PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Bravo Mihaela! Ai fost cea mai tare...nu ca esti de-a noastra...dar chiar meritai sa castigi!

Am avut ceva emotii...ca tot vedea Medana la voturi....am votat si eu dar doar o data...ca sa fie pe bune!

Bravo inca o data! Esti deosebita....pentru cat ai luptat pentru bebe Mihnea si pentru cum esti in general! Mi-am adus aminte cate ai mai tras cu sarcina..mama eroina ce sa mai....

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

katik, anasia sunteti scumpici...va pupam mult si noi

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Luata de valul bucuriei ca a castigat Mihaela, am uitat sa dam un lui Bulinel voinicel, dar puturosel.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Intru repede ca s-a trezit maimutica!!!
La multi ani!! pt. sarbatoritii de azi
Sanatate multa bolnaviorilor, sa se faca bine...si sa nu mai raceasca niciodata!!!
FELICITARI pentru Mihaele si Mihnea!!!
Noi deja mancam doar pasat cu furculita ca avem un chef de mestecat...numai bucatele!!!Iar ce e pasat cu blenderul nu ne mai place!!!
V-am pupat...o sa citesc din urma ca am de recuperat cam mult!!!

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

consi va pupam si noi...si multumim frumos ca va ganditi la noi

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by ani_nutu

Intru repede ca s-a trezit maimutica!!!
La multi ani!! pt. sarbatoritii de azi
Sanatate multa bolnaviorilor, sa se faca bine...si sa nu mai raceasca niciodata!!!
FELICITARI pentru Mihaele si Mihnea!!!
Noi deja mancam doar pasat cu furculita ca avem un chef de mestecat...numai bucatele!!!Iar ce e pasat cu blenderul nu ne mai place!!!
V-am pupat...o sa citesc din urma ca am de recuperat cam mult!!!

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

vroiam sa te intreb daca Mihaita are dintzuci? k mie mi-e frica sa-o dau inca asa pasat cu furculita... Timeea are 2 jos si se mai vede unul sus in stg. k tare a mai balit zilele astea...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Miti,Ramona,Anasia,Consi,Emilia,Mada si Andra,multumim pt felicitari!

Felicitam si noi,la randul nostru,pe Mihaela si Mihnea pentru frumosul premiu..

Fetelor,vreau sa va-ntreb si io daca voi folositi cuptorul cu microunde sa-ncalziti una,alta pt bb ? Io,de ex,daca azi fac pilafior cu out,opresc si pt maine o portie,ca sa-i amestec cu peste,pui sau spanac.Ei bine,e mai simplu sa-l incalzesc la microunde si-apoi sa amestec cu altceva.Nu stiu cum altfel l-as putea incalzi?Voi cum faceti?Am auzit ca-i nociv cuptorul.Noi il luasem doar pt floricele...

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

multumim din suflet!!!!!

suntem fericiti ca am castigat dar suntem foaaaaaaaaarte obositi. este foarte greu pentru bebelusi sa stea atat timp in caldura aia si in vacarmul creat de 17 de mamici cu peste 17 de copii intr-un spatiu asa mic.

sunt bucuroasa ca mihnea va aparea in reviste, pentru el am participat.
multumesc pentru voturi, sunt buna de cinste!!!!!

vorbim mai tarziu, sa ne odihnim putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Zici ca isi face singura teatru de papusi cu manuta ! ce dragalasa e ! ...ce e aia bili-bili ?

Baita e bili-bili,asa-i zicea Andrei cand era pitic.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Buna intrebarea cu microundele Lucians,si pe mine m-a framantat un timp ideea asta dar intreband pediatra ,mi-a spus ca nu ar fi recomandata mancarica incalzita la microunde pentru bebei.Eu fierb putina apa, bag in ea castronelul cu papita si se incalzeste intr-un minutel.

www.dropshots.com/new.php?userid=257217&successmsg=User settings saved." target="_blank">FILMULETE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA

Mergi la inceput