Nazdravani de august-septembrie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
ankalaura spune:
Hello
Am avut si noi serbare - groaznic!!! Am innebunit de cald, toti venisera cu catel, purcel, bunici, matusi, copii de tzatza, ce mai, am innebunit!!! Nu se auzea nimic, curgeau apele pe noi.
Dupa o aventura de vreo saptamana in care am tot asteptat rochita, am primit-o aseara, am calcat-o la timp - Eliza a fost extrem de fericita cu rochita de zana!!!! - insa azi a agatat-o cumplit pe scena sau pe o treapta in vreo aschie mai zdravana, ceva... - nu stiu daca se mai poate repara, ca e vizibil - si asa aruncaram noi pe geam un milion juma' cu machiaj cu tot, ca sa ne umplem de transpiratie si nervi.
Acuma, sunt carcotasa poate, dar, nene, eu sunt disciplinata in astfel de situatii!!! Bai, vorbeau unele langa mine de Zona Zoster! (Si nu era zona zoster de aici de la noi de pe forum!!!) - la ce naiba stateau mai in sala??? Un copil mic de mic, urla ca din gura de sarpe, iar posesoarea lui, in loc sa iasa cu el afara, tot incerca sa il linisteasca aratandu-i pe fratiorul mai mare pe scena, ca si cand ala mic pricepea ceva in afara de caldura cumplita, mirosul apasator, si stresul de a sta unde nu avea el chef!!!
Comentau toti ca de ce nu e suficient aerul conditionat (erau 4 aparate!!!) si de ce nu au dat tuturor microfon. La asta nu m-am abtinut si le-am zis ca s-ar auzi daca ar tacea din gura! Le-a sarit basca.
Pai da mai, nu aveam dreptate? Ce, erau la spectacol??? Sa se duca dom'le la variete'!! Nu la serbare de gradinita!
Anyway, una peste alta a fost dragut, si am pus si niste poze, dar inca le rumega yahoo, asa ca va dau locatia ulterior.
Pupici si noapte buna
edit ca sa revin cu linku':
http://new.photos.yahoo.com/ankalaura/album/576460762404495886
dana_ene spune:
Anka, asa doamna, ca eu pandesc de cateva zile linkul cu poze
.
Frumoasa foc ZANA-ELIZA
! Felicitari!
Cat despre experientza cu serbarea.... hmmm.... eu stiu? Probabil ca asa va fi de multe ori, cine stie? Stai si eu mai aproape de copii.
Liliacule, ce dulce e ghiberdica
!!! Cea mai frumusica din grupa.
A fost o ciupercutza pe cinste
.
Cand au crescut copilasii nostri?????????
M-a apucat nostalgia....
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
liliac1 spune:
cris Cam asa e si la gradi la noi. Daca as fi vrut sa duc fata in continuare, nu ar fi fost nicio problema. Doar in august se inchide pentru curatenie. In rest, toti copilasii sunt grupati intr-o clasa, nu au activitati ci doar se joaca si sunt supravegheati. Asta e o chestie buna pentru parintii care n-au posibilitatea sa ii tina acasa. Asa ca la fel, se nimeresc 5 de grupa mica, 2-3 de grupa mare, 4-5 de grupa pregatitoare... Nu vreau sa ma gandesc ce harmalaie iese ![]()
La Iris la cresa mai vin copilasii??
anka Ce Zana super fuse Eliza. Las-o incolo de rochie, ce daca s-a stricat
? mama ii cumpara la anu' alta
Desenele de pe fetisoarele lor m-au dat gata! A fost cineva de i-a pictat? Sau fiecare parinte dupa propria inspiratie?? Mi-am amintit vis-a vis de asta ca de 1 iunie mergeam frumusel pe strasse si erau o multime de copilasi pictati. Normal ca fii-mea voia si ea, dar nu am descoperit pe unde se faceau astfel de desene, asa ca a doua zi cine o machia?? Ma-sa!!! I-am trasat frumusel niste aripioare de fluturas si le-am imbulinat, arata fii-mea ca-n desene animate, numai ca la prima tavaleala pe fetele de perna s-a stricat capodopera, ca deh, era pudra, nu era vopsea. Doamneeee, ce dezamagire pe capul ei...
Asa ca tre sa o duc sa o pictez odata si-odata. Poate la mare (daca ajungem!!) gasim pe vreunul pe marginea strazii sa ne execute un desen mai rezistent.
dana_ene Sar'mana de copliment. Normal ca eu o vad pe fii-mea cea mai frumoasa
dar si cand privesc in ansamblu imi dau seama ca de fapt toti sunt frumosi. Asta ma intrebam si eu intr-o zi: cand au crescut copilasii nostri. Mai ieri erau neputinciosi si ne chinuiau cu pampersul
si acum, dintr-o data sunt omuleti cu care se poate negocia dar cel mai important, putem sa ii convocam sa ne ajute si o fac cu responsabilitate. ca sa nu mai spunem ca deja Roxanica-mititica deja a ajuns in plin proces de prestat la olita. Doamneeeee, ce-a trecut timpul!!
De azi copila mea va pleca in vacanta la mamaia-sa. Vin sa o ia si deja mi se face dor de ea, dar ma imbarbatez si eu si-mi zic ca pentru ea e excelent sa stea in curte, la aer curat... Oricum, socrii-mei o sa aiba grija de ea, nu-mi fac probleme, dar faptul ca n-am s-o mai vad eu seara si n-o sa-mi mai aline ea "durerile" ma face sa am asa...o strangere in piept.
Uof, cine-o sa-mi mai ceara in fiecare seara sa-i cumpar suc "Figo" si "Hubba-bubba cioco-balana"
??
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
irinuca spune:
Intru si io fix 5 secunde ca's crizata rau ca n'am timp sa fac tot ce-mi trebe.
Marti e ziua fetii.Adica a trecut deja 1 an!Nu-mi vine sa cred!facem party la socrii in curte, cu gratar, copii, taiat de moate, rupt de turta, ales de pe tava...Asta marti seara.Booon.Apoi, miercuri (adica a doua zi!)dis de dimineata plec cu Radu (numa' noi 2)la mare la Olimp (ne-a produs tasu' bilete).Restu gastii (adica Mircea cu Ralucuta si cu socrii)vin luni si ne mutam la 2 Mai.
maine plec cu copiii la tzara la ai mei ca s-a copt zmeura si astia ai mei, amandoi,sunt super disperati dupa ea.
Asadar....nu stiu ce sa fac mai intai.Bagaje, cumparaturi, pregatiri pt. party......
gata,timpul a expirat!!!!Va pupez!
dana_ene spune:
Da mai, Lili, ca bine zici. Eu o vad si mai mare pe Oana comparand-o cu Roxanica si de multe ori o tratez de parca ar fi de cel putin 5 ani, cu toate ca - pana la urma - tot mititei sunt si nazdravanii.
Ma bucur ca s-a marit si Roxana cat de cat si va spun cu mana pe inima ca n-as mai lua-o de la capat cu un alt bebel (nu ca s-ar pune problema, dar nici nu suport sa ma gandesc iarasi la nou-nascut, etc., etc.)
Irinuca, ce de evenimente!!!
Spor la pregatiri in primul rand si petrecere frumoasa marti, iar mai apoi concediu cat mai reusit!
Sisi spune:
ta raaaa!
Am fost toti trei in Portugalia, a fost super! Ne-am intors si noi de prin umblaturi si calatorii.
Petra a fost foarte bine, ne-am speriat degeaba cu toate amenintarile ca nu e bine dupa varicela bla bla. Am avut grija sa mai stea si la umbra si cu o bluzita pe ea dar oricum vremea a fost blanda, ba chiar racoroasa dimineata si seara asa ca nu o puteam tine numa la vant si frig trebuia sa ii mai dam drumul si la soare.
In rest totul pe acolo SUPERB!!! Am pus o gramada de poze pe webshots, le las pe ele sa vorbeasca pentru ca eu, ca de obicei, stau tare prost cu timpul si nu cred ca o sa apuc prea curand sa va dau mai multe detalii...
Va pupacesc si ne mai auzim, nu am disparut iar, promit sa nu!
http://community.webshots.com/user/sisi03
dana_ene spune:
Sisi
, pozele au fost fantastice, facute de adevarati profesionisti
, peisajele... senzationale, Petra e o frumusete in miniatura, iar mami e superba.
Ce povesteste Petra despre vacanta aceasta? Sunt tare curioasa ce a retinut, ce i-a placut mai mult?
Multumesc pentru poze, pe mine m-au remmontat putin, in dimineata asta sunt cam morcovita fiindca dupa-amiaza merg la control sa-mi fac colposcopia si eco vaginala.
Of...
Sisi spune:
Petra a retinut caruselul :-)
Glumesc, oricum asta era scopul fiecarei zile si amenintarea de baza ca sa stea cuminte. A fost insa foarte incantata de tot, incepand de la zborul cu cele doua avioane, de aeropoarte, de masina pe care am inchiriat-o, de plaje, de piscina, de Zoo Marin si delfini... iar cand a ajuns la gradi nu stia cum sa strige mai tare ca ea a fost in Portugalia. A luat de acolo cadouase pentru teacher Anca si pt miss Vio etc etc... ea a vrut. Si culmea ca ea le-a si dat cui trebuie, fara sa o ajutam noi. Bine, ca daca ne luam dupa ea ar fi trebuit sa luam cadouase si la toate fetitele din grupa si din alte grupe... dar am oprit-o, ne ruina ...
http://community.webshots.com/user/sisi03
mihaela_s spune:
Ciao fetelor,
Mai suntem si noi pe-aici, mai rar ca timpul e foarte dramuit, serviciu, casa, copii si activitati pentru suflet...
Am avut si noi serbare, copiii au facut o sceneta foarte draguta, Scufita Rosie, iar Silvia a fost personajul principal, va dati seama ce mandra am fost. Sigur ca toti copiii au avut roluri dragute, textele au fost la fel de multe pentru toti, au cantat, apoi au dansat. Pe protagonista o puteti vedea si in actiune, mai sunt cateva filmulete acolo...
Copiii au crescut in 3 luni, de la serbarea din martie, de nerecunoscut! Au fost cooperanti, n-au mai fost retrasi si rusinosi, au spus cu voce tare si foarte bine rolurile. Ce mai, avem copii mari!
Plecam si noi toti 4 in concediu, marti dimineata, in Grecia. Mergem 2 zile sa vizitam Atena si apoi mergem la mare, la soare...abia astept! A fost destul de greu anul asta, am sa va povestesc poate despre ce e vorba, va fi greu si in continuare, relaxarea asta e ca o oaza in tumultul vietii noastre.
Va doresc la toate concedii minunate, sa aveti copii sanatosi si isteti. Sa ne reauzim cu bine!
Am vazut pozele copilasilor, toti au fost minunati la serbari, putem fi mandre de ei! Am vazut si pozele din concediul lui Sisi, superbe!
dana-ene, sanatate! 
Mihaela si fetele mele
ankalaura spune:
Hei, Mihaela! Ce mai faceti?
Ce dragalasa e Silvia si cat de mult a crescut! Nu mai are figura de copilas, ci este expresiva ca o domnisoara!
Sisi - am vazut si pozele voastre. Grozave! Chiar deosebite, asa cum spunea si Dana. Super haioasa mandra cu ochelari! De cate ori o vad, imi repet asta :)
Noi suntem, ca de obicei, in vrie... In sfarsit, dupa seculare gandiri si razgandiri, ne-am luat aer conditionat
Trebuiau sa vina sa il instaleze ieri, asa ca de dimineata de la 8 m-am trezit, ca sa golesc holul (l-am pus pe hol, ca e mare si in mijlocul casei
. L-am pus pe barbatu-miu la mutat mobila - avem un garderob din lemn masiv, baban de tot, cu sifonier pe o parte, are o suta de mii de kile.... - am scos mochetele, am mutat dulapul de pantofi (care are si ala aproape 2 metri lungime, ca de inalt nu e prea inalt),... si stai si asteapta pe baieti. Sa vina? Te-ai gasit! Culmea! Supa pe la 3 jumate, cand nu mai speram sa apara. Cica vin. Stai drepti si asteapta-i. Suna inapoi peste 10 minute, ca nu mai vin, ca i s-a facut rau unuia dintre ei (ce-i drept, era cald tare)
Asa ca am lasat-o pe azi. Au venit pe la 8 si da-i scandal, gauri in pereti, praf, groaznic!
De ce i se facuse rau baiatului? Ca fusesera la baute cu o seara inainte, si nu dormisera, ca de la baut au mers la instalat aere conditionate!!!
Cand credeti ca au terminat cu instalatul aerului??? Pai pe la 11 jumate!!!
Ca tot ma trezisem devreme, am bagat la spalat, si cat au mosnondit ei la aer, am calcat. Dupa care ma suna mama sa imi spuna ca e sarbatoare mare de tot, Dragaica - Too late, mama, ca eu am si spalat, am si calcat deja....
Ei, si senzatia zilei care credeti ca a fost. Am iesit ca taranii in spatele blocului (nu ca as avea ceva cu taranii
) sa spalam mochetele (urasc asta! dar urasc!!!) (nu sunt mari, vreo 2 m fiecare, si sunt 2) - dar ce mama naibii sa fac, ca nu le puteam spala in cada si erau pline de nisip (noi nu intram incaltati, dar unii mai intra). Si am spalat mochetele - noroc ca la noi e discret, cu alei inguste si copaci multi, ca muream de rusine spaland mochetele in spatele blocului - si Eliza a tras o balaceala de zile mari intr-un lighean, langa noi. O mai udam cu furtunul, se distra de nu se putea...
Asa ne-am petrecut noi weekendul acesta ![]()
Va pupam