Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Alinuta, m-ai impresionat cu cuvintele tale frumoase. Si eu ma gandeam daca il voi putea iubi si pe Rares la fel de mult ca pe Tudor. Nu numai ca il iubesc, il ador .

Andra, ce ne-am face noi fara tine. Bine ca ai nascut ca altfel ramaneam neintalniti . E tare fain locul propus de tine. O sa putem sa vorbim si noi si sa se jhoace si copii.

1. Andra cu Luca + Fred si tatal lor
2. Bibi cu David + Ianis si tatal lor
3. Crisa cu Tudor + Rares si bona lor (pentru cunoascatoare, tatal
este in actiune )

Sa mai zic si eu cate ceva de noi: Tudor este baiat mare, nu mai are pampers nici noaptea. Chiar de a doua zi dupa ce am fost la psiholog (fara nici o legatura cu asta, ca nu apucasem sa vorbesc cu Tudor sau sa iau vreo masura spusa de ea), nu a mai facut pipi asa des noaptea. Il scoala Petru o data si il duce la WC si asta e tot.

Psiholoaga mi-a sugerat sa fie treaz de tot cand merge la pipi noaptea (adica trezit de-a binelea, nu pus pe olita cu ochii inchisi si sa ii trezesc dorinta de a fi baiat mare (ce bine e sa faci totul singur) si aici contributia tatalui trebuie sa fie foarte mare... Asa ca am pus-o sa-mi scrie pe hartie si cu foaia am mers la tati sa ii arat ce a zis "doamna doctor". Asa ca doua zi l-a luat Petru pe Tudor in Delta (avea o treaba acolo) si de atunci o tine tot asa....

S-a trezit Rares, care e un copil minunat. E asa de voios si zambaret... Fug

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele!

in primul rand, imi pare tare rau dar nu vom putea sa va tzinem companie sambata. sambata care vine (9 iun) trebuie sa sustzin lucrarea de disertatzie si in we asta vreau sa mai ma uit pe ea, eventual sa fac prezentarea in Power-Point ca nu stiu cat de aglomerata voi fi saptamana care vine si nu vreau sa ma las pe ultima clipa. pe langa asta, s-au anuntzat ca vin in vizita finii nostrii...

sper ca pe undeva intre anivesrsarea asta de 4 ani si aniversarea majoratului vom reusi sa ne intalnim si noi, totusi...

ieri bogdan s-a ciondanit cu un coleg la gradi si ala l-a dat cu capul de un perete... are o rosatura de vreo 4 cm pe frunte...
tac-sau era c-o falca-n cer si cu una in pamant, a zis ca ii scutura bine pe aia la gradi azi, ca educatoarea cica nu a luat vreo masura (io cred ca nici nu a vazut faza), asistenta era plecata nu stiu pe unde si prin urmare nu l-a dezinfectat cu nik, s-a dus el singurel la baie si s-a spalat cu apa (ca nu s-a gandit sa puna si sapun...)

eu sunt mai concilianta si am zis sa-si tzina gura, nu are rost sa faca scandal acuma, cand mai are 2 saptamani si termina gradi de tot! dar pana la urma este si tudor la aceeasi gradi, asa ca il las sa-si umfle muschii!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

este in actiune )
4. Magda cu Alex

Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare fetelor.
nu am mai reusit sa intru cam de multisor. s-au intamplat si la noi destul de multe in ultimul timp. eu am avut probleme cu sarcina. nu mai pot sa merg la serviciu. alex a facut varicela. o forma destul de usoara, dar tot a trebuit tinut un timp in casa. cand toate pareau ca reintra in normal am facut si eu si sotul varicela. eu o forma mai urata, ca de sunt mai cu mot. eu mai am mult pana ma vindec si arat tare rau asa ca nu pot sa ies din casa. alex acum e bine, doar ca sta cu dadaca aproape toata ziua. de fapt il ia la ora 8 dimineata si il mai aduce seara la opt.
merg sa vad ce ati mai facut voi si poate reusesc sa intru maine. inca nu am citit din urma.

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Neata fetele,

Ne trecem si noi pe lista:

este in actiune )
4. Magda cu Alex
5. Madi cu Mariuca + tati (ca sa fim si noi mai multi )

nma - nasol cu varicela, nu e nici o problema pt tine, daca esti insarcinata? Sanatate multa tuturor si sa scapati cat mai usor.

Noi am scapat de amenintarea varicelei (sa bat in lemn), se pare ca febra de acum 2 saptamani a fost datorata unui rosu in gat cam urat, dar daca Mariuca pana acum nu prea mi-a facut rosu in gat, nici macar nu mi-a dat prin cap sa ma uit in gatul ei pana n-am ajuns la doctor. Acum m-am invatat minte, o sa verific si asta.

Altfel sintem bine, mergem la gradi si ne pregatim de serbare, unde n-o sa avem nevoie de costum, dar trebuie sa-i caut o rochita mai deosebita, ca doar e prima serbare. Saptamana viitoare imi iau o zi libera sa colind prin magazine, ca eu nu mai ajung decat foarte rar, toata aprovizionarea a cazut in sarcina lui tati, care respecta strict lista si daca uit ceva, aia e, "n-a fost pe lista".

Am ajuns totusi sa-i iau Mariucai cadoul de 1 iunie (pe care i l-am si dat de w-e trecut, ca n-am avut incotro) - trenulete Thomas & friends (vreo 6 in total), plus o rochita misto, dar mai de vara, ca e cu spatele cam gol .

In rest, in nota obisnuita de obraznicii, raspunsuri de genul hei, de ce tipi la mine, ca eu n-am tipat la tine; m-a pedepsit deja Sanda ca m-a certat, nu ma mai certa si tu, sau nu se procedeaza asa cu copilul, cu doua pedepse, etc...
Si mai nou, avem in parc o fetita care "gratuleaza" pe toata lumea cu apelativul vaco! . La care fie-mea zice: eu nu zic asa, vaco!, eu spun la ferma cresc multe vaci. Mai zi-i ceva daca poti...

Va pup si mai intru pe aici sa ma dumiresc cu locatia intalnirii.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

incerc sa deschid eu noul capitol, ok? la 'In floarea copilariei'....

scuze de incetinela, dar voi pue imediat si linkurile!

deci, va invit pe noual topic, la "In floarea copilariei...
chiar aici

nu stiu care e faza ca nu vrea sa mearga linkul...
imi cer scuze, oricum subiectul nou este deschis si se numeste Juniori de iunie-iulie 2003 (10, sper sa va convina titlul!

inca o data scuze, daca stie careva ce trebuie sa fac sa mearaga spunetzi-mi...

pupici cu lipici, o sa scriu acolo
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput