PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Merci,mami de motata ...!

Astept si alte pareri...please!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Fetelor care aveti timp,treceti-ne si pe noi in listuta cu inca 2 dintisori(canini)sus la 8 luni si14 zile.Deci pana la urma avem doi jos si doi sus.Multumim.

www.dropshots.com/new.php?userid=257217&successmsg=User settings saved." target="_blank">FILMULETE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

cred ca i-au dat incisivii,nu caninii...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Felicitari Mishi si Mihnea! Chiar ma gandeam cat de obositor trebuie sa fie pentru un bebe asa mic sa stea in aglomeratie si in lumina reflectoarelor! Pupam baietelul sa faca repede nani!
Bulinuta, ma bucur sincer ca Buli nu are nimic si e doar lenes! las ca si cand o incepe sa nu mai stea locului o clipa, atunci sa vezi....
A fost vreuna din voi la Ikea? Eu as vrea sa trag o fuga in weekend sa vad daca gasesc aparatori pt patut, am inteles ca ar avea asa ceva

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Ai dreptate Lucians,incisivii,nu caninii,din neatentie am scris asa,acum am vazut.Merci.

www.dropshots.com/new.php?userid=257217&successmsg=User settings saved." target="_blank">FILMULETE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

In primul rand felicitari Miha si Mihnea! pupici multi de la noi si odihna placuta la bebe mic!
Consi da ar trebui sa ne facem un club. Eu cu el tot timpul ma cert pe tema asta, intr-o seara ii zic merg jos sa fac papa lui bebe si dupa nici 5 min vine cu ea in brate la bucatarie vai nu mai pot ma omoara fa-i ceva. Pai zic ii e foame, da el de colo pai ce sa ii dau papa!!! Ce sa mai zic...Asa el in rest ma ajuta cu baia cu schimbatul dar uneori tare e aerian mai ales daca se smiorcaie copilul de doua ori el gata nu mai pot fa-i ceva ce are.
Bulinutza pupici multi multi lui Bulinel si tie, of course. Vezi ca e bine, numai Bulinel e un pic mai lenes dar oricum nici un copil nu se dezvolta la fel ca altul. Si a mea e destul de lenesa nu se rostogoleste nu se ridica singura numai daca o tin eu, deci mai am rabdare ca la un moment dat va face ea de toate.
Azi s-a simtit mai bine numai ca de cand cu boala si-a stricat de tot programul de somn, nu mai doarme ziua decat f f putin si stiu ca nu e bine dar nu am cum sa o conving momentan. Si am mai descoperit ceva papa solide dar numai daca e ceva nou. Daca simte ca a mai papat asa ceva e cahh.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aaa si legat de microunde aici ei nu zic ca ar fi nociv ci numai cand incalzest in microunde nu se incalzeste unfirom raman hot spots si de aia recomanda alte tipuri de a incalzi papa lui bebe.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu am citit niste lucruri ingrozitoare legate de cuptorul cu microunde. Am trimis documentul pe mail-ul comun pentru cine vrea sa citeasca!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sarilla nu am primit nimic si am si PM activat. Stai ca incerc eu sa iti scriu.
larissa nu la serviciul meu nu m-am intors. Dar lucrez o saptamana pe luna cu o alta firma. Imi convin banii dar si faptul ca 3 saptamani pot sta cu Alexei.
lucians eu stiu ca poti incalzi in microunde dar trebuie sa ai grija sa nu ramana locuri prea fierbinti in mancare.

MISHI FELICITARI!!!!

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Gabitza am citit mai demult, chiar aici pe DC, un articol in care se spunea ca microundele distrug vitaminele. Si eu le incalzesc la bain marine, in cazul in care ramane pilaf.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput