PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 28
anasia spune:
lucians,
, iesiti astazi? noi ne imbracam;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
Bysko spune:
Am intrat cam rarut zilele astea si nu am avut timp sa postez!
La multi ani sarbatoritilor si de zi si de onomastica!
Noutati? Busra a inceput sa se ridice in picioare si cum credeti? Cum ma vede ca ma apropii de ea intinde mainile,le pune pe umerii mei si top sus!A si spune ta-ta si ba-ba(care in limba turca inseamna tot tata
).Deci pentru listutza:-la 7 luni si o saptamana s-a ridicat si a spus ta-ta.
In rest? I-am luat ananas, dar cred ca nu i-a priit ca la o ora jumate-doua a inceput sa planga si sa se stranga si cred ca o durea burtica.Asa ca nu i-am mai dat.
Am o problemuta cu ea: cand suge la san ii place sa ma traga de par-in curand ma cheleste de tot!Daca ii dau manuta la o parte incvepe sa zbiere!Se intampla si pe la voi?
Pupati piersicutzele dulci din partea noastra!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
andreea25 spune:
pupici la mamici si bebici

nu am mai intrat de ceva timp,asa ca nu sunt la curent cu noutatile,poate reusesc sa mai citesc cateceva din urma...Ari sta numai in picioare si io tre sa stau dupa ea
...nu sta 2 secunde locului ..parca are ace in
.
Noutati despre noi,stam in premergator( nu merge doar sta,se joaca) si bate din palme
..e tare haioasa...Cu papa,cam la fel,cand are chef maria sa si cat are chef.Fetele care nu mai vor bb laptik,ramoon,miti,nu stiu dc sunteti mai bine dar vroiam sa va sugerez sa le dati biscuiti cu lapte,a mea rade un castron,si chiar sunt deliciosi.
ma garbesc sa iesim in parc.
special ptr super bebe Vladi-Osama si mamiKa Ioana81 cate un
de la mine si ARi ![]()
.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
crys3000 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI SI DE WEEKEND!!!
N-am mai reusit sa scriu fiindca bebe meu a fost tare marait din cauza dintilor.Sa ne treceti si pe noi pe listuta cu primii 2 dintisori de jos la 8 luni.A revenit la pofta de mancare numai ca nu mai vrea sa manance ciorbita,in schimb a mancat putina mamaliguta cu branza de vaci.
Oncicu-servici usor.Ce m-as mai duce si eu la servici!
Mamaluidavid-sper sa se faca bine cat mai repede piersicuta.
Lucians-eu incalzesc mancarea in cuptorul de la aragaz,o pun intr-un castronel de yena.
Sanatate multa piersicutelor bolnavioare.
miti2004 spune:
andreea25 acum suntem intr-o faza relativ ok dpdv al laptelui, mai are si zile in care e un chin sa-l fac sa bea, dar in are e ok. Oricum buna ideea de biscuiti cu lapte 
bysko felicitari pt toate nazbatiile fetitei tale!
anasia felicitari pt dintzoc ! sper ca ceilalti sa nu mai fie asa durerosi !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
crys3000 spune:
S-a uitat cineva azi la Maruta? Am inteles ca a fost din nou Mihaela cu Mihnea in deschidere.Am fost plecata si n-am putut vedea emisiunea.
Ramoon spune:
quote:si noi suntem un pic mai bine, daca pot sa zic asa adica bea cam 120 - 140 ml dimineata si seara...oricum pt noi e ceva k ea a avut cateva zile cand nu mai vroia deloc...
Originally posted by andreea25
pupici la mamici si bebici
nu am mai intrat de ceva timp,asa ca nu sunt la curent cu noutatile,poate reusesc sa mai citesc cateceva din urma...Ari sta numai in picioare si io tre sa stau dupa ea...nu sta 2 secunde locului ..parca are ace in
.
Noutati despre noi,stam in premergator( nu merge doar sta,se joaca) si bate din palme..e tare haioasa...Cu papa,cam la fel,cand are chef maria sa si cat are chef.Fetele care nu mai vor bb laptik,ramoon,miti,nu stiu dc sunteti mai bine dar vroiam sa va sugerez sa le dati biscuiti cu lapte,a mea rade un castron,si chiar sunt deliciosi.
ma garbesc sa iesim in parc.
special ptr super bebe Vladi-Osama si mamiKa Ioana81 cate unde la mine si ARi
.
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
ideea e buna, o sa incerc si asa sa vedem...dar cum fac? il fac pt bibe sau pt lingurita?
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
nicolica spune:
Servus scumpelor!
Noutati avem si noi! Azi a inceput Philip sa mearga de-a busilea. Se juca cu o minge pe care a scapat-o si fugutza dupa ea: o manuta, un genunchi, o manuta, un genunchi..si asa de 5 ori cand s-a lasat pe burta si a intins mainile dupa minge. Am crezut ca nu vad bine, dar cateva minute mai tarziu Philip a repetat faza, e mortal..imi cauta privirea sa se mandreasca cu ce e el instare sa faca.
Anasia, felicitari Alessiei pentru dintzoc 
Lucians, poate vine
cu "dinti" si la Daria. Philip are deja 7 dintzisori, acum 4 zile i-a iesit ultimul.
Mamaluidavid, sanatate multa Patriciei
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
andreea25 spune:
quote:eu ii dau cu linguritza la masa de ora 18.si e mai simplu cu blenderul,inainte ii dadeam prin razatoare si dura mult,acum ii rup pur si simplu in bucati,adaug lapte formula(cam 100 ml) si iese mai apos dar ii plac mai mult decat cereale cu lapte.eu zic ca mai bine biscuiti decat gris cu lapte.si eu zik ca nu e chiar rau 120-140 dim si seara ,ideea e sa manance lactate,fructe,legume si carnitza in fiecare zi,cat mananca ,macar mananca. vorba unei prietene ,care mai avea putin si ajungea la balamuc din cauza nemancatului copilului,dc papa la fiecare masa cateva linguri e bine,dc nu mananca deloc e rau.
Originally posted by Ramoon
si noi suntem un pic mai bine, daca pot sa zic asa adica bea cam 120 - 140 ml dimineata si seara...oricum pt noi e ceva k ea a avut cateva zile cand nu mai vroia deloc...
ideea e buna, o sa incerc si asa sa vedem...dar cum fac? il fac pt bibe sau pt lingurita?www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze TimeeaRamona si Timeea (04.08)
miti ma bucur ca sunteti mai bine.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
ralu80 spune:
Va multumim pentru urari...nu-mi vine sa cred ca au trecut 9 luni.
Mishi felicitari, cu o mica intarziere...v-am vazut si azi la Maruta, sunteti niste dulci.
Sarilla ce mi-ai facut?!...am inceput sa ma uit si eu la serial, si nu reusesc sa gasesc toate episoadele. Trebuie sa dau sfoara in tara pe la toti amicii.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)