Sot de alta nationalitate

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Karlla, cred ca e un tip special si va iubiti foarte mult, sa dea Dumnezeu asa sa fiti toata viata, mai zi si tu mai multe nu asa pe bucatele. Citesc cu mare placere subiectul desi eu nu ma inscriu la categoria asta.
ici,
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Oana draga,
Despre sotul meu ar fi un roman de scris insa as vrea sa dau prioritate si celorlalte fete ...oare unde au disparut frantuzoiacele?:)).

Asta e favorita mea.
Tocmai in miez de noapte cind e somnul mai dulce...sotul meu tresare din somn...sta in fund si se uita la mine. Ce senzatie, sa deschid ochii si sa vad ca el se uita la mine...se apleaca... ma saruta, imi spune ca ma iubeste...se culca la loc si incepe sa sforaie.
A doua zi habar nu are ce-a facut.
S-a intimplat de vre-o 5-6 ori pina acuma.
---------------------

Sotul meu...ca mai toti americanii...cind a auzit ca eu maninc creier pane...mi-a zis sa nu cumva sa-i faca asa ceva de mincare dar ca el nu are nimic de zis daca gatesc pt mine.
Bun...asa ca intr-o zi faceam si eu creier pane...cind sotul meu a venit de la lucru...intra in bucatarie si incepe sa infulece din farfurie. Bineinteles ca eu am ramas perplexa ...insa nu am indraznit sa-i spun. L-am intrebat daca e bun...raspunsul?....yeap.
De-abia peste vre-o 3 saptamini i-am zis ce-a mincat...replica a fost..."Oh...I had a feeling I was getting smarter".
---------------

Prietenii mei din NY au trimis sotului meu niste tzuica. Insa ei au pus tzuica intr-o sticla de plastic care a tot curs pe drum. Nu numai ca postasul se uita cu indoiala la mine...dar cind i-am aratat sotului pachetul ma intrebat ce miroase asa. Cind am deschis pachetul...pe sticla de tzuica prietenii scrisesera "Dracula's blood, made with pride in Romania". Sotul meu s-a grabit sa comenteze "I didn't know Dracula's blood had such a, a, a, strong odor"

PS. Hai fetele mai ziceti si de sotiorii vostri, negresit ca aveti si voi perlutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Karlla mai facut sa rid
A fost tare de tot replica sotului tau " oh..Ihad a feeling Iwas getting smarter"
Si cu creierul pane sa stii ca mi-ai facut ,este mincarea mea preferata
Toate cele bune!

Yurika&Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Karlla draga rid si acum!!!Ai un sot simpatic foc!!
Corina

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ma intrebam eu ce Dumnezeu vorbiti voi pe atatea pagini.Dar apoi am citit ce a scris Karlla si am inteles
Mai mult,Karlla...
Simpatic sot mai ai!
Poze unde vedem?

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Karlla...mai spune-ne !
Eu mi-am cunoscut sotul pe net, si cind am venit si a venit sa ma astepte la aeroport si-am dat de el, eram amindoi atit de emotionati incit el nu mai nimerea intrarea pe autostrada :))
Pupici la toata lumea, si sint convinsa ca avem cu toatele amintiri din astea si ele sint cele mai frumoase !

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Povestile voastre imi aduc aminte de prima intalnire face to face cu sotul meu tot la aeroport. Nu va pot descrie cum a fost. Si acum cand scriu tremur toata. Ce frumoasa e iubirea asta.
Pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Crinuta aici sunt.Pe care messenger?Si eu vreau sa vorbim.Te Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hannen, eu plecasem dupa ce am scris mesjaul si abia acum l-am gasit. Putem vorbi pe yahoo messanger. Da-mi o adresa de mail si iti scriu ce si cum.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Multumesc fetelor,
Stiu ca e un om deosebit dar nici el nu este perfect...cite-odata imi sar capacele rau de tot...dupa aia imi pare rau, el nu zice nimic si ma lasa cu damblalele mele.
Ma iarta asa de usor...citodata am impresia ca tine iertaciunile in buzunar gata de impartasit.

Si-apoi de cite ori a fost el casatorit cu un specimen roman?:))

Mergi la inceput