Va cadea noul guvern?
Raspunsuri - Pagina 16
copiloi spune:
quote:
Originally posted by floarea_soarelui
Alina, uiti un lucru. Pe Cioroianu nu l-a agreat Basescu inainte de marea remaniere.
Pai e problema lui personala ca nu l-a agreat. Constitutional, el nu are voie sa aiba preferinte. Primul ministru face propuneri de ministri. Presedintele poate avea preferinte, dar constitutional nu are voie sa si le impuna.
quote:
Si atunci sa inscaunat Tariceanu insusi ministru de externe.
Romania trebuia sa aiba un ministru de externe. Si daca Tariceanu "s-a inscaunat", a fost legal.
quote:
Deci cade toata argumentatia ta.
Cel mult poate pica greu

Uite www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=3#t3c2s0a85" target="_blank">aici Constitutia .
Alina
sirimie spune:
quote:
Alina, uiti un lucru. Pe Cioroianu nu l-a agreat Basescu inainte de marea remaniere. Si atunci s-a inscaunat Tariceanu insusi ministru de externe. Deci cade toata argumentatia ta. Dupa remaniere l-a acceptat asa cum a facut-o si cu ceilalti nsh-pe lupi tineri. Asta daca vrei sa iti aduci aminte care a fost ordinea evenimentelor.
O seara faina sa aveti.
Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)
http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui
Eu sint de parere ca argumentatia ta cade. CC a fost intrebata despre constitutionalitate inainte de remaniere (desi a raspuns dupa). Ce spune Alina are mult sens si se refera exact la asta. Iar Tariceanu a preluat el temporar postul pentru ca altfel era blocata activitatea ministerului.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
copiloi spune:
quote:
Enorm! Ca doar e pro Tariceanu cel finut si incoruptibil:D. Dar asta nu se pune...
Ba se pune, dar sa vedem dovezile....Basescu tot ataca liberalii, dar fara dovezi.
Eu tin cu Tariceanu, dar pana la proba contrarie.....deci astept proba....Trebuie sa-l cred pe Basescu, doar pentru ca face scandal si pentru ca apare zilnic la TV cu comunicate de presa?
Acuza grupurile de interese si cand i s-a cerut dovada a fluturat lumii un bilet, fara valoare juridica.
Astazi, cand a venit Geoana cu un bilet, Base a spus:
ca Mircea Geoana a avut atitudinea a unui diversionist utilizand o notita a serviciilor secrete ca pe un document pentru a face o inscenare Curtii Constitutionale si presedintelui Romaniei.
Pai scuza-ma, dar la fel a procedat Basescu cu biletul lui Tariceanu.
Ca sa nu mai spun ca, personal, nu vad nicio diferenta (inafara de cea gramaticala) intre biletul lui Traiceanu si mesajul lui Basescu catre Seres.
Deci, unde-s dovezile?
Alina
floarea_soarelui spune:
Alina, a vrea tu sa-mi cada...greu:))).Numai ca in avintul cu care il infierati pe Basescu si-i imbratisati cu ardoare pe cei impotriva lui...citesti printre rinduri. Nu-i bai. Greu o sa pice la unul si la altul in momentul in care se va decide totul la referendum (sau alegeri prezidentiale anticipate). Motivele le-am tot expus dar voi nu le cititi. Nu-l iubesc pe Basescu si nu-i acord incredere nelimitata dar, pot spune cu siguranta, ca de partea adversa (la care includ si Parlamentul Romaniei) mi-e o greata incomensurabila. Mi se par cei mai putin abilitati moral sa vbeasca despre Constitutie, coruptie, minciuna. Niciuna dintre voi, doamnelor, nu mi-ati raspuns de ce credeti ca hotul strica hotii asa abitir (PSD+PRM+PC versus Basescu)? Sau sunteti convinse ca asa zisele siluiri ale Constitutiei sunt motivele care-i mina din spate pe dragii combatanti ai lui Basescu?
Nu va raspund la parea cu Constitutia pentru ca va las pe voi sa cititi si articolul care spune ca Presedintele Romaniei are dreptul sa isi spuna cuvinul legat de remanieri/ministri/Guvern. A se citi aviza/nu aviza. Cit despre PNL... As ride daca nu ar fi trist. PNL-ul actual este o iluzie. S-ar rasuci Bratianu in mormint sa vada cine-s liderii. Crin Antonescu (pionier de frunte)? Ludi Orban (nu spune nimic omul ala...plus ca vbeste de alcolismul lui Basescu el, cel care are cam aceleasi meteahne)? Pesediceanu Razgindeanu (nu mai amintesc argumentul lui Xeno versus "finutul" Tariceanu pe care intimplator am ascultat-o in direct ...nu mi-a fost povestita). Si cu asta contrinbutia mea la acest topic a luat sfirsit. Va las sa tunati si sa fulgerati.
Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.
copiloi spune:
Eu tot ce am afirmat, am argumentat. Ti-am citat din constitutie, dar nu a fost de-ajuns .....probabil te asteptai sa spun ca tu ai dreptate, nu constitutia....
Legat de Tariceanu PSD-istul, tin sa-ti reamintesc ca Basescu, de cand e la Cotroceni, a numit multi PSD-isti in multe functii...Daca ar fi facut Tariceanu asa, sa vezi atunci valuri 
Ce mi-a placut la Tariceanu, este ca de-a lungul vietii lui a fost membru unui singur partid, si anume PNL. In schimb Basescu a fost membru al mai multor partide :)))))
Oricum, cand e vorba de politica, discutiile sunt interminabile...
Un lucru e clar, fiecare tara are conducatorii, pe care-i merita......
Alina
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Ce mi-a placut la Tariceanu, este ca de-a lungul vietii lui a fost membru unui singur partid, si anume PNL.
Da, dar acel partid s-a iubit pe rand cu toate celelalte partide.
copiloi spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by copiloi
Ce mi-a placut la Tariceanu, este ca de-a lungul vietii lui a fost membru unui singur partid, si anume PNL.
Da, dar acel partid s-a iubit pe rand cu toate celelalte partide.
Pai e normal intr-o democratie.
Eu totusi nu vorbeam de partide, si cu cine fac ele aliante, ci vorbeam de persoane (implicit caractere).
Alina
sirimie spune:
Alina, pe aici [la topicul asta] caracterul lui Basescu este foarte iubit si oricine spune ceva contra se aliaza cu dusmanul impotriva poporului
Argumentele nu valoreaza cit ar trebui.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
olim spune:
Eu cred ca Romania merita ceva mai mult, nu un personal gen Tariceanu sau Voiculescu.Chiar daca suntem "Ciumetzi", meritam mai mult
Cred ca romanul e prea bun si prea multe indura.
Acum doar Geoana presedinte ne-ar mai lipsi, si pana il pun pe el, de ce nu o partida Vacaroiu

+8