Starbucks Coffee in Romania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by sirimie

E si ceva snobism
Ma astept la represalii

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

eu recunosc ca-s snoaba si fitoasa si de abia astept sa se deschida Starbucks. mai ales ca nu se fumeaza!
stiti cumva unde se va deschide si cand?
a pus cineva un tabel cu caloriile din cafelutele noastre si nu numai. o macadamia de-a mea are 380 de calorii. m-a cam dat pe spate.ma gandeam eu ca are vreo suta asa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Si eu sint addicted to Starbucks...fetelor canadiene, mie mi se pare ca Tim Hortons a coborat standardul din pacate si i-am parasit, calitatea cafelei nu mai e aceeasi ca acum cativa ani.

Si eu voiam sa intreb unde apare Starbucksu' in RO ca sa ma abonez la el la vara?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Daca o sa fie si in Ro cit e si aici (vreo 5$) o cafeluta, nu stiu chiar citi o sa isi permita sa cumpere in fiecare zi cafeluta de la Starbucks. E buna tare, dar aici mai toata lumea isi permite sa ia una in fiecare dimineata in drum spre servici sau la lunch; in schimb, in Ro o sa fie un treat numai pentru cei cu banisori si snobi ca sa se laude ca isi beau cafeaua la Starbucks, din pacate:(. Slava Domnului ca nu sint bautoare de cafea, dar oricum nu as da 4-5$ pe o cafea in fiecare zi cum fac unii, in general pustimea. Si, da, are multe calorii ca iti pune si caramel(la unele) si frisca aia cu tona...Uite asa, fara sa iti dai seama, bagi sutele de calorii.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by maru

AlinaCan, ai mare dreptate!
Abia astept sa vina timpul frumos, pentru noi Ice Capucinoul de la Tim Horton e asociat cu plimbarile la Niagara, la Nagara-on-the-lake, o Doamne, nu mai vine vremea calda odata!
Doamne'ajuta!

Well, Maru tu astepti timpu frumos pt un Iced cappucino? Asta da rabdare. Vreau sa-ti spun ca pe mine nici cele -30gr de afara nu m-au oprit sa-l savurez in masina. Nebunie curata, addicted pe veci.
Khristin, se poate sa ai dreptate cu standardul, dar eu consum 90% Iced Cappucino si ala e cel mai bun la Timi. Iar daca vrei sa bei cafea la o poveste sau lectura de carte atunci da prefer un Starbucks, Second cup, caci sunt mult mai stilate, Timi inauntru e mai modest aranjat. Dar de obicei suntem in graba si luam de la drive through si plecam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mie mi se par gretoase toate capuccino, frapuccino, mocha. Dar sint singurii in care am incredere totala ca fac cafeaua decafeinata si-n america Starbucks sint in toate librariile Barnes and Noble, asa ca-i vizitez des.
Iar dulciuri la fel. Ce cofetaru' lu' peste a inventat biscoti astia...ca-s mai rai ca eugenia de pe vremea lui ceasca. Iar cheesecake-urile sau carrotcake...dezgustatoare de dulci si au o tona de unt. Sandvisurile sint bunicele si proaspete.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu pun pariu ca n-o sa fie interzis fumatul in Romania - cel putin nu in totalitate. Si ca probabil nici n-au sa fie toate specialitatile care sint acum in americi (la fel ca si la MacDonald, va fi specific pietei locale)

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

He, he... sa va vad peste cativa ani, cand copiii vostri or sa intrebe cum m-au intrebat pe mine elevii acum cateva zile, vazandu-ma cu o stacana de cafea neagra, tare si tzapana, productie proprie:
" Vai, cafeaua poate sa fie si culoarea asta inchisa??"

(Dupa perplexitatea de rigoare mi-am dat seama ca pentru generatia noua cafeaua este bejulie si made in Starbucks! Si, ca sa-mi vars oful pana la capat, ieri am ramas cu gura cascata cand un elev de-al meu de clasa a 8a n-a stiut sa-mi spuna de unde luam lemnul (vorbeam de reciclare, bla, bla..) Cand i-am dat vestea ca lemnul se "trage" de la copacii din padure, a ramas foarte mirat si pe ganduri....el credea ca lemnul vine de la Lowe's si Home Depot :) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Eu pun pariu ca n-o sa fie interzis fumatul in Romania - cel putin nu in totalitate. Si ca probabil nici n-au sa fie toate specialitatile care sint acum in americi (la fel ca si la MacDonald, va fi specific pietei locale)

Despre Andrei

eu as vre sa te inseli in legatura cu fumatul.sper sa nu se mai fumeze nicaieri. deja lucrurile merg spre bine . in Malluri nu se mai fumeaza ,in centrele comerciale nu se mai fumeaza. se respira mai bine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Da, suna bine. Din pacate, nu poci sa beau cafea de nici un fel, nici macar cappuccino. Asa ca, daca nu au si ceva sortimente cu cacao, nu ma pot lauda ca-mi savurez cacaoa la Starbucks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

un elev de-al meu de clasa a 8a n-a stiut sa-mi spuna de unde luam lemnul (vorbeam de reciclare, bla, bla..) Cand i-am dat vestea ca lemnul se "trage" de la copacii din padure, a ramas foarte mirat si pe ganduri....el credea ca lemnul vine de la Lowe's si Home Depot :) )
quote:

Eu stiu un pusti care a zis ca laptele creste in frigider...

alice

Mergi la inceput