Sot de alta nationalitate

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadin spune:

BUNA FETELOR .DA INTRADEVAR ESTE UN SUBIECT BUN DE DISCUTIE SI INTERESAN .SOTUL MEU ESTE MEDIC CHIRURG SI ESTE DE NATIONALITATE JAPONEZA NADIN FROM JAPAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nadin, si sotul meu este tot medic chirurg. Super. Cate coincidente.
Mai am au ceva idei in legatura cu subiectul asta, dar astept si propuneri de la voi. De exemplu, diferente de religie. Cum simtim noi asta? Ne afecteaza sau nu? Ce compromisuri suntem nevoite sa facem?
Ce avantaje avem dintr-o casatorie cu un barbat de alta nationalitate? Si tot asa......
Hai, acum sa va vad
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Tot aici vrei sa vorbim si despre dif. de religie si compromisuri?

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Da, are ceva? Daca crezi ca e mai bine sa vorbim in chat, ok no problem, doar ca chat-ul asta ne tot face probleme.
Astept sugestii.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Crinuta,adresa mea de e-mail e ,amira@cameo.plala.or.jp pe yahoo messenger sunt moodyamira,astept un semn de la tine,te Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mai fetelor,fugiti toate pe messenger?Eu cu cine mai parlesc pe-aici?

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Ce id de messanger ai?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Fetelor ...pai ce rost mai are subiectul daca ne retragem cu toatele pe chaturi private?
Credeam ca e mai bine sa vedem cu totii ce fel de barbati avem si problemele de care ne lovim in viata de toate zilele.
Sint foarte multe de invatat...multe obiceuiri si feluri de gindire.
Cu toate ca sintem impreuna de 5 ani...inca il mai descopar pe sotul meu...de multe ori nu il inteleg...diferenta de cultura e imensa.

Ce hotariti?

Mergi la inceput

Ai dreptate Karlla. Vorbim aici fetele, ca altfel riscam sa ne impartim in grupuri si nu vreau asta. Oricum nu putem toate ajunge pe chat in acelasi timp.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Crinuta

Cit despre diferenta de religie...la noi e usor...eu ortodoxa, el mormon (alta inerpretare a ortodoxiei)
Dar treaba sta asa...eu nu ma duc la biserica si nici el...numai ca acum doua saptamini l-am dus la festivalul grecilor care a fost tinut in incinta bisericii lor...si a asa de fascinat a fost el de icoane si interiorul bisericii ca nu mai scap de gura lui sa-l duc la slujba.

Dar mai e o problema mare...la biserica nu pot merge din cauza ca sint foarte claustrofoba...5 minute rezist si dupa aia trebuie sa ies afara...cineva din familie mi-a zis ca am fost uitata in biserica cind eram tare mica (ma bagasem probabil pe sub scaunele de linga altar)...eu nu-mi aduc aminte...dar cind m-au gasit eram tare speriata. Preotul din copilarie m-a inteles tare bine si ma spovedea in curtea bisericii.

Aici ce sa zic la popa....iesi afara si spovedeste-ma ca eu sint tare speriata de biserica?

No... cam asta despre religie.

Mergi la inceput