Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 29
monykk spune:
anne, ti-am trimis PM cu Id de mess
ivona , rali, marinar, katy multumim de sustinere si de urari
quote:
Originally posted by mady23
hai ca facui pe dracuaveam laptele pe foc sa fiarba ca sa fac si eu o praji si ma luai cu scrisu si dadu in foc si se facu aragazuca dracu
Ma duc sa curat
Mady si buburuza Bianca Maria (31.12.2006)

dana ma topeste de tot lucas al tau , ce bine arata el pentru botez mey
liudo fata uite ce ginere ti-ai tras , cred ca nu mai poti de mandra
"Anul trecut de Paste il concepeam pe Adam, poate acum apuc macar sa ma joc cu putza..."
mey lilisor cu care vrei tu sa te joci?

shine e bun ala injectabil , mi nu a vrut sa mi-l ia asa cu lingurita asa ca i l-am bagat in ceai
gio ma bucur ca ai gasit marturii , sa ni le arati
bits, sraluca multumim si voua va uram PASTE FERICIT cu multe bucurii si gangureli
adela tu vrei bataie mey , cum adica te simti urata si neatragatoare , spunei omului ce vrei mai cu tupeu asa
si sa nu te mai aud , tu ar trebui sa-ti repeti in fiecare zi , sunt cea mai frumoasa cea mai desteapta
hai nu te lasa doborata, daca au fost ocazii tu de ce nu ai incercat sa faci ceva hai surprinde-l tu
Vad ca lumea face prajituri, asa ca ma laud si eu. Eu am facut cozonac! Marti!! Ma rog, nu eu, d-na Tantza, femeia care ma ajuta la curatenie o data pe saptamana, dar eu i-am turnat faina in ciur si am tinut ligheanul de framantat.
pey asa faci mey laura tu cozonac torni faina si tii ligheanul, si cum ti-a iesit ? bun aaaaaaaaa

lilisor mi-a placut tare mult urarea ta de pasti , ce frumosi sunt cu toti nu-i asa , cum pot sa o salvez ?
revin ma duc sa mai cumpar una alta
marinar spune:
mady emmei i s-au facut gaurele in ziua in care am iesit din spital. am dus mai intai cercelusii la sterilizat si apoi cand am luat fata de la bebei ca se plecam acasa era...mai mutzica cu cercei de aur.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
gio spune:
Catalina, la multi ani,multa fericire si bucurii!!!!!!
Rali,mie mi-a venit kitul pt marturii imediat. poate-i prinzi online si vb direct cu ei (eu asa am facut). acum urmeaza sa cumpar migdale si sa le confectionez - cred ca in sapt botezului le fac. o sa pun si poze.
Catalina spune:
Fetele, din tot sufletul va multumesc pentru ca va ganditi la mine si la noi si pentru toate urarile splendide. Nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu ca azi am primit atatea urari, si aici si telefonul care suna intr-una, dar mai ales sa ii multumesc ca am langa mine familia pentru care L-am rugat atata. E absolut minunat si abia ma abtin sa nu dau in plans ... de bucurie. Nu il mai iau pe Matei din pat ca imi e ca daca il mai strang in brate nitel il storc de tot.
Sa dea Dumnezeu tuturor o viata la fel de implinita.
Va multumesc din tot sufletul!
anne_ispas spune:
La Multi Ani! Catalina

Noi raportam o zi PERFECTA! Am fost toti trei la o plimbare, ca in zilele bune. Si acum ma apuc sa gatesc ciorba de burta si drob, si daca mai imi ramane timp (ca de!, sta tati cu fetitza) cred ca am sa fac si pasca
. Ce bine e sa fie si tati acasa cu noi!
monykk, am primit id-ul.
Anne mami de
Irina (04.01.2007)
poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
anne_ispas spune:
Am uitat sa uram "La Multe Lunitze!" sarbatoritzilor de azi:
Milena Ioana bb de danymamic,
Flavius Catalin bb de Iuliana80.
Anne mami de
Irina (04.01.2007)
poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
marinar spune:
masina de paine e in jur de 4 miln, depinde de model.
monykk spune:
LA MULTI ANI CATALINA , SA-TI FIE VIATA FARA NORI SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE
ALATURI DE FAMILIE

cristiana70 spune:
La multi ani, CATALINA, sa ai parte de o viata lunga si frumoasa, plina de sanatate si bucurii, toate dorintele sa ti se implineasca! Sa fii fericita alaturi de familia ta, si mai ales alaturi de Matei!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
marinar spune:
pentru maine: hai steaua!
si ia priviti ce am facut:
oua de paste
cos pt cruciulite de botez 1
cos cruciulite 2
am pus poze cu cosuletul pt ca eu l-am imbracat in sten.

aveam laptele pe foc sa fiarba ca sa fac si eu o praji si ma luai cu scrisu si dadu in foc si se facu aragazuca dracu