Nu pot sa dorm din cauza cainilor

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si mie mi e o frica de ei! Sunt pe la toate gunoaiele, pe sub masini, peste tot ( in RO ).

Poate facem un export catre Philipine! Si suntem bucurosi si unii si altii.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Si mie mi e o frica de ei! Sunt pe la toate gunoaiele, pe sub masini, peste tot ( in RO ).

Poate facem un export catre Philipine! Si suntem bucurosi si unii si altii.

corinadana mama Ralucai

Cei de acolo vor maidanezi ??

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cei de acolo ii maninca, sint delicatese :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

HA HA HA HA cum ar fi la noi sa umble gainile sau porcii pe strada .

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Liliana DA !

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

In primul rand pentru greata exista remedii naturiste la aprozar (lamai) sau daca greata persista exista medicatie specifica in farmacii.
In al doilea rand, in calitate de iubitoare de animale si implicit catei, nu o sa iti sar in cap pt simplul motiv ca nu sunt saltimbanc si am si spondiloza.
In al treilea rand , ca sa fii mai productiva iti sugerez sa faci o organizatie cu Anca si inca cateva persoane la fel de pasnice si sa va organizati mai serios:faceti o achizitie serioasa de echipament militar (mitraliere, pusti, pistoale, iatagane, buzdugane, topoare, o secure , etc etc) si organizati la ceas de noapte o actiune tip comando de ucidere "din placere" a patrupedelor care va bantuie existenta. Cu siguranta va veti simti mult mai implinite. si dupa ce exterminati toate necuvantatoarele , puteti trece la vanatoarea iubitorilor de animale, mama lor de psihopati tupeisti care cresc "javre" in apartament.
DENIZEL - "I love you!!! "

[quote]Originally posted by mihaelamicka

Since puteti sa ziceti ca sunt cea mai rea femeie care exista... lipsita de scrupule si etc...

MI SE FACE GREATZA... mai sa fie...

oricum o sa imi sara in cap toti "iubitorii de animale" dar since nu imi pasa... si daca maine mi se da pusca sa impusc maidanezi din Bucuresti ... o fac cu placere... pana atuncea ma multumesc cu cema minune cu ultrasuntete achizitionata pentru propria aparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

quote:
Originally posted by ralucah

In al treilea rand , ca sa fii mai productiva iti sugerez sa faci o organizatie cu Anca si inca cateva persoane la fel de pasnice si sa va organizati mai serios:faceti o achizitie serioasa de echipament militar (mitraliere, pusti, pistoale, iatagane, buzdugane, topoare, o secure , etc etc) si organizati la ceas de noapte o actiune tip comando de ucidere "din placere" a patrupedelor care va bantuie existenta. Cu siguranta va veti simti mult mai implinite. si dupa ce exterminati toate necuvantatoarele , puteti trece la vanatoarea iubitorilor de animale, mama lor de psihopati tupeisti care cresc "javre" in apartament.

Now that's an interesting idea! Cred ca ar trebui brevetata.
Sincer, eu as incepe cu "vanatoarea iubitorilor de animale", si anume prin adoptarea unor regulamente drastice pentru buzunarul lor.
Dupa care m-as amuza teribil admirand metamorfoza lor brusca din "iubitori de animale" in zoofobi convinsi.

Zorba came upon an old man planting an apricot seedling and asked why he, an old man, was planting a new tree.
"I live life as though I would never die," was his reply.
"And me, I live as though I might die tomorrow," said Zorba, "which one of us is right?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Anca sunt de acord cu tine. Dar n-o sa vezi, din pacate.

1. Mi-e frica de caini vagabonzi, frica justificata de muscaturi, atacuri. Ii ocolesc, trec strada, ma intorc din drum. Daca stau in fata usii blocului trebuie sa sun sa vina cineva sa ma ia de acolo. Dar desigur, e vina mea, nu inteleg eu cainii si nu am bunulsimt sa invat sa ma port cu ei.

2. Cainii nu au ce cauta pe strazi. Si daca din neatentia autoritatilor s-a ajuns la numarul lor aberant de mare cred ca trebuie facut ceva. Sa dispara de pe strazi.

3. Daca sunt dusi in adaposturi, sterilizati, hraniti, ingrijiti consuma bani. Acuma, mie personal mi se pare risipa de resurse avand in vedere ca avem probleme mai stringente de genul pensionari morti de foame, camine de copii mizere, spitale mizerabile si neechipate, sistem de invatamant la pamant. Parerea mea.

4. Surprinzator chiar iubesc animalele si personal am caine si pisica.

5. Phillipines este o idee buna. Yam-yam-yam!!!!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu nici mustele nu le ucid cu placere, desi imi provoaca mare scarba...Chestia asta cu ucisul cu placere mi-a provocat o greatza si mai mare decat cea invocata anterior...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu nu inteleg cum poate primaria capitalei sa fie atat de impotenta in rezolvarea acestei probleme . Eu as organiza un referendum pentru ca parerile par foarte impartite. Trebuie facuta o estimare cat mai exacta a numarului de caini de pe strazi, a costurilor medicamentelor pentru eutanasie, salariile hingherilor, alte cheltuieli. Populatia trebuie informata exact care este pericolul care il reprezinta acesti caini pe strada, numarul victimelor, costurile cu vaccinarile antirabice, etc. Daca mai mult de jumatate din bucuresteni voteaza pentru eutanasie atunci trebuie organizata o campanie rapida (max o luna), foarte intensa de strangerea si eutanasierea cainilor. Odata cu aceasta campanie trebuie introduse buletinele pentru caini, fiecare animal trebuie sa aibe stapan, acte cu poze, etc. Cainii care nu au stapan sa fie eutanasiati, cei cu stapani sa fie tinuti pe proprietatea stapanilor nu in strada iar stapanii sunt responsabili si platesc daca cainele musca sau zgarie masini, etc.

Cred ca referendumul este o idee buna pentru ca atunci majoritatea va decide si nu este democratic sa te opui . Daca bucurestenii vor vota pentru mentinerea cainilor pe strazi, atunci isi merita orasul asa cum este iar cei care sunt nemultumiti pot sa emigreze spre tari mai curate .

Mergi la inceput