Starbucks Coffee in Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

tu zici bine ,Alice,dar pe mine ma dispera ca toti fumatorii din mall se strang acolo si tot timpul e full. in ultimul timp mi-am luat cafeaua la pachet.un exemplu! ieri dimineata la 11 era full,full la gloria din mall vitan. asa ca am luat-o la pachet si am baut-o la cafeneaua de jos unde nu se fumeaza si e liber.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Starbucks e misto, si mai sunt si alte firme bune, dar ceea ce mi-a placut mie la cafenelele astea este atmosfera dinauntru: lume linistita citind ziarul sau o carte buna la o cafelutza, studenti raafoind cursuri tolaniti in fotolii, etc. Nu tu fum de tigara, galagie, etc. Sper sa reuseasca sa-si pastreze standardul si in Ro. Iar de scumpi, nu-mi par prea ieftini nici aici, daca cumperi altceva decat cafea normala, treci bine de 3-4$ in functie si de size-ul care-l ceri. Dar e fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Pentru mine e prea scump. Asa ca ma bucur ca dr mi-a interzis consumul de cafea, ca eram addicted de Star* de la Chapters. O revista buna si o cafea si ceva dulce si....waw! Tim Horton, here I come!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by maru

Pentru mine e prea scump. Asa ca ma bucur ca dr mi-a interzis consumul de cafea, ca eram addicted de Star* de la Chapters. O revista buna si o cafea si ceva dulce si....waw! Tim Horton, here I come!

Doamne'ajuta!

Well si eu addicted la Iced Cappucionoul lui Tim Hortons, dar nu neaparat ca e mai ieftin ci ca e cel mai bun -- am incercat acest sortiment si la Starbucks si la SecondCup si la Timothy si degeaba, nu se compara, am zis in gluma ca Tim Hortons poate pune ceva drog in Cappucinoul asta ca asa un feeling iti da (n=am incercat drog pana acum dar vorbesc la level de cum imi imaginez ca ar fi senzatia :) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Eu merg mai des la mallul de la Feeria . Acolo nu-i asa de multa lume. Dar as dori sa merg la Starbucks. Macar si pentru ca am citit atatea despre ei in presa de afaceri.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

AlinaCan, ai mare dreptate!
Abia astept sa vina timpul frumos, pentru noi Ice Capucinoul de la Tim Horton e asociat cu plimbarile la Niagara, la Nagara-on-the-lake, o Doamne, nu mai vine vremea calda odata!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

E si ceva snobism
Ma astept la represalii

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

si mie mi se par cam scumpi.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Pe aici e singura cafenea in care nu e permis fumatul si de aceea sunt mare fan. Pot sa stau si eu ca omu' la o cafea, cu copilul dupa mine, fara sa inspir fumul nesimtitilor care mi-l sufla in nas. Mie imi place mult white chocolate mocca, si cald si rece!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput
Mergi la inceput