Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Am scapat in sfarsit de polipi. Totul a decurs foarte bine, Calin a fost un viteaz si un cuminte, nu a plans aproape deloc, decat atunci cand s-a trezit din anestezie si mi-a spus ca i se invarteste capul. L-a operat la 9:30 si la 12:30 eram deja acasa. Acum asteptam cu nerabdare inghetata cea mare promisa de atat timp.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Maadi Ce bine ca ati scapat. Sanatet lui Calin.

Multi pupicei nazdravanilor cu replici dragute.

Amik Ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by madic
Oricum, am observat ca sint singura care-mi fac probleme si o tinem pe Mariuca oarecum izolata in parc, restul copiilor din gasca se jucau cu toti ceilalti, fara ca parintii lor sa-si mai faca atatea probleme daca mai infesteaza pe cineva...

Este foarte frumos din partea voastra :).

Maadi, bravo ca a fost totul bine. Pofta buna la inghetata . Mai faceti si de amigdale? Sper ca nu prea curand...

Noi am primit costumul pentru carnaval, abia astept vinerea viitoare sa imi vad capsuna .

Am savurat perlele Mariucelor si ale lui Flaviu. Sunt niste scumpi :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Asta ca sa vedeti ca un ochi tot mai arunc pe aici

Cornelia, se poate si mai rau....trust me!
David i-a spus bonei sec :"Strange-le tu, ca de-aia esti platita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

sa va spun ca am reusit sa arunc si eu un ochi, dar din pacate n-am vesti despre petrecere, n-am reusit sa dau la telefon de responsabilul cu petrecerile din Herastrau, mai incerc si miine si la o adica poate ma duc acolo, ca voi fi prin zona...daca nimeresc ca eu cu orientarea ...

Dana - mersic de pontul cu lampa, stiu despre ce vorbesti si e chiar o idee super, la Ikea am fost ieri seara si n-aveau lampa care sa-mi placa, in schimb am luat o aplica haioasa in forma de buburuza...verde.

Madic - va tin pumnii sa nu faceti varicela si sa ajungeti la mare

Romana - la Breaza se ajunge cu trenul, dar mai greu, ptr ca e doar "halta", deci opresc doar personalele acolo, si drumul de la gara pina in oras e luuuuung si in panta. Cred ca mai simplu se ajunge cu microbuzul, exista linii spre Breaza, dar nu stiu de unde pleaca, cit costa etc. Totusi eu ti-as recomanda mai curind zona Bran-Moeciu, unde sint multe pensiuni care ofera si masa contra cost, la Breaza nu e asa, in plus eu de cind avem casa acolo m-am saturat de ploaie: au fost doar citeva dati in care sa mergem acolo o saptamina si sa nu ploaua, si cind ploua...ploua, nu e ca in Bucuresti, crede-ma!

Cornelia - Luca a inceput sa mai intre in apa la lectiile de inot, dar tot plinge, dupa cum imi povesteste chiar el seara; sper totusi ca pina la toamna sa scapam de plinsete, ca eu il vreau polo-ist...inca dinainte de-a se naste

Apropo de copii obrazici: Luca in ultima vreme ne serveste aproape numai obraznicii, cred ca e si reactia la aparitia lui Fred, dar nu numai, ca incepuse dinainte. Nu tin minte ceva concret acum sa va scriu, dar e horror, in plus ne imita cind ii facem observatie. Aaa: la un moment dat cind i-am spus "mai, tie nu-ti e rusine sa vorbesti asa?", mi-a replicat "tie nu-ti e rusine sa tipi la mine, copilul tau?" - faza care m-a siderat total. Oricum am observat ca atunci cind e doar cu noi e mai bine, daca insa are si extra-public (bunici, matusi etc.) e jale!

Fred e un simpatic, maninca ca un purcelus si doarme bine, mai are nopti in care la ora 4 A.M. se uita cu ochii mari la mine si n-are nici un gind de somn, dar per total e ok. Eu insa sint cam zombie ca de cind am nascut nu prea am dormit, noaptea el oricum maninca din 3 in 3 ore, si nici ziua nu prea ma indur sa dorm, ca am atita de recuperat din ultimele luni , asa ca string din dinti si astept sa renunte la masa de la 2 copilul sa ma odihnesc si eu.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Andra: dar nu poti sa pasezi altcuiva masa de noapte? Parca nu vroiai sa alaptezi, asa ca imi inchipui ca Fred e pe biberon... Unde face Luca inot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare!

si eu repede, sa va zic vreo 2-3 vorbe...

azi am 3 examene la masterat, sunt un pic stresata la gandul asta, desi sper sa mearga ok ca si in iarna...

tudor mi-a facut febra ieri si alaltaieri, cu frisoane. a fost nasol, da se pare ca azi era mai bine
asa ca soacra-mea a plecat cu ei la tzara. sa smulga buruienile din gradina, ca se sufocau rasadurile. acuma om vedea ce culegem, rosii bune or fi n-or fi da sunt aproape sigura ca il intoarce raceala pe fiu-meu....

luni cand i-am luat de la gradi, am trecut pe langa un camion care descarca nu stiu ce... tudor a ramas cu capul intors spre camionul resp, eu vorbeam cu frate-sau, si peste 2 secunde BANGGGGG !!!! s-a lovit tudor cu capul de un cos de-ala de gunoi agatzat de un stalp!
(seamana cu ma-sa, manca-l-ar mama! eu is mai grozava, am dat cu capul intr-un stalp si nici macar nu ma uitam in spate....)
in fine, i-a iesit ditamai cucuiul, si bineintzeles ca adi (tac-sau) m-a boscorodit de numa-numa...

cam astea-s noutatzile, diseara m-a invitat soatza la restaurantul chinezesc din noul mall... inca ma mai gandesc daca voi manca sau nu melci...

pupici cu lipici si we placut!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Am stat sa citesc ce ati scris, ca am de recuperat deh...

Imi pare rau ca sunt atatia copilasi cu analize proaste, probleme - noi am facut IGE si imunograma si culmea sta f bine. Ori si-a facut tratamentul homeopat efectul ori cine stie ce o avea si Taisia. Ca ea muceste si tuseste in continuare, ma rog.

M-a emotionat f tare mesajul Alinutei, sa va bucurati de fetitze si sa fie sanatoase amandoua !!!

maadi, un pupic lui Calin ca a fost viteaza tare! cat despre stalcit cuvintele, Taisia cred ca-i campioana - doi pamperse, sa nu face nimic, am scotat (in loc de am scos), desfaca etc etc.

Si v-am citit fetele dar probabil ca mi-au murit neuronii ca am uitat ce vroiam sa mai scriu...

merg sa hranesc copilul ca a uitat sa mai manance de seara

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Ce faceti fetelor? V-a molesit caldura?

Va propun ca urmatorul capitol, sa fie deschis la

"In floarea copilariei (4-12 ani) Nici prea mici si nici mari de tot :-). Intrebari, dileme, raspunsuri, prietenie, sanatate."

ca tot urmeaza sa implinim 4 ani.

Andra O sa ma documentez despre zona Bran-Moeciu. Eu as vrea sa am si de unde sa cumpar lapte si sa nu trebuiasca sa tot usrc si sa cobor muntele ca la Predeal, ca m-am saturat anul trecut.

Fetelor m-am inscris la scoala de soferi. Sa vedem ce-o fi. Sper sa nu fiu un antitalent.
Va mai amintiti cum a fost prima data la volan?

Sanatate copilasilor bolnavi.

Anamaria: AI grija sa nu cadeti in canal, ca eu am patit-o desi era capacul pus. Cind am calcat pe el s-a inclinat si am cazut, noroc ca am reusit sa ma sprijin in miini, dar m-am lovit foarte rau la picior, am avut febra a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

ptr ca stiu ca asteptati un semn de la mine referitor la intilnirea de iunie, o sa incep cu asta: de la Balon/insula din Herastrau n-am o veste, n-am reusit sa dau de domunul responsabil de acolo si nici sa ajung in persoana cum imi propusesem (e usor cu copil mic, dar nu chiar asa cum imi inchipuiam eu ). Dar am gasit lista de preturi pe net, si mi s-au parut destul de consistente - peste 35 RON ptr copil si 45 ptr adulti...In aceste conditii, m-am gindit la o varianta alternativa care sper sa fie ok ptr toata lumea, ptr ca nu implica o suma obligatorie, ci fiecare maninca ce doreste, iar copiii vor avea unde sa se joace, nu e asa spectaculos ca in Herastrau, dar e ok, si important e sa ne intilnim, nu?
Asadar: propun sa ne intilnim simbata, 2 iunie la terasa Daimon, locatia e vis-a-vis de Sala Polivalenta, mai precis unde se termina parcarea Salii pe stinga se face o alta parcare, iar acolo vedeti terenurile de tenis, locul de joaca si terasa Daimon, la ora 11:00. Ptr asta va rog sa va inscrieti pe lista de miine pina vineri, iar eu simbata dimineata voi suna sa fac rezervare acolo, la o masa mare cu vedere la locul de joaca al copiilor. Putem sta linistiti pina dupa-masa cind trebuie culcati copiii, au leagane, mincarea e ok (ca gust si ca preturi), au frappe si bere...acum trebuie doar sa ne stringem.

1. Andra cu Luca + Fred si tatal lor
2. Bibi cu David + Ianis si tatal lor
3.

Romana - bafta cu scoala de soferi si felicitari ca te-ai apucat de ea! Despre noul capitol: as vrea sa incercam sa raminem aici inca 2-3 zile pina punem la punct intilnirea si pina intram in luna iunie, ca sa fim legitim acolo, ok?

Dana - nu prea am cui sa pasez biberonul de noapte, decit sotului, care saracu merge le job ziua asa ca...tot pe mine cade magareata. Dar in w-e l-am lasat totusi sa-l hraneasca la 23-24, ca tot avea ceva treba pe net, si eu prin dormitor . Luca face inot la Tenis Club, ii duce cu microbuzul de la gradi, nu stiu cit de bine e si daca va invata ceva, dar trag speranta ca da.

pup u,
Andra

Mergi la inceput