microbi din spital... sanatate multa lui Vladic.
gety ce a crescut Maria si ce frumoasa e! Pup fetitza.
Noi suntem tot asa de plangaciosi noaptea, nu stiu ce sa mai fac, se trezeste si plange prin somn dar tare nu asa o maraiala... ziua e super linistit, se joaca singur, vorbeste pe limba lui, afara e super incantat de noua pozitie a carutului (pana acum mergea cu fata catre mine), nu stiu ce sa fac... azi noapte a fost aproape alba, a plans toata noaptea... dati-mi un sfat ca nu stiu ce sa mai fac...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 4 zile...grabeste-te!
Ignatica spune:
Mira si la mine se mai trezeste si plange. Vrea la noi in pat. Imi dau seama pentru ca se opreste din plans in caz ca cedam si il luam cu noi - s-a intamplat sa il luam cu noi cand era ragusit si nici nu putea plange, imi era mila sa il las sa se chinuie si l-am luat. Din lipsa de alte solutii, ii dam suzi. Of.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
tasia spune:
Va multumesc fetelor din suflet pentru urari
ma bucur ca nu mati uitat desi intu cam rar in ultimul timp. Ziua de nastere mi-am petrecut-o ca oricare alta zi. Poate la anul va fi diferit....
Eu va mai citesc din umbra cat reusesc de mult dar bebe si facultatea imi ocupa aproape tot timpul.
Va pupacesc pe toate si bucuriile ducli ![]()
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
microbu spune:
Buna dimineata!
La multi ani bucuriilor nascute in 11!
Eu nu inteleg de ce e asa frig afara, ma asteptam sa fie soare si cald ca ieri.
Mamici care ati luat vaccin Infanrix hexa pt 6luni, de unde l-ati luat si cat ati dat pe el?
Nu deschide nimeni cap nou? Hai ca incerc eu daca nu am uitat ![]()
Sandra
gargaritza
microbu spune:
Eu nu reusesc DELOC sa ma loghez cu id comun si parola. In mail am reusit sa intru, dar nu si pe forum. Nu as vrea sa creez subiect nou cu id-ul meu, sa nu supar pe cineva.
Sandra
gargaritza