Chisturi ovariene mari?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salut, fetelor! Am inceput deja de cateva zile tratamentul cu extracte + elixir din flori de soc si astept rezultatele. Sunt foarte optimista. O sa va spun daca s-a rezolvat ceva...

Pupici!

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu am avut un chist de 8/10 cm pe ovarul stang, care mi-a fost descoperit la primul echo de sarcina. Drept urmare mi s-a recomandat tratament cu alilesteron pentru mentinere de sarcina. Nu stiu daca acest medicament a avut sau nu vreun efect asupra chistului, cert e ca la urmatorul echo de sarcina, peste vreo 4-5 sapt, chistul nu mai era deloc....se pare ca se resorbise.
Multa sanatate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ioa spune:

Buna tuturor !
Sunt noua pe forum, asa ca am sa va impartasesc si eu 'buba' mea. La un control am descoperit un chist mare de dimensiuni de 5 pe 7 cm ... am fost la 2 eco unde medicii respectivi mi-au recomandat tratam cu anticonceptionale(Loette) si sa astept 3 luni sa vedem ce se intampla(cel de al doilea medic a zis ca in caz de ceva facem laparo, ca sa vedem mai exact ce e acolo) . Problema este ca am luat abia 9 zile de anticonceptionale si in timpul menstrei am dureri ingrozitoare de cand cu chistul >>> sunt dureri localizate si stiu ca sunt din cauza chistului (in partea stanga)> nu am avut rabdare si am repetat eco (a treia), de data aceasta transvaginala , dar la un ProfDr... dansul a zis "operatie: acuma, nu mai tarziu ; nu laparo, ci clasica; nu asteptam 3 luni, ca exista riscul se se rupa; nu stim exact cat ramane din ovar, dar e posibil sa nu mai ramana mare lucru " ... sunt disperata , nu stiu ce sa fac ... daca ati trecut prin situatii similare sau ati auzit pe cineva care a trecut, pls... ajutati-ma chiar si cu un sfat ... iau si tincturi si inca ceva plante , dar inafara de o usoara ameliorare a durerii, nu cred ca se intampla ceva ... durerile nu mai sunt asa mari acum, ca am trecut de menstra, dar continua sa ma apuce cand nu ma astept ... chiar si cand umblu ma doare, iar orice miscare brusca o simt in partea stanga jos ... problema este ca vreau neparat copii ... cred ca as lua-o razna daca nu as putea face copii (dnul profDr a zis ca celalat ovar e normal, nu se pune pb ca nu as putea face copii ... cel putin nu deocamdata)... pb e ca nu stiu ce sa fac acum... sa merg la operatie clasica sau sa mai astept 3 luni si sa merg la o laparo, si abia apoi daca e necesar sa trec la operatie clasica ... voi ce spuneti ? nici nu stiu ce alte teste as mai putea face , la ce medici sa mai merg ca sa fiu sigura ca am ales o varianta buna ...

Mergi la inceput