PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 29
lucians spune:
Nico,felicitari pt dintisori!Aveti cu ce va lauda ![]()
Consi sau fetele care cunosc deja,care-i parola pt albumul cu limbutze? Ca noi am mai facut rost de cateva pozici si n-as vrea sa va mai deranjez pe voi.Oricum le trimiteam, pe mailul comun;de ce nu le-as pune direct la locul lor?Am incercat acelasi username si aceeasi parola ca si la mailul comun,dar nu vrea.Imi da eroare 
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Ramoon spune:
quote:felicitari! eu inca astept cu mersul de-a buselea...nu prea ii place pe burtica asa k...mai dureaza.
Originally posted by nicolica
Servus scumpelor!
Noutati avem si noi! Azi a inceput Philip sa mearga de-a busilea. Se juca cu o minge pe care a scapat-o si fugutza dupa ea: o manuta, un genunchi, o manuta, un genunchi..si asa de 5 ori cand s-a lasat pe burta si a intins mainile dupa minge. Am crezut ca nu vad bine, dar cateva minute mai tarziu Philip a repetat faza, e mortal..imi cauta privirea sa se mandreasca cu ce e el instare sa faca.
Anasia, felicitari Alessiei pentru dintzoc
Lucians, poate vinecu "dinti" si la Daria. Philip are deja 7 dintzisori, acum 4 zile i-a iesit ultimul.
Mamaluidavid, sanatate multa Patriciei
Piersicoiul Philipwww.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
si felicitari si pt filmuletul cu oglinditu'
f haios!www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
anasia spune:
nicolica, multumim, felicitari si voua pt o asa performanta!
miti,
, ma bucur ca sunteti mai bine;
bysko, felicitari pt ridicatul in picioruse!
fetelor, am tras o sperietura in seara asta; Alessia a inceput sa planga isteric, cu suspine, ca niciodata, nu stiu de la ce, mai mult cred ca ii era somn, dar oricum si inainte de baita si dupa mi-a plans in sughituri, cu lacrimile siroind pe obraji; n-am stiut ce sa fac, am leganat-o, i-am dat cu calgel, i-am dat si un panadol ma gandesc sa nu fie si de la dinti;ori s-a ranit cu vreo jucarie pe la gingii, ca am observat ca sunt mai rosii, ca si cum ar fi ranite;pana la urma a adormit, i-am facut un bibe si l-a papat;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
lucians spune:
Ii doresc micutei Alessiei o noapte cat mai linistita.Si mamicutei ei la fel...sa fiti maine fresh pt o-ntalneala intre gagici ![]()
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
anasia spune:
lucians,
, sper si eu ca deja sunt disperata, macar sa se linisteasca si sa doarma;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
Ramoon spune:
quote:am patit si eu asa intr-o noapte pe la ora 2. s-a trezit plangand rau...la fel nu stiam ce sa-i mai fac...f greu am reusit s-o calmez si cand a adormit tot asa cu sughituri...am bagat si aspiratorul, cred k au zis vecinii k am luat-o razna
Originally posted by anasia
nicolica, multumim, felicitari si voua pt o asa performanta!
miti,, ma bucur ca sunteti mai bine;
bysko, felicitari pt ridicatul in picioruse!
fetelor, am tras o sperietura in seara asta; Alessia a inceput sa planga isteric, cu suspine, ca niciodata, nu stiu de la ce, mai mult cred ca ii era somn, dar oricum si inainte de baita si dupa mi-a plans in sughituri, cu lacrimile siroind pe obraji; n-am stiut ce sa fac, am leganat-o, i-am dat cu calgel, i-am dat si un panadol ma gandesc sa nu fie si de la dinti;ori s-a ranit cu vreo jucarie pe la gingii, ca am observat ca sunt mai rosii, ca si cum ar fi ranite;pana la urma a adormit, i-am facut un bibe si l-a papat;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
cred k visase ceva urat.
si noapte linistita!www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)

cu "dinti" si la Daria. Philip are deja 7 dintzisori, acum 4 zile i-a iesit ultimul.