casatoria???!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

In primul rand mii de scuze!!!!!!!!!
Draga Dya, mesajul meu nu trebuia sa contina caramizi, pe-astea le vad abia acum, m-am cam grabit sa postez.
Victoria, mii de multumiri, esti prima persoana care m-a 'receptionat'...pana acum, sper. Nelamurirea pentru care alcatuisem un nou subiect ('Dragoste sau casatorie'), era despre 'cusca', aparitia si dezvoltarea ei la humanoide, raspandirea si...etc. Expresia folosita de tine: "cusca si-o face fiecare", se pare ca mi-a dat un imbold de a nu ma mai intreba, de a spera ca data viitoare o sa fiu mai atenta cu mine, cu ce permit sau nu, sa se intample, cu ce ma complac sau nu.
Crysa, stai cuminte. Daca la tine e ok, nu merita. Timpul schimba multe, regretul de a distruge ceva, este mai mare si poate umbri ceea ce crezi ca vei construi. Daca poti sa-i clarifici si 'lui' asta, cu delicatete, cu atat mai bine, dar nici nu te gandi mai departe. Timpul nu se intoarce, ce cladesti cu greu se poate spulbera intr-o clipa, din vina nimanui. Asta e parerea mea...
Bine'n toate, Miha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

quote:
Originally posted by crysa

ce mai pot eu sa fac acum?

Cred ca eu as face ce mi-ar spune inima.
Inima ta ce iti spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Draga Chrysa, 12 ani sunt 12 ani si in timpul asta te-ai schimbat si tu si el. Tu il iubesti pe cel de acum, el vrea sa se intoarca la cea care esti acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Crysa, ai de ales intre un om care te iubeste, te-a ales sa-i fii partenera de viata si ti-a daruit un copil, si altul care s-a debarasat de tine acum 12 ani si acum s-a gandit ca parca i-ar mai place o data.... Scuza-ma ca sunt dura, am incercat si eu " remake-uri", dar ciorba incalzita nu are gust... Si are dreptate cine a spus mai sus, el o vrea inapoi pe cea de atunci... In ce ma priveste, vizavi de prima mea iubire din studentie, nu pot decat sa ma minunez cum am putut sa-mi pierd atata timp si sentimente... degeaba....iar pt. cel care s-a despartit de mine, ii doresc sa nu incerce sa revina...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Crysa , mesajul tau i-mi aduce aminte de o melodie : Stiu ca nu mai esti amore mio , dar mai da-mi o noapte de adio si apoi sa ne spunem : NU MA UITA. Nu te supara pe mine, dar daca el se indobitoceste peste noapte ( si-a dat seama ca a fost bou) iar tu ramai cu inima zdrente si cu casnicia pe butuci?
Intotdeauna ce nu avem o sa ni se para minunat, extraordinar, numai pentru simplu motiv ca nu e al nostru. Eu, in locul tau m-as uita inca o data la sot si la copil si la ce-ti ofera ei. Oare esti cu adevarat fericita, daca mintea ta zboara in urma cu 12 ani? Crezi ca merita schimbul?
Nu vreau sa te critic, cred ca te simti groaznic ca intre ciocan si nicovala, dar am fost mai directa tocmai ca tu sa nu reactionezi dupa primul impuls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Te inteleg perfect stiu ce simti am trecut printr-o situatie similara,dar fete au dreptate stii vorba aia"nu da ciora din mana ptr cea dupa gard".Gandeste-te bine daca merita.

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Fetelor, cititi subiectul "nevasta=amanta" , e si asta un raspuns.

Mergi la inceput