Nu pot sa dorm din cauza cainilor

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Liliana29s, in articol se spune si cati catei au fost adunati de pe strazi si eutanasiati si situatia e din ce in ce mai dramatica....asta nu iti ridica un semn de intrebare ca poate eutanasia nu este solutia cea mai buna?...Inutil eutanasiezi mii de catei daca alte mii se inmultesc nestingheriti....asociatiile de profil au facut studii, care au fost si prezentate public, din care reiesea ca unica solutie viabila este programul de sterilizari pentru a stopa inmultirea galopanta a cateilor fara stapan.
Nu e momentul sa ne intrecem in linkuri acum;)....oricum discutia asta in contradictoriu nu aduce nimic constructiv, motiv pentru care eu ma si retrag de la dialog:)

Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

un om care ataca alt om si il raneste, ajunge la inchisoare, poate pe viata;
un caine care musca un om trebuie inteles? si dus la terapie sau la "psiholog"?

mi-e teama ca multe din efuziunile acestea pro-maidanezi, pro-comunitari, nu sunt decat niste fatade, deh, dau bine...

SARBATOARE FRUMOASA!

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Ai dreptate Mihai ficare stie adevarurile lui . Macar suntem de acord asupra faptului ca ar trebui sa inceteze violenta impotriva cateilor. Asa inversunata cum ma vezi impotriva lor la fel de urit fac daca vad vreun timpit aruncind cu pietre pentru distractie in catei.
Eu continui sa sustin ca doar cu eutanasierea o sa scapam de problema, sunt prea multi pentru a fi adoptati sau a fi tinuti in adaposturi iar pe strada in nici un caz nu mai trebuie lasati.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:
Originally posted by Mihai33

Liliana29s, in articol se spune si cati catei au fost adunati de pe strazi si eutanasiati si situatia e din ce in ce mai dramatica....asta nu iti ridica un semn de intrebare ca poate eutanasia nu este solutia cea mai buna?...Inutil eutanasiezi mii de catei daca alte mii se inmultesc nestingheriti....asociatiile de profil au facut studii, care au fost si prezentate public, din care reiesea ca unica solutie viabila este programul de sterilizari pentru a stopa inmultirea galopanta a cateilor fara stapan.
Nu e momentul sa ne intrecem in linkuri acum;)....oricum discutia asta in contradictoriu nu aduce nimic constructiv, motiv pentru care eu ma si retrag de la dialog:)

Mihai

mihai, la fel k si in cazul castrarilor, eutanasia trebuie sa aiba un rata mai mare k rata inmultzirii lor, altfel nu faci decat sa intineresti populatzia canina de pe strazi; in acest moment ASA este totalmente ineficienta, iar cainii nu au devenit din 60 de mii, 600 sute de mii, dintr-un motiv simplu, pe care-l invetzi in primul an de zootehnie- pe o suprafatza data, nu pot trai mai mult de N indivizi; ce sunt peste, vor fi ucisi de boli si de catre indivizii mai puternici; in acest moment, fiindca ASA si ONG-urile nu vor sa eutanasieze 60 de mii de caini, mor pe strazi anual de cel putzin 5 ori mai multzi caini (puii lor); drumul spre iad e pavat cu bune intentzi- citeste imbecilitate- (asta daca nu luam in calcul interesele materiale din spatele acestei mega-afaceri numite generic MAIDANEZII- vorbim de milioane de euroi, sponsorizari, finantzari, din fonduri particulare si de la buget, medicamente, tratamente, hrana, locuri de munca bine remunerate, o intreaga industrie care s-ar reduce drastic daca ar dispare cainii strazii; am un medic care a lucrat 2 ani in frantza, timp in care nu a intalnit bolile virale si parazitare comune la noi intregii populatzii canine; stii spre exemplu, cata hrana si medicamente pleaca, cel putzin scriptic, spre maidanezi?, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicka spune:

Since puteti sa ziceti ca sunt cea mai rea femeie care exista... lipsita de scrupule si etc...

NU IMI PASA

Cine incepe sa tina acilea prelegeri despre "cat de mult trebe iubiti cainii maidanezi... si ... saracul caine pri ce o fi trecut de a muscat in halul ala pe fetita aia... si ... etc" e de o ipocrizie fara seaman...

MI SE FACE GREATZA... mai sa fie...

Acuma sa imi risc viata pentru un caine? eu traiesc in bucuresti si sunt terorizata de maidanezii din acest oras...
Era cineva din Canada care zicea ca trebe eradicati... da sunt de acord cu asta...

De ce trebe sa sufere alti oameni pentru ca cei care "iubesc animalele" sa isi faca mofturile?

Domnilor si doamnelor care "iubiti animalele" daca iubiti ata de mult cainii comunitari... luatii in casa... si raspundeti pentru ei...

si eu am avut catel... si dinca uza durerii provcate de pierderea lui probabil ca nu voi mai avea altul....

dar de la asta pana la a tine prelegeri acilea despre "iubirea animalelor si blablala" e drum mare..

mereti va rog si spuneti asta parintilor fetitei aceleia mutilate de un caine sau familiei japonezului omorat de caini... mereti... va rog...

mi se face greata si nu am timp sa va zit tot ce as vrea...

oricum o sa imi sara in cap toti "iubitorii de animale" dar since nu imi pasa... si daca maine mi se da pusca sa impusc maidanezi din Bucuresti ... o fac cu placere... pana atuncea ma multumesc cu cema minune cu ultrasuntete achizitionata pentru propria aparare.

Zi faina sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
si daca maine mi se da pusca sa impusc maidanezi din Bucuresti ... o fac cu placere...

Lume taaare nacajita...

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

quote:
Originally posted by mihaelamicka
si daca maine mi se da pusca sa impusc maidanezi din Bucuresti ... o fac cu placere... .

Zi faina sa aveti

miha

asta e o cruzime inutila dupa parerea mea. ok pentru eutanasie - dar nu oricum. e totusi o diferenta intre uciderea controlata (cu medicamente care nu provoaca durerea) si ... nush, trasul cu pusca pe strazi (da' daca nimeresti vreun nevinovat cu pusca aia?)
o zi buna si tie ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by ana06

Si la noi la bloc au venit demult, demult hinghierii si bineinteles ca nu au reusit sa faca nimic,cainii au fugit iar iubitorii de animale au facut scandalul de rigoare...povestea binecunoscuta!

Zouzounaki, unde gasesc acele dopuri din silicon?Eu am niste dopuri cumparate din farmacie dar nu prea sunt bune,aud si cu ele iar peste noapte imi ies din urechi

Ana le gasesti la farmacii...dar sint de silicon de mai multe feluri..cele mai bune sint SILICONE EAR PLUGS MADE IN ITALY (MED AESTHETICS)asa scrie pe cutie...sint in cutiute mici rotunde de plastic,de felurite culori...daca nu gasesti din astea,sint cele americane in cutiuta transparenta de platic si sint in numar de 2...mai sint si alte feluri tot in cutiute transparente ,cite 6 bucati,dar acestea sint destul de tari si nu se lipesc de urechi...intreaba deci de cele de silicon italiene sau americane...vezi la mai multe farmacii..succes

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

citisem eu undeva
"sa nu iubeste animalele inaintea oamenilor"!!!!!!

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
mi se face greata si nu am timp sa va zit tot ce as vrea...

ia o lamaie, ceva.
Pentru binele tau, nu ca sa continui sa ne zit.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput