Din nou despre fumat
Raspunsuri - Pagina 9

jeni71 spune:
Buna fetelor!
Cele care se pot lasa e ideal, eu sincer le-am rarit enorm, dar sambata cand am fost la nunta am fumat recunosc vreo 4-5, dimineata mai bagasem la un ness cu lapte inca 2. Insa am zile cand nu fumez deloc. Totul e sa nu vina careva ca ma corupe. Daca sunt singura nu intra tigara. De fapt nici inainte cand eram singura nu-mi trebuia tigara.
Mirela_ms heeeeeeeeeeelp. Am aflat cu ce doctor a vorbit doctorul meu pt nastere si poate tu stii mai multe despre el - dr. Pupaza. Cum e, e bun? Sau ce stii despre el ? Mersi, pupici
{pup] pe toata lumea!
Jeni33+

Ralluca spune:
Salut, am tot vrut sa postez la acest subiect dar abia acum am ajuns.
Eu m-am lasat de fumat cu 2 ani inainte sa raman insarcinata - bine, speram sa treaca mult mai putin
Apoi sarcina mea s-a oprit in evolutie - cu toata viata sanatoasa, analize si tot.
Acum sunt din nou ba ma deranjeaza fumul, ba mi-e dor de o tigara. Nu m-as apuca din nou, dar mai mult datorita dependentei decat raului pe care-l fac tigarile.
Am citit ca pana la 5 pe zi nici nu se cunosc, mai ales comparativ cu aerul pe care il respiram, gaura in stratul de ozon, cernobil etc. Si singurul risc demonstrat pentru copiii de mame fumatoare este sa aiba greutate mai mica la nastere.
Va rog nu dati cu rosii, insa sunt atat de multe lucruri mult mai periculoase pentru copil incat nu vad ce ar face 2-3 tigari pe zi sau din cand in cand. Pana si cafeaua e mai toxica. Mai rau face stresul combinat cu complexele de vinovatie.
Desigur ca pentru fumator in sine este mult mai bine sa se lase, pe copil nu stiu cat de tare il afecteaza in realitate.
Va pup!
Raluca 12+ posibil

mirela_ms spune:
Fetelor eu tot atat de multe fumez,10-15 dar mi-am propus de la 1 iulie sa nu mai fumez deloc si sper ca asa o sa ramana cu atat mai mult cu cat se vor si scumpii ! Decat 2-3-5 numai ca sa ma amagesc mai bine deloc !
Jeni nu stiu prea multe despre dr.Pupaza dar numele imi suna cunoscut,nu stiu daca nu cumva chiar sotia unui var sa fii nascut cu el,ma interesez. 27+