Starbucks Coffee in Romania

Starbucks Coffee in Romania | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Fetelor am tot citit ca anul asta vom avea si noi in tara cafeneaua Starbucks si ma bucur pentru asta.
Eu sunt fun si nu ratez de fiecare data cand plec in strainatate sa nu beau coffee la ei.

Mai mult de atat stiu multi oameni care se vor bucura...brand american.

Va place? Ati consumat ceva de la ei?Coffee? Dulciuri?

http://www.businessmagazin.ro/articole/CEL-MAI-PROFITABIL-BUSINESS-1166-1.html

Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Subscriu !!! Si eu sunt la fel, de fiecare data cand plec in strainatate nu ii ratez. E genul de cafea pe care as bea-o oricand. Nu imi placea aia foarte tare, gen espresso. Dar oricum pentru cei care beau cafea "adevarata" asta e un fel de blasmefie .

Am auzit si eu ca vor veni in Romania, nu stiu de ce nu au facut-o pana acum. Mie mi se pare ca suntem o natie de bautori de cafea...

Oricum de abia ii astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Mi-ar place si mie sa beau cafea de la Starbucks... Sa ma simt si eu precum Carrie Fisher...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mmm , abia astept!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Va scriu cu o ceasca de cafea Starbucks in mana, preferatul meu e semi-skimmed latte, dar au atatea forme si combinatii ca nici nu stii ce sa alegi.
Ma bucur ca vine si in Romania ca sa va bucurati si voi de acceasi placere dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

lau10 de ce ne faci una ca asta?
Sper sa bem si noi cat mai curand...

Ma bucur ca suntem ceva persoane care ne dorim sa bem coffee de la ei, sa mergem sa bem coffee...pana seara tarziu

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si eu sunt mare fan de Starbucks! Au atatea bunatati ca nu stii ce sa alegi, abia astept sa apara si in Ro.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Acu depinde si cu ce preturi intra pe piata... dar cum sunt cafengie cu state vechi sigur o sa incerc multe sortimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si mie imi place cafeaua de la starbucks si ajusnsesem sa beau si doua pe zi, in conditiile in care eram la cura de slabire :))..si nu vedeam rezultatele pe care le-as fi vrut...pana intr-o zi cand mi-a trimis cineva un tabel cu cate calorii contine o cafea...fetelor e jale. O Caramel Machiato Grande are in jur de 450 de calorii, o White Chocolate Mocca (alta preferata de a mea) are in jur de 400..si tot asa. Siropurile pe care le pun in cafea si frisca cred ca sunt cauza.
Asa ca le-am mai redus si cand imi iau cer fara frisca (desi nu are nici un farmec :( si cu lapte degresat.
http://www.calorieking.com.au/foods/calories-in-fast-foods-take-aways_c-Y2lkPTIwJmJpZD02NzYmc2lkPS0xJnBhcj1od2Y.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu pana la Starbucks ma multumesc cu Gloria Jean's. Macadamia latte e preferata mea.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Si mie-mi place Gloria Jean's - ma topesc dupa "latte caramelatto" si dupa fotoliile lor confortabile. Dupa o zi de shopping imi place sa ma prabusesc intr-un fotoliu urias de la Gloria Jean's.

alice

Mergi la inceput