Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 30
loremunteanu spune:
Salutare, fete dragi!
La mai multe lunite la bebici. Catalina, la multi ani!
Noi am ajuns cu bine. Bebe a fost cuminte tot drumul; a dormit, a papat... Bunicii sunt topiti... De fapt cam toata lumea... Ne pregatim de botez...
Daca nu mai apuc sa intru, va doresc un Paste fericit!
Lili, am vazut filmuletul; superb!
Pup fete dragi si bebici!

P.S. Avem poze noi
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
ALINATXA spune:
Lilisorrr super clipul
.si mi place ce pozuca ai pus cu bubulina mea.
Alinuk da :8 iulie ...am arvunit restaurant "PASSION CLUB" DIN DRUMUL TABEREI,MUZICA,CATERING,BISEIRCA SF SPIRIDON DE LA UNIRII.Merg sapt asta sa fac invitatiile.Asha ca cine e in bucuresti e invitata la noi la fiesta.INVIT OFICIAL TOATE MAMICILE DE LA ODISEEA DE IANUUARIE FEBRUARIE 2007.
IoanaN spune:
Alinuta iti doresc din tot sufletul multa bucurie si sanatate! sa va iubiti mereu la fel si casa de piatra si bineintels sa va traisca ingerica....
daca sunt in tara voi fi acolo, promit! inca nu stiu perioada in care vom veni...
Cata LA MULTI ANI, sa fiti fericiti...
Si acum fetelor uitati ce am primit pe mail de la La Leche League as cu care am discutat si in spital imediat dupa ce am nascut. Asa ca fiecare alege singura cum face, eu una nu sunt pentru akimente congelate in general:
Week 11 Baby Tip
Freezing Breast Milk
Hi ioana,
If you want to express your milk, but don't want to use it immediately, you may freeze it for later. There are special freezer bags available, but these can develop leaks. If you do use a bag, try double bagging, or choose one with a nylon outer layer. The best choice is hard plastic or glass. You may store your breast milk safely in the freezer for two weeks; however, some studies have shown the antioxidant levels in breast milk drop dramatically after the first 48 hours of freezing.
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
(25 ianuarie 2007)
ALINATXA spune:
Catalinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LA MULTI ANI FETICOOO HAI!!!!STII CE ITI DORESC DA?CE IMI DORESC SI MIE!!!
romaria spune:
LA MULTI ANI CATALINA SI TOT CE-TI DORESTI!!!!
PASTE FERICIT FETELOR ALATURI DE CEI DRAGI!!!
ROMARIA SI RIHANNA
http://new.photos.yahoo.com/pr19722003/photo/294928804277691582/0
TERBITZA spune:
Mady, noi am facut gaurele pt cercei la 3 sapt, puiul nu a zis nici pis.Am pus cercei medicinali 2 sapt si apoi de aur.
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994
alinuk spune:
fete aveti rabdarica ca il deschid eu
o sa intrati de aici
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
dianamizzi spune:
buna seara fetele!
LA MULTI ANI CATALINA!! SI LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!
FETELOR, PASTE FERICIT VA UREZ TUTUROR!
LILI esti extraordinara , multumim mult de cadou! foarte frumos si emotionant. ne vedem bebelusii crescand... si sunt asa de multi ... ce frumos!!!
ia uitati ce am facut eu asta seara www.dropshots.com/day.php?userid=203807&cdate=20070406&ctime=123931" target="_blank">PASTE FERICIT!
maine sunt in pregatiri deci nu cred ca mai ajung sa vorbim dar ne strangem dupa pasti cu poze si povesti. pana atunci va doresct tuturor tot binele din lume si va pup din suflet!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi